Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek

Żle przeżyłem swoją młodość :(

Polecane posty

Gość smutek

Teraz mam 25 lat studia skończone anie imprezowałem praktycznie w ogóle Po części to się wziąło z domu  ojciec kiedyś pił i mi się to odbiło na psychice byłem nie smiały nieufny. Żałuje ze nie wykorzystałem tego okresu pracowałem miałem trochę pieniędzy ale  postanowiłem kupić samochód to byłą głupota ale dopiero teraz wiem  po prostu bez samochodu nigdzie sie ruszyć u siebie nie mogłem ale miałem pecha i samochód sie psuł i straciłem duzo pieniędzy Ogólnie na kupno jego było mnie stać ale wszystko co było możliwe do zepsucia sie zepsuło praktycznie;/ innym powodem dla którego zmarniłem ten czas było zakochanie w dziewczynie z grupy moja 1 miłość ajak sie okazało później kręciła zemna z kolega i na koniec została jeszcze zinym i oczywiście byla nie dostepna aja popełniałem błedy i po prostu nikt mnie potem już nie lubił bo byłem niezadowolony z życia i ine złe decyzje  ośmieszały mnie i potem tak bym sie bał poznać kobietę ze by sie z niej śmiali prze zemnie;/ zaufałem jednemu koledze i mu powiedziałem zę jej wysłałem gołe zdjęcie ;/ masakra jaki człowiek głupi był a ten potem sie na zajęciach wyśmiewał ale to juz potem sie odbiło natym ze straciłem chęc do nauki do wszystkiego a poco jej to zdjęcie wysłałem ? bo miałem nadzieje że w ten sposób sie jej spodobam ;/a  kobieta jak kobieta kręciła i udawała ale potem juz tak było za późno bo się pogrążyłem po studiach ona z inym była a mnie zaczał jej chłopak straszyć bym nie pisał XD I wtaki banalny sposób ...ałem sobie 4 lata życia te lata których mi strasznie brakuje;/a kumple z okolicy też byli ale w ostatnim czasie odwrócili sie ode mnie bo czasem głupoty pisałem do dziewczyn bo mnie szlak trafiał jak kolega miał powodzenie aja sie nie odnajdowałem .On tez podrywał do wszystkich dziewczyn jak nóż sie jakiejś spodobałem to od razu do niej podbijał denerwowało to ale był ok kumplem jako kolega. iny kolega znowu zył plotkami  i tym co kilka lat temu napisałem;/ i tak sie złożyło ze przez 25 lat nie całowałem sie nawet z kobieta teraz sie to zmienia powoli tylko coto za satysfakcja gdy zabrali już wszystkie dziewice  gdy co lepsze kobiety powychodziły za mąż maja dzieci. czasu nie cofne ale nie umie sie pogodzić z przeszłością:(  i już wątpię ze znajdę kobietę zresztą juz zepsuty jestem żle się to odbiło na mnie wszystko moja dziewczynę juz pewnie ktoś do burdelu wziął uwiódł jakios dupek mam wyrzuty ze nie pokochałem żadnej kobiety 😞ze nie dałem jej szansy na lepsze życie nie umiałem pokochać innej gdy ta była wciąż obok byłem jakby to ująć na smyczy  ale w odpowiednim dystansie ona juz pewnie sie bzyka z tym innym ale to już nie istotne.  Nie chce być samotnym ale chyba mnie taka przyszłość czeka pracy nie umie znajsc wszędzie propozycje 1500 zł;/ samemu jechać do innego miasta to tez nie za bardzo musieli by zaproponować z 2700 minimum by sie dało przeżyć jakoś ;/ Noi tak wyszło ;/studia rozwój fajnie było się rozwijać ale coto za życie bez kobiety bez miłości :(? gdy inni wysyłają polki do burdelów może moja miłość już ktoś zabrał :(?

Gość pehowiec

ehh