Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Nie dostalam zadnych kwiatow wczoraj

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Hehe tak beznadziejnie nie bylo jeszcze nigdy 馃槃

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Robi

Nie wierz臋 w to. Wczoraj ka偶da kobieta dosta艂a co najmniej jednego kwiatka.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Te偶 nie dosta艂am i to przela艂o czar臋 goryczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

Ale czemu? Co wy samotne jestescie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
3 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Te偶 nie dosta艂am i to przela艂o czar臋 goryczy...

Ja to nawet sms nie dosta艂am z 偶yczeniami 馃槥聽Znajomo艣膰 roczna, ca艂kiem mi艂a. Ale chyba czas na koniec. Nigdy od nikogo nie wymaga艂am prezent贸w ale cho膰 偶yczenia to 偶aden wysi艂ek dla faceta. Ja zawsze sk艂adam - na 艣wi臋ta, urodziny, dzie艅 m臋偶czyzny itp. No ale wida膰 nie ma co si臋 czarowa膰. Widac mu nie zale偶y.

Przykro mi, zw艂aszcza jak patrzy艂am ile pan贸w kupuje kwiaty wczoraj... Nawet kilku "dziadk贸w" w podesz艂ym wieku. Eh..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

Ale nawet je艣li jeste艣 samotna to musisz si臋 jako艣 utrzyma膰, no i wtedy chodzisz do pracy a tam jest jaki艣 szef albo kolega z pracy i dostajesz kwiatka, co nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

A je艣li masz kogo艣 to dostajesz od niego, co nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewka z wrocka

Hahaha聽

a moj maz zapytal sie czy wole 聽Kase聽czy kwiatka i wybra艂am kas臋 bo oszczedzany na dom i niepotrzebny mi 偶aden bukiet kt贸ry zaraz zwi臋dnie. A kwiaty dosta艂am na walentynki kilka tygodniu temu.

Dziewczyny nie jest tak z艂e , da si臋 prze偶y膰 bez kwiatka :)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ja to nawet sms nie dosta艂am z 偶yczeniami 馃槥聽Znajomo艣膰 roczna, ca艂kiem mi艂a. Ale chyba czas na koniec. Nigdy od nikogo nie wymaga艂am prezent贸w ale cho膰 偶yczenia to 偶aden wysi艂ek dla faceta. Ja zawsze sk艂adam - na 艣wi臋ta, urodziny, dzie艅 m臋偶czyzny itp. No ale wida膰 nie ma co si臋 czarowa膰. Widac mu nie zale偶y.

Przykro mi, zw艂aszcza jak patrzy艂am ile pan贸w kupuje kwiaty wczoraj... Nawet kilku "dziadk贸w" w podesz艂ym wieku. Eh..

Ciesz si臋 偶e pokaza艂 jaki jest i niech spieprza. Niby nic a powie ci wiele o facecie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiosennazielen

Ja dosta艂am. Znienawidzonego tulipana. Serio, wola艂abym czekolad臋 albo same 偶yczenia, ale czego si臋 spodziewa膰 po cz艂owieku kt贸ry mnie "zna" zaledwie 15lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
13 minut temu, Go艣膰 Robi napisa艂:

Nie wierz臋 w to. Wczoraj ka偶da kobieta dosta艂a co najmniej jednego kwiatka.聽

Szok. Ale jednak nie. Musze byc naprawde znienawidzona 馃檪

chlopom sie juz nic nie chce nawet odfajkowac kwiatka hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
6 minut temu, Go艣膰 go艣膰 zuzia napisa艂:

Ale czemu? Co wy samotne jestescie?

Wlasnie nie 馃檪

I to jest najciekawsze.

zyczenia cos tam byly i jakies lakocie ale kwiatka nie. I od tych co tak niby lubia zadnych zyczen :):) hehe

to wlasnie widac jak bardzo lubia聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
6 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Dokladnie 馃檪 mojemu wielbicielowi szkoda bylo na smsa. Spoko ja tez zapomne o jego urodzinach. Nie wysle na bank 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia
3 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Oj, mo偶e nie dlatego 偶e cie nie kocha albo nie szanuje..

Tylko mo偶e po prostu z niego taka du.pa marynia, ostatnia 艂ajza i safandu艂a, chamid艂o, sknera, ignorant i takie tam...

A tak naprawde liczy si臋 to 偶e On cie kocha. Nie skre艣laj go tak od razu, daj mu szanse聽:classic_biggrin:

馃槀馃槀馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mega

Kwiatki ,kwiateczki...

A tu kochaniutka chodzi o to aby jeden z drugim pami臋tali...

My艣leli o nas ale zawsze mo偶na ich wyszkoli膰 troszk臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

U mnie to wieloletni zwi膮zek,rodzina, wiec nie tak chop siup odej艣膰, ale zaczynam o tym my艣le膰, mimo 偶e to dobry ch艂op, ale jest jaki jest. Kiedy艣 mi to nie przeszkadza艂o, a teraz nie wiem sama czemu mnie strasznie wkurzy艂 wczorajszy dzie艅. Mo偶e mi przejdzie,bo w sumie zawsze przechodzi. A ty si臋 zastan贸w jak jest u was na co dzie艅, bo takich 艣wi膮t jest kilka dni w roku, a 偶ycie 偶yciem i lepszy dobry facet co dba o rodzin臋, jest m膮dry, zaradny mimo, 偶e nie zadaje sobie trudu w takie dni, ni偶 amant co sypie kwiatami na ka偶dym kroku, ale ci臋偶ko z nim 偶y膰. Mi艂ego dnia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Nie sory ale naprawde nie wierze w jakies uczucia jak komus zal na smsa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

