Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Czy poleci ktoras mama jakas prosta diete?

Polecane posty

Gość Marta

Witam. Dostalam od kolezanki diete na tydz.ale szczerze mowiac jest zbyt udziwniona. Wolalabym cos prostszego, z latwo dostepnymi produktami. Czy ktoras mama moze cos polecic. Chcialabym schudnac z 10 kg najlepiej w 2-3 miesiace przede wszystkim do lata, mam 32 lata, waze 68 kg i mam 166cm, czuje sie jak slon. Tyje w gornej partii: brzuch, ramiona, plecy, natomiast tylek i nogi szczuple. Wszystkie moje bluzki zrobily sie przykrotkie i naprawde nie moge na siebie patrzec. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Hahaha
4 minuty temu, Gość Marta napisał:

Witam. Dostalam od kolezanki diete na tydz.ale szczerze mowiac jest zbyt udziwniona. Wolalabym cos prostszego, z latwo dostepnymi produktami. Czy ktoras mama moze cos polecic. Chcialabym schudnac z 10 kg najlepiej w 2-3 miesiace przede wszystkim do lata, mam 32 lata, waze 68 kg i mam 166cm, czuje sie jak slon. Tyje w gornej partii: brzuch, ramiona, plecy, natomiast tylek i nogi szczuple. Wszystkie moje bluzki zrobily sie przykrotkie i naprawde nie moge na siebie patrzec. Pozdrawiam serdecznie.

Autorko zacznij ćwiczyć, a figura po jakimś czasie się poprawi. Prócz tego odstaw potrawy smażone, słodycze, fast foody jeśli je jesz. Stosuj zbilansowana dietę na której wytrzymasz całe życie i będzie dla ciebie zdrowa zamiast katować się jakimiś drakońskimi dietami z wymyślnymi potrawami 

Gość Marta

No wlasnie slodycze jem sporadycznie, tak samo fastfody, smazone za to lubie i jem bardzo nieregularnie. Ale tak naprawde zawsze tak sie zywilam, jadlam wieczorami i nie tylam nie tyle co ostatnio w krotkim czasie. Tak naprawde to w przeciagu ostatniego roku przytylam te 10 kg.

Gość Hahaha
1 minutę temu, Gość Marta napisał:

No wlasnie slodycze jem sporadycznie, tak samo fastfody, smazone za to lubie i jem bardzo nieregularnie. Ale tak naprawde zawsze tak sie zywilam, jadlam wieczorami i nie tylam nie tyle co ostatnio w krotkim czasie. Tak naprawde to w przeciagu ostatniego roku przytylam te 10 kg.

To może zbadaj tarczyce. Przy problemach hormonalnych tez się tyje i może dodatkowe kilogramy wcale nie leżą w twoim odżywianiu. Szczególnie jeśli mówisz ze to przez ostatni rok tak przytyłaś 

Gość Marta

No bede musiala,tylko ze nie mieszkam w pl u tu nie moge isc sobie od tak do endokrynologa czy na badania krwi. Dzieki za rade.

Gość Hahaha
2 minuty temu, Gość Marta napisał:

No bede musiala,tylko ze nie mieszkam w pl u tu nie moge isc sobie od tak do endokrynologa czy na badania krwi. Dzieki za rade.

Ja tez nie :) nie wiem gdzie mieszkasz ale skoro nie możesz to idź do lekarza domowego i powiedz o swoich obawach a na pewno cię skieruje. Nie chce się narzucać, bo zrobisz jak będziesz chciała i to będzie z pewnością najlepsza decyzja ale ja bym przebadała hormony