Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła i wściekła

Mąż 😴

Polecane posty

Gość niegrzeczna
7 minut temu, Gość Ben napisał:

A może lepiej samemu zacząć i dać impuls innym? 😚

A może zacznę? Może chce?🤔

Gość Ray Dorian
26 minut temu, Gość Zła i wściekła napisał:

Widzisz mówi się ze seks nie wazny, że jak jest zrozumienie i szacunek to wtedy związek jest udany. A tak naprawdę jak ta strefa kuleje to nikt nie jeat do konca szczesliwy. Wiem z wlasnego doświadczenia że dopasowanie seksualne jest bardzo ważne..

Oj tak. Dopasowanie jest barrrdzo wazne. Bez tego jest, mówiąc kolokwialnie, lipa. Tez wiem z wlasnego doświadczenia. 

Miałem mega partnerke w łóżku. Dopasowana do mnie w 100%. Oboje mielismy odjechany apetyt na seks i ciagle eksperymenty z nim zwiazane. Ciagle mielismy apetyt na siebie i na wyuzdane eksperymenty. Niestety poza lozkiem bylo slabo. Ciagle klotnie i nieporozumienia. W koncu po paru latach takiej huśtawki emocjonalnej rozstalismy sie. 

Po niej mialem kilka kobiet w luznych relacjach i za kazdym razem byla padaka. W koncu mialem dosyc takiego skakania z kwiatka na kwiatek i olalem ten caly seks, postawilem wlasnie na zrozumienie i szacunek i znalazlem sobie kogos na dluzej. Niestety tez nie byla dopasowana. Malo tego, byla najslabsza z dotychczasowych partnerek w lozku. Choc poza nim ideał. Niestety w seksie potrafila spieprzyc nawet najbardziej erotyczna atmosfere. Z czasrm wolalem sobie zwalic konia w lazience po wspomniania o bylej niz sie kochac ze swoja kobieta. 

No i cóż. Po czasie zaczely sie zdrady, jakies przygody z kokezankami z pracy, ktore niestety w wiekszosci tez byly kiepskie w lozku oraz wyzyty u prostytutek - tu bylo ostro, ale swiadomosc ze za to place dobijala mnie. 

Gość Miśfajny
1 minutę temu, Gość niegrzeczna napisał:

Brawo ty 😁

Gość niegrzeczna

Ktoś tu jest ze Śląska?😊

Ostatnio mało tu wchodze. Nie zawsze mam czas pisać i czytać😁

Gość Onaaa
2 minuty temu, Gość Ray Dorian napisał:

czasrm wolalem sobie zwalic konia w lazience po wspomniania o bylej niz sie kochac ze swoja kobieta.

O kuuuuuuurnaaa. Chyba bym zawalu dostala jakbym sie dowiedziala ze moj partner zamiast seksu ze mna woli sobie zwalic pod wspomnienia o bylej dziewczynie. Masakra. 

Gość Misfajny

Nie ma co dusić w sobie tak ważnych emocji i doznać tego czego się pragnie wkoncu w życiu o to chodzi 

Gość Misfajny
2 minuty temu, Gość niegrzeczna napisał:

Ktoś tu jest ze Śląska?😊

Lekko ze jest he😉

Gość Misfajny
3 minuty temu, Gość Onaaa napisał:

O kuuuuuuurnaaa. Chyba bym zawalu dostala jakbym sie dowiedziala ze moj partner zamiast seksu ze mna woli sobie zwalic pod wspomnienia o bylej dziewczynie. Masakra. 

Fakt hehe

Gość niegrzeczna
1 minutę temu, Gość Misfajny napisał:

Lekko ze jest he😉

Pozdrawiam 🙂

Miło widzieć kogoś z okolicy.

Gość Ben
11 minut temu, Gość niegrzeczna napisał:

Ja zawsze chcę😋

Gość niegrzeczna
Przed chwilą, Gość Ben napisał:

Ja zawsze chcę😋

Chcieć to móc 😍

Gość Miśfajny

Ja zupełnie przypadkiem zajrzałem dzisiaj tu i fajnie ze morzemy się wypowiedzieć i często ludzie mają możliwość spojrzenia na swoj problem z innej perspektywy😁

Gość Miśfajny
3 minuty temu, Gość niegrzeczna napisał:

Chcieć to móc 😍

Chcieć to móc i przechodzisz do realizacji 😉

Gość niegrzeczna
1 minutę temu, Gość Miśfajny napisał:

Ja zupełnie przypadkiem zajrzałem dzisiaj tu i fajnie ze morzemy się wypowiedzieć i często ludzie mają możliwość spojrzenia na swoj problem z innej perspektywy😁

Każdy coś doradzi i zaradzi 😜

Gość Ben
3 minuty temu, Gość niegrzeczna napisał:

Chcieć to móc 😍

Ale do tanga trzeba dwojga.

Gość niegrzeczna
1 minutę temu, Gość Ben napisał:

Ale do tanga trzeba dwojga.

No raczej. Sama nie tańczę 😝

Lubię nauczyć się czegoś nowego. Może od tego zacznijmy 🤔

Gość Zła i wściekła
29 minut temu, Gość gość napisał:

Współczuję,  bo na mojego to zawsze działa.  Szczególnie bielizna i szpilki. Pod tym względem ostro mnie wkurza, bo ile można przebierać się za "króliczka". 😉 A ile razy w tygodniu kochacie się?

