Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwodz

Czy techniki uwodzenia dzialaja naprawde na kobiety?

Polecane posty

Gość Moonwalker
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Działają na młode i naiwne jak zaczarowana ułomna. Dorosła inteligentna kobieta wysmieje te dziecinade. Chyba że wykonuję ja przystojniak to poudaje że wierzy. 

Na tego typu techniki nabierają się nie tylko młode, niedoświadczone dziewczęta, ale także dorośli, inteligentni mężczyźni, w tym dobrzy negocjatorzy. 

Z tym, że większości tych bardziej zaawansowanych technik nie znajdziesz opisanych w Internecie.

Gość Gość

No niech się nabierają. Jeśli ktoś się cieszy że kogoś zdobył w cudzysłowie poprzez udawanie bo stosowanie czegokolwiek jest udawaniem to gratuluję serdecznie. Ciekawe jak długo pociągnie w dalszej perspektywie. Szkoda zachodu i energii ale niektórzy mają różne obsesje. 

Gość Moonwalker

A skąd pomysł, że stosowanie technik uwodzenia koniecznie musi polegać na udawaniu czegokolwiek? :)

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No niech się nabierają. Jeśli ktoś się cieszy że kogoś zdobył w cudzysłowie poprzez udawanie bo stosowanie czegokolwiek jest udawaniem to gratuluję serdecznie. Ciekawe jak długo pociągnie w dalszej perspektywie. Szkoda zachodu i energii ale niektórzy mają różne obsesje. 

Dokładnie

Gość Gość

Bo stosujesz technikę a to już pokazuje że nie jesteś sobą i nie potrafisz swoją osobą zainteresować bez tych wszystkich głupot. Chyba że szukasz na jeden raz to wtedy rozumiem. Mam wrażenie że faceci na chúju staną jeśli to im pomoże kogoś wyrwać. Śmieszne i tragiczne.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Moonwalker napisał:

A skąd pomysł, że stosowanie technik uwodzenia koniecznie musi polegać na udawaniu czegokolwiek? 🙂

A na czym innym to polega? 😂To jest czysta manipulacja i udawanie !

Gość Adam

Kalibabka akurat to okropny przyklad na techniki uwodzenia.  Po pierwsze czesc dziewczyn on zwyczajnie poil alkoholem i gwalcicil. Po drugie zyl w okresie komunizmu i czasy bardzo sie zmienily. Dzisiaj takich kalibabkow jest na peczki i kazda normalna dziewczyna dzisiaj smialaby sie z takiego dziada.To nie czasy ze polowa spoleczenstwanic nie miala nic i wystarczyla paczka malboro i podrobka roleksa by zaimponowac jakiejs malolacie. Tak poderwiesz tez na te jego sposoby dziewczyne ale to bede naprawde nizniy spoleczne jak nie patologia. Nie ma technik uwodzenia po prostu albo pasujesz dziewczynie i sie normalnie zachowujesz. W sumiie wiekszosci facetow przydalyby sie techniki jak nie byc seksamniakiem i nie oferowac seksu po pierwszym zdaniu 😄 To raczej poradniki dla tych wszystkich czubow co nie potrafia sie normalnie zachowac.

Gość gość

jestem uczulona na kłamstwa, więc to mnie nie dotyczy, twardo stąpam po ziemi hehe

Gość Wyższa Szkoła Jazdy

Jest pewna  grupa ludzi, chyba raczej nie PL, ktora stosuje hipnozę. Techniki uwodzenia to pikuś przy tym. To jest dopiero niebezpieczne.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Adam napisał:

Kalibabka akurat to okropny przyklad na techniki uwodzenia.  Po pierwsze czesc dziewczyn on zwyczajnie poil alkoholem i gwalcicil. Po drugie zyl w okresie komunizmu i czasy bardzo sie zmienily. Dzisiaj takich kalibabkow jest na peczki i kazda normalna dziewczyna dzisiaj smialaby sie z takiego dziada.To nie czasy ze polowa spoleczenstwanic nie miala nic i wystarczyla paczka malboro i podrobka roleksa by zaimponowac jakiejs malolacie. Tak poderwiesz tez na te jego sposoby dziewczyne ale to bede naprawde nizniy spoleczne jak nie patologia. Nie ma technik uwodzenia po prostu albo pasujesz dziewczynie i sie normalnie zachowujesz. W sumiie wiekszosci facetow przydalyby sie techniki jak nie byc seksamniakiem i nie oferowac seksu po pierwszym zdaniu 😄 To raczej poradniki dla tych wszystkich czubow co nie potrafia sie normalnie zachowac.