U mnie to wieloletni zwi膮zek,rodzina, wiec nie tak chop siup odej艣膰, ale zaczynam o tym my艣le膰, mimo 偶e to dobry ch艂op, ale jest jaki jest. Kiedy艣 mi to nie przeszkadza艂o, a teraz nie wiem sama czemu mnie strasznie wkurzy艂 wczorajszy dzie艅. Mo偶e mi przejdzie,bo w sumie zawsze przechodzi. A ty si臋 zastan贸w jak jest u was na co dzie艅, bo takich 艣wi膮t jest kilka dni w roku, a 偶ycie 偶yciem i lepszy dobry facet co dba o rodzin臋, jest m膮dry, zaradny mimo, 偶e nie zadaje sobie trudu w takie dni, ni偶 amant co sypie kwiatami na ka偶dym kroku, ale ci臋偶ko z nim 偶y膰. Mi艂ego dnia:)

Spoko ale ja tez mu nie zloze zyczen na urodziny i w ogole zadnych nigdy. Udam ze zapomnialam. Naprawde nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
12 minut temu, Go艣膰 go艣膰 zuzia napisa艂:

Ale nawet je艣li jeste艣 samotna to musisz si臋 jako艣 utrzyma膰, no i wtedy chodzisz do pracy a tam jest jaki艣 szef albo kolega z pracy i dostajesz kwiatka, co nie?

Ktos tam cos tam powiedzial najlepszego i jakies slodycze.聽

Ale co roku mialam kilka bukietow a teraz ani 1 kwiatka hehe. Lol

Spoko rozumiem jak bardzo mnie "lubia". 馃檪

ok tez tak bede traktowac ludzi jak oni mnie. Proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

Tak zwane "dobre ch艂opy" zaraz po ugruntowaniu zwi膮zku przesiaduj膮 w kapciach przed telewizorem albo majstruj膮 ca艂ymi dniami w gara偶u przy samochodzie. Te偶 nie wiem czy to聽 o聽 to chodzi. Komu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ktos tam cos tam powiedzial najlepszego i jakies slodycze.聽

Ale co roku mialam kilka bukietow a teraz ani 1 kwiatka hehe. Lol

Spoko rozumiem jak bardzo mnie "lubia". 馃檪

ok tez tak bede traktowac ludzi jak oni mnie. Proste

O co tobie chodzi? Je艣li masz faceta i on cie olal to s艂abe bardzo ale je艣li jeste艣 sama to czego ty wymagasz 偶eby ci obcy kwiaty pod nogi sypali?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

Ale za to kwiatka czasem daj膮聽:classic_biggrin:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Dosta艂am czekoladki i bukiet czego艣 zielonego. Same malute艅kie zielone p膮czki. Jak zapyta艂am a co to jest? otrzyma艂am odpowied藕, 偶e si臋 rozwin膮 i b臋d膮 d艂u偶ej sta膰聽馃ぃ Co艣 malutkiego bia艂ego si臋 wykluwa z jednego p膮czusia. Podejrzewam, 偶e to b臋d膮 malutkie, bia艂e go藕dziki, oczywi艣cie je偶eli si臋 zd膮偶膮 rozwin膮膰 zanim nie zgnij膮 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia

W cywilizowanym umy艣le kwiatki nie wychodz膮 z mody, zawsze s膮 trendy聽馃槑

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

O co tobie chodzi? Je艣li masz faceta i on cie olal to s艂abe bardzo ale je艣li jeste艣 sama to czego ty wymagasz 偶eby ci obcy kwiaty pod nogi sypali?聽

Znaczy si臋 s艂aby facet, co nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 zuzia napisa艂:

Tak zwane "dobre ch艂opy" zaraz po ugruntowaniu zwi膮zku przesiaduj膮 w kapciach przed telewizorem albo majstruj膮 ca艂ymi dniami w gara偶u przy samochodzie. Te偶 nie wiem czy to聽 o聽 to chodzi. Komu艣.

Pisz膮c dobry ch艂op mam na my艣li to,ze mo偶na niego liczy膰 w wielu sytuacjach, jest pomocny w domu, interesuje si臋 dzie膰mi itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mega

Nic nie zrobisz udaj膮c 偶e zapomnia艂a艣.Przy najbli偶szej okazji musisz to powiedzie膰. Mo偶esz zacz膮膰 np. zobacz jaki pi臋kny bukiet dosta艂a kole偶anka...

Mo偶e on poprostu nie wie 偶e zale偶y ci na takich szczeg贸艂ach聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zuzia
7 minut temu, Go艣膰 Mega napisa艂:

Nic nie zrobisz udaj膮c 偶e zapomnia艂a艣.Przy najbli偶szej okazji musisz to powiedzie膰. Mo偶esz zacz膮膰 np. zobacz jaki pi臋kny bukiet dosta艂a kole偶anka...

Mo偶e on poprostu nie wie 偶e zale偶y ci na takich szczeg贸艂ach聽

Jak facet us艂yszy o bukiecie kwiat贸w to sie zestresuje za bardzo聽馃槀

Powiedz, 偶e kole偶anka dosta艂a prze艣liczn膮 r贸偶e. Po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milisia

Ja tez wczoraj nie聽 dostalam zadnego kwiadka, ale za to dwa paczki i twardego ku()( tasa聽 do raczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elemele

Przecie偶 tulipany to urocze kwiaty. Tak kojarz膮 si臋 z m臋sko艣ci膮 bo raz si臋 zwijaj膮 a raz p臋czniej膮. To taka g艂owka peenisa馃構聽dosta艂am wczoraj bukiet czerwonych.

Udost臋pnij ten post