Różnie przeważnie raz dwa razy w tygodniu. Czasami jeszcze rzadziej. Przeważnie tak co piata moja proba kończy się seksem. Ale nie to że mi tak po chamsku odmawia albo ze nie bo nie. Zazwyczaj jest tak że ja wyskocze z jakąś inicjatywą a on się przytuli pocaluje czasem gdzies klepnie i mowi ze na przyklad poczekajmy do wieczora a wieczorem tak jak wczoraj zasnął... Dzisiaj widzial ze mam focha za wczoraj to mnie przyciągnął do siebie juz myslalam ze cos bedzie ręce wędrują a on mi mowi w nocy sobie odbijemy.... Pytam czy nie mozemy teraz i kontynuacja pieszczot z mojej strony a on mowi ze musi po prysznic. Mówię ze ide z nim a on to ze on tylko tak szybko ... Nie poddalam sie prysznic wspolny byl ale dalej nic...

Gość Miśfajny
Przed chwilą, Gość niegrzeczna napisał:

Każdy coś doradzi i zaradzi 😜

I Jak trzeba umożliwi realizacje naj bardziej skrytych fantazji i pragnień 😉

Gość Ben

Tak cheeks to cheeks😋

Bardzo blisko...

Gość niegrzeczna
Przed chwilą, Gość Miśfajny napisał:

I Jak trzeba umożliwi realizacje naj bardziej skrytych fantazji i pragnień 😉

Być może😯

Gość Miśfajny
4 minuty temu, Gość Zła i wściekła napisał:

Różnie przeważnie raz dwa razy w tygodniu. Czasami jeszcze rzadziej. Przeważnie tak co piata moja proba kończy się seksem. Ale nie to że mi tak po chamsku odmawia albo ze nie bo nie. Zazwyczaj jest tak że ja wyskocze z jakąś inicjatywą a on się przytuli pocaluje czasem gdzies klepnie i mowi ze na przyklad poczekajmy do wieczora a wieczorem tak jak wczoraj zasnął... Dzisiaj widzial ze mam focha za wczoraj to mnie przyciągnął do siebie juz myslalam ze cos bedzie ręce wędrują a on mi mowi w nocy sobie odbijemy.... Pytam czy nie mozemy teraz i kontynuacja pieszczot z mojej strony a on mowi ze musi po prysznic. Mówię ze ide z nim a on to ze on tylko tak szybko ... Nie poddalam sie prysznic wspolny byl ale dalej nic...

Przykre ale co zrobisz, ja jestem zdania ze karma wraca i sam to kiedyś odczuje zobaczysz. Innego wyjścia nie widzę żebyś mogła poczuć się spełniona w swoich pragnieniach hmHm

Gość Miśfajny

Być może😯

Być może 🙂

Gość Ray Dorian
10 minut temu, Gość Onaaa napisał:

I co mam Ci napisac? Tak niestety bylo. Moja narzeczona potrafila zje/bac w sumie każdą erotyczna sytuacje. Taki przyklad: na moje 30 urodziny polecielismy na dlugi weekend do Berlina. W hotelu ona przebrala sie w sexy haleczke i sie do mnie dobiera, robi sie cool i mega erotycznie, zaczynamy sie pieścić i nagle.....ona puscila takiego glosnego pierda ze szok. Normalnie calą atmosferę szlag trafil. A ona jeszcze z fochem ze nic takiego sie nie stalo a pryknięcie bylo przeciez smieszne. 🤯

Gość On dla niej
22 minuty temu, Gość niegrzeczna napisał:

Ktoś tu jest ze Śląska?😊

Ja😉

Gość niegrzeczna
1 minutę temu, Gość Ray Dorian napisał:

I co mam Ci napisac? Tak niestety bylo. Moja narzeczona potrafila zje/bac w sumie każdą erotyczna sytuacje. Taki przyklad: na moje 30 urodziny polecielismy na dlugi weekend do Berlina. W hotelu ona przebrala sie w sexy haleczke i sie do mnie dobiera, robi sie cool i mega erotycznie, zaczynamy sie pieścić i nagle.....ona puscila takiego glosnego pierda ze szok. Normalnie calą atmosferę szlag trafil. A ona jeszcze z fochem ze nic takiego sie nie stalo a pryknięcie bylo przeciez smieszne. 🤯

Młody jesteś.

Dla mnie nietaktem jest to co piszesz. Słaby facet jesteś.

Gość Miśfajny
4 minuty temu, Gość Miśfajny napisał:

Przykre ale co zrobisz, ja jestem zdania ze karma wraca i sam to kiedyś odczuje zobaczysz. Innego wyjścia nie widzę żebyś mogła poczuć się spełniona w swoich pragnieniach hmHm

A zabawy pod prysznicem są idealną grą wstępna🙂

Gość niegrzeczna

Podwójne posty 

Internet mi szaleje 😊

Gość Miśfajny

Młody jesteś.

Dla mnie nietaktem jest to co piszesz. Słaby facet jesteś.

Dokładnie tu widać młody wiek i brak odpowiedniego podejścia. 

Gość Miśfajny

Podwójne posty 

Internet mi szaleje 😊

Trzeba się rozładować 😉

Gość niegrzeczna
Przed chwilą, Gość Miśfajny napisał:

Trzeba się rozładować 😉

Proponujesz mi ciastko?😝