Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Fetyszystka

Czy to możliwe ze jestem FETYSZYSTKA?

Polecane posty

Gość Chyba Fetyszystka

Czy to możliwe, żeby kobieta była fetyszystka? Czy on się jakoś fachowo nazywa? 

Mam takie dziwne upodobanie/fetysz, ze kręcą mnie tylko i wyłącznie mężczyźni z Rosji, Białorusi i Ukrainy. 

Żadni inny tak na mnie nie działają i ten akcent...

jeśli to, że wszystko jest możliwe Cię nie przekonuje, to nauka radziecka zna takie przypadki

Gość Chyba Fetyszystka
6 minut temu, warczypies napisał:

jeśli to, że wszystko jest możliwe Cię nie przekonuje, to nauka radziecka zna takie przypadki

Proszę o normalne wypowiedzi co o tym sądzicie. Proszę, nie róbcie sobie żartów 

Gość Chyba Fetyszystka

Widze, ze nie ma co tu liczyć na poważne odpowiedzi 

Gość Chyba Fetyszystka

Biegam nago po Placu Czerwonym i zapowiadam nadejście rewolucji.

Gość Facecik

Ja mam inny fetysz. Lubię wąchać kobiece bąki. Oczywiście ładnych i zgrabnych kobiet. Podnieca mnie to bardzo. A najbardziej gdy są w krótkich seksownych mini. I co ty na to? Twój fetysz jest dziwny, ale jeszcze nie lepszy 😁

Według mnie nie powinni cię podniecać faceci tylko ze wschodnich narodowości. Polacy nie są gorsi.

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość Facecik napisał:

Ja mam inny fetysz. Lubię wąchać kobiece bąki. Oczywiście ładnych i zgrabnych kobiet. Podnieca mnie to bardzo. A najbardziej gdy są w krótkich seksownych mini. I co ty na to? Twój fetysz jest dziwny, ale jeszcze nie lepszy 😁

Według mnie nie powinni cię podniecać faceci tylko ze wschodnich narodowości. Polacy nie są gorsi.

Ale Polak dla Polki nie jest egzotyczny. A taki Rosjanin to dzikość i egzotyczność