Dzisiaj też się nabierają. Ostatnio jakaś metoda na żołnierza wygrywa. Typ pisze że potrzebuje pieniędzy i niedowartosciowane Grażyny wysyłają kasę dla misia żeby wrócił z misji. Trzeba po prostu trafić na naiwną o grać na jej strunach aż zmięknie. Kobieta z łbem na karku nigdy się nie nabierze chyba że trafi się aktor stulecia. 

Gość Adam

Ale to akurat nie sa techniki uwodzenai tylko wykorzystywanie podstarzalych kobiet grubo po 50 ktore nie maja zadnego powodzenia. Zerowanie na ludzkiej samotnosci. To zadne techniki tylko zwykle sku..wysynstwo. Jak jakis 40 latek podrywa samotna starsza pania ktora nie ma w ogole powodzenia u nikogo.

Gość Gość

Niektórzy sumienie znają tylko z nazwy...

Gość Gosc

😋😅 E tam, jakbym chciała to bym uwiodła każdą kobiete, bez żadnych kursów i książek. Działając tylko intuicyjnie. Wiem co kobiety potrzebują i czego oczekują, jak z nimi postępować 😉. Ale jestem 100% hetero więc to nawet nie wchodzi w grę 😋

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Adam napisał:

Ale to akurat nie sa techniki uwodzenai tylko wykorzystywanie podstarzalych kobiet grubo po 50 ktore nie maja zadnego powodzenia. Zerowanie na ludzkiej samotnosci. To zadne techniki tylko zwykle sku..wysynstwo. Jak jakis 40 latek podrywa samotna starsza pania ktora nie ma w ogole powodzenia u nikogo.

Racja!

Gość Moonwalker
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

A na czym innym to polega? 😂To jest czysta manipulacja i udawanie !

Na bardzo różnych rzeczach. Między innymi na tym, że mówisz coś, ale w pewien określony sposób, używając pewnych schematów zdaniowych, określeń lub zachowując się w określony sposób. Jest to manipulacja, zgoda, ale dlaczego udawanie? Przecież możesz mówić to, co myślisz. Techniki te pomagają np. wywierać większe / lepsze wrażenie na danej osobie. 

Gość Moonwalker
6 minut temu, Gość Adam napisał:

Oczywiście, że tak. 

Kiedyś prowadziłem sporo rozmów z różnymi osobami poznanymi w Internecie i większość z tych osob była rozpaczliwie samotna.

Gość Karol
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

😋😅 E tam, jakbym chciała to bym uwiodła każdą kobiete, bez żadnych kursów i książek. Działając tylko intuicyjnie. Wiem co kobiety potrzebują i czego oczekują, jak z nimi postępować 😉. Ale jestem 100% hetero więc to nawet nie wchodzi w grę 😋

tez jedna taka madra znalem co mnie swatac chciala ze swoja kolezanka bo sie wydawalo jej ze swietnie sie na tym zna. Dzisiaj jest samotna matka 🙂 Kobiety to sa pierwsze do dawania glupich rad ktore sa oderwane zupelnie od rzeczywistosci tylko sobie roja w tych swoich pustych glowkach ze cos wiedza. Tak uwiodlabys w swojej wyobrazni na pewno 🙂

Gość Gość

Bo wywierasz wrażenie na kimś i bez nich pewnie by nie było efektu. Placzcie dalej że baby złe i nie można im ufać a sami stosujcie manipulacje i techniki dla januszy. Teraz widząc brzydkiego jak świnia chłopa z piękna kobieta i odwrotnie zawsze będę myśleć że to przez manipulacje. A w przypadku kobiet dodatkowo że zapłacily kupę hajsu presolskiej za rytuał. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Moonwalker napisał:

Na bardzo różnych rzeczach. Między innymi na tym, że mówisz coś, ale w pewien określony sposób, używając pewnych schematów zdaniowych, określeń lub zachowując się w określony sposób. Jest to manipulacja, zgoda, ale dlaczego udawanie? Przecież możesz mówić to, co myślisz. Techniki te pomagają np. wywierać większe / lepsze wrażenie na danej osobie. 

Udawanie, bo nie jesteś sobą. Mam rozumieć Moonwalker, że z ciebie taki ekspert i posiadłeś wiedzę😏 Z książek czy z kursów? Ile uwiodłeś? 😉

Tak, tak i to wypowiadanie słow, tym seksownym głosem😉😉😉. I słowa klucze, które mają działać na podswiadomość......I dotykanie by druga osoba się nie zorientowała.....I i i i . 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Karol napisał:

tez jedna taka madra znalem co mnie swatac chciala ze swoja kolezanka bo sie wydawalo jej ze swietnie sie na tym zna. Dzisiaj jest samotna matka 🙂 Kobiety to sa pierwsze do dawania glupich rad ktore sa oderwane zupelnie od rzeczywistosci tylko sobie roja w tych swoich pustych glowkach ze cos wiedza. Tak uwiodlabys w swojej wyobrazni na pewno 🙂

Ja tu nie pisze o dawaniu rad, ale o działaniu samej. To dwiw różne rzeczy. I nie żadne rojenie. Intuicja i wiedza. 

