Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaj

Co sadzicie o tym chlopaku?Moja kopia:/

Polecane posty

Gość milenaj

Nie wiem jak interpretowac zachowanie kolegi. 
Od poczatku znajomosci nie byl wylewny  -dowiedzialam sie tylko jak ma na imie, ile lat i co studiowal.On juz wczesniej sie dowiedzial o mnie za duzo - dopiero teraz to widze...

I mozecie wierzyc lub nie - wyczuwa mnie telepatycznie. Wiele razy mowil mi czy pisal, co w tym momencie robie itp a nikt o tym nie wiedzial. Nawet wczoraj pisal ze wie ze jestem z chlopakiem i byl zly.Nie wchodzil na facebooka dlugo, ja poszlam spac i w momencie gdy sie obudzilam weszlam i on w tym momencie tez wszedl,piszac mi ; wiem ze wstalas przed cchwila, jak sie spalo? czasem mnie zatyka, bo mialam tak tylko raz w zyciu. Oczywiscie ja jego mysli nie znam😆

Znajomosc w zasadzie stoi w miejscu, bo on wie co robie co planuje, nawet jak nic nie mowie... Robi to co ja, nasladuje mnie doslownie WE WSZYSTKIM, kradnie mi osobowosc.Spelnia moje zachcianki.

Jest powsciagliwy, nie ma takiego typowego podrywu z jego strony, komplementow, chyba ze sama sie soba zachwycam to on to potwierdza ale sam od siebie w niczym nie przejawia inicjatywy. Tylko aprobuje moje pomysly. Nie wiem o co mu chodzi?Powiedzialam mu nawet ze chce od niego tylko przyjazni ,zapytalam ,czego on chce ode mnie...i jak latwo sie domyslic - odpowiedzial jak ja 🙂 ze chce tylko przyjazni. Nie umiem go rozgryzc 😕 moze mialyscie do czynienia z takim typem??

Gość milenaj

Niby chce przyjazni, ale jak chcialam seksu to oczywiscie zglosil sie na ochotnika to jaka to przyjazn? Odzywa sie nawet gdy jest z rodzina albo w pracy, sama musze go wyganiac zeby poswiecil czas innym. Moge go olac kilka razy z rzedu a i tak czeka jak piesek i nic nie mowi, tylko cieszy sie ze chce mu poswiecic chwile

Gość Gość

Prawdopodobnie psychol. Sprawdź czy nie wjèbal ci się do telefonu i stąd ten wspaniały dar jasnowidzenia. Dziś to żaden problem. 

Gość milenaj

Nie, myslalam juz czy cos jest powiazane , powaznie. Ale  telefon i laptop mam wylaczony albo jestem w innym pomieszczeniu  aon mi potem pisze co i jak. Czasem juz jestem przerazona i chyba zaczne wierzyc w zjawiska paranormalne.A