Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaa24:*

obleśne inkubatory

Polecane posty

Zacznijmy od tego, że moje życie jest idealne. Mam kochającego męża(36), ja(24) lata. Moj mąż jest właścicielem i prezesem firmy informatycznej i zarabia swietne pieniądze. Mieszkamy na powiślu w Warszawie (tam nie stać was nawet na kawę). Poznałam go mając 20 lat i od tego czsu moje życie jest sielanką. Skończyłam liceum i nigdy nie pracowałam a moje życie to spotkania zakupy i podróże. Nie wiem jak możecie siedzieć po 8 h w pracy, dlaczego jesteście z takimi nieudacznikami. Ja nawet nie popatrzyłabym na faceta zarabiającego mniej niż 10 tys.

Jak możecie marnować swoje życie na te bachory!!! Nie macie czasu na zadbanie o siebie, wyglądacie tragicznie (bez makijażu, paznokci, obwiśnięte cycki). Część z was jeszcze na dodatek pracuje. To obrzydliwe jak dajecie się poniżać tym waszym żałosnym "facetom". Na wakacje pewnie siedzicie nad baltykiem i jecie flądry. Nie wiem jak możecie jeszcze uważać, że wychowanie dziecka to jakiś wysiłek i dokonanie. Ja wolałabym nie zyć niż byc wami.

pozdrawiam i zapraszam do konstruktywnej dyskusji

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ewelinkaa24:* napisał:

Nie wiem jak możecie jeszcze uważać, że wychowanie dziecka to jakiś wysiłek i dokonanie. 

Jesteś tego przykładem!

Widać że twoja matka cię nie wychowała.

Zapomniała też opowiedzieć Ci, że po trzydziestce również będziesz miała obwisnięte cyrki, zmarszczki i że twój bogaty chłop wymieni Cię na nowszy model. 

I żaden tunning botoksem ci nie pomoże!!!

Gość Ghjk

Zacznijmy od tego , ze strasznie ci sie nudzi , wiec wymyslasz kiepskie prowokacje 😂

Gość Makak
3 godziny temu, Gość Ewelinkaa24:* napisał:

Zacznijmy od tego, że moje życie jest idealne. Mam kochającego męża(36), ja(24) lata. Moj mąż jest właścicielem i prezesem firmy informatycznej i zarabia swietne pieniądze. Mieszkamy na powiślu w Warszawie (tam nie stać was nawet na kawę). Poznałam go mając 20 lat i od tego czsu moje życie jest sielanką. Skończyłam liceum i nigdy nie pracowałam a moje życie to spotkania zakupy i podróże. Nie wiem jak możecie siedzieć po 8 h w pracy, dlaczego jesteście z takimi nieudacznikami. Ja nawet nie popatrzyłabym na faceta zarabiającego mniej niż 10 tys.

Jak możecie marnować swoje życie na te bachory!!! Nie macie czasu na zadbanie o siebie, wyglądacie tragicznie (bez makijażu, paznokci, obwiśnięte cycki). Część z was jeszcze na dodatek pracuje. To obrzydliwe jak dajecie się poniżać tym waszym żałosnym "facetom". Na wakacje pewnie siedzicie nad baltykiem i jecie flądry. Nie wiem jak możecie jeszcze uważać, że wychowanie dziecka to jakiś wysiłek i dokonanie. Ja wolałabym nie zyć niż byc wami.

Hahahhahahah, nawet w miarę zabawne prowo

Gość Yyyy

Uwielbiam fladry nad Baltykiem, zjadane pazurami bez hybrydy :-D

Gość Jacuś22

Droga Ewelinko24,

Zacznijmy od faktów - jesteś facetem lat 35 (z Ukrainy?), zatrudnionym na zlecenie przez wp do wypisywania żałosnych postów i zakładania takich jak ten wątków w ramach programu modelowania społecznego (w jakim celu to już temat za trudny dla takiego pożytecznego ...y jak ty)...

przyznaj się, wyciągasz z tego chociaż 2k? śmiem wątpić 😄

Gość Chadowariatka

Droga Ewelinko24,

Zacznijmy od faktów - jesteś facetem lat 35 (zUkrainy?), zatrudnionym na zlecenie przez wp do wypisywania żałosnych postów i zakładania takich jak ten wątków w ramach programu modelowania społecznego (w jakim celu to już temat za trudny dla takiego pożytecznego ...y jak ty)...

przyznaj się, wyciągasz z tego chociaż 2k? śmiem wątpić 

Proszę, napisz coś więcej o tym programie modelowania społecznego. 

Gość Ibis

Nie bądź taka mądra bo mąż może od ciebie odejść i zostaniesz z niczym, wymienić cię na młodszy model bo widać że lubi młode.

Gość Jacuś22
4 godziny temu, Gość Chadowariatka napisał:

Droga Ewelinko24,

Zacznijmy od faktów - jesteś facetem lat 35 (zUkrainy?), zatrudnionym na zlecenie przez wp do wypisywania żałosnych postów i zakładania takich jak ten wątków w ramach programu modelowania społecznego (w jakim celu to już temat za trudny dla takiego pożytecznego ...y jak ty)...

Sprawdź w internecie czym jest na czym polega modelowanie społeczne (uczenie przez obserwację), potem przejrzyj czego dotyczą tematy zakładane na kafe (głównie w wątku "ciąża, poród, macierzyństwo...), jakie padają odpowiedzi, jaka jest ich wymowa. Wydaje ci się, że są to mniej lub bardziej szczere wypowiedzi internautów? 🙂 Tak naprawdę 90% z nich to wypowiedzi zatrudnionych w tym celu ludzi, takich jak powyższy Ewelinka24. 

Gość wpoplacatrole

Ewelinka24 dostała 10 tys za napisanie tego tematu potwierdzone 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Ewelinkaa24:* napisał:

A czym wg Ciebie jest konstruktywna dyskusja? 🤔

14 godzin temu, Gość Chadowariatka napisał:

Droga Ewelinko24,

Boli Cię żę  ktoś może być szczęśliwy i bogaty

Gość gosc

TO nawet nie jest orginalne.  Kilka tygodni temu bylo to samo prowo.  

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ewelinkaa24:* napisał:

Boli Cię żę  ktoś może być szczęśliwy i bogaty

Szczęśliwi i bogaci nie siedzą w takich miejscach 

Gość igor44

Stawiam, że wystarczy co najwyżej na tanie piwo a postów musiały być dziesiątki 😄

Gość The Tides

Obwiśnięte😂😂😂😂😂

proponuje poprosić swojego prezesa i właściciela firmy informatycznej o hajs na korki z języka polskiego. Mniej wstydu będzie na spotkania ch 😂😂😂😂

pozdrawiam z wioślarskiej 

Gość Alosza66
8 minut temu, Gość The Tides napisał:

Obwiśnięte😂😂😂😂😂

proponuje poprosić swojego prezesa i właściciela firmy informatycznej o hajs na korki z języka polskiego. Mniej wstydu będzie na spotkania ch 😂😂😂😂

pozdrawiam z wioślarskiej 

polski język trudna język