Gość Gość

Najlepsze jest to że mówiąc te swoje teksty z dúpy i pozujac na plejboja facet robi z siebie ...e myśląc że to ty nie jesteś 🤣 bezcenne. Technika która zawsze działa na facetów to udawanie sieroty która potrzebuje pomocy. Lata taki jak pies. 

Gość Moonwalker

Ja mam dość podstawową wiedzę i stosuję ją przede wszystkim w związku z moją pracą. Ale już te podstawy pozwalają uzyskać całkiem fajne efekty.

Gość Karol

Znam takiego Janusza co ma ladna kobiete boze ile od  niego sie glupot musialem nasluchac kiedys jak go poznalem jaki on ma urok mimo ze brzydki jak noc ale z pasjami. Jak co do czego przyszlo bo ja jako ten bardziej realnie stapajacy po ziemi i niezbyt wierzacy ludziom domyslilem sie ze pewnie temu januszowi doradzala jakas madra kobieta jak podrywac. Bo na pewno nie to ze jego rodzina posiadala maly pesjonat i rzeczony janusz siedzial w domu z ta swoja malolata i nic nie robili cale dnie nie miala na to wplywu 😄 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Moonwalker napisał:

Ja mam dość podstawową wiedzę i stosuję ją przede wszystkim w związku z moją pracą. Ale już te podstawy pozwalają uzyskać całkiem fajne efekty.

To jest wszędzie. Odbierasz telefon i manipulacja, otwierasz drzwi domokrązcy manipulacja, mijasz na ulicy kogoś kto coś promuje i próbuje cię tym zainteresować - manipulacja. 

To jest wszędzie. Trzeba silnego, charakteru, asertywności i trzeżwego myślenia żeby nie dać się wkręcić. 

Gość Moonwalker
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jest wszędzie. Odbierasz telefon i manipulacja, otwierasz drzwi domokrązcy manipulacja, mijasz na ulicy kogoś kto coś promuje i próbuje cię tym zainteresować - manipulacja. 

To jest wszędzie. Trzeba silnego, charakteru, asertywności i trzeżwego myślenia żeby nie dać się wkręcić. 

Jesli rozmawiasz z domokrążcą albo z telemarketerem, zbędny Ci silny charakter i trzeźwe myślenie i wystarczy szczątkowa asertywność, nie ma co panikować. Zresztą możesz nie odbierać nieznanych numerów, nie otwierać obcym osobom i nie wdawać się w takie jałowe dyskusje. :)

Gość Alf
52 minuty temu, Gość Adam napisał:

Masz rację. Jeżeli podobasz się dziewczynie to żadne techniki uwodzenia nie są potrzebne. Umawiacie się na randkę i jest git. Z kolei jeśli nie podobasz się dziewczynom to żadne techniki tu nie pomogą. Zrobisz jedynie z siebie głupka. 

Gość Gosc

Ale apropo Kalibabki to nie był brzydki, tylko podobno niski więc piszącu tu niscy faceci nie powini mieć komplelsów na punkcie wzrostu. 

Gość Krzysztof

mial 175cm wiec raczej byl przecietny kiedys o  nim film ogladalem i  jego "kariera podrywacza" byla raczej slaba to byl zwykly zlodziej i oszust okradajacy kobiety. W sumie to zerowal on na slabosci uwczesnego systemu i wykorzystywal jego wady. Nawet dzisiaj w sumie mozna byc takim kalibabka tyle ze to coo on osiagnal bylo raczej slabe. za jakies rozboje gwalty i kradzieze przesiedzial 10  lat. I dzisiaj jest  dziadem bez przyszlosci. W sumie to on zajmowal sie tez sutenerstwem wiec raczej ciezko tu mowic o technikach podrywania 🙂

Gość sed
13 godzin temu, Gość gość) napisał:

Na jednej z planet są?  😋  Sed, cały sens jest w prostocie. Przekazywaniu komunikatów. To rodzi zrozumienie. Wiesz, kombinacja to coś ulotnego w człowieku (lub zwierzęciu). 😋 Nie dla mnie wyćwiczony dech nadający cechy ludzkie i sprawiający, że wydaje się ślicznie i cacy. A tak naprawdę wszystko to sztuczne nie rodzi nic istotnego w sprawie. 😋 

Jesteś jedną z nielicznych, która woli normalną rozmowę od takiego kombinowania 🙂 Doceniam i mam nadzieję, że takich jak ty jest więcej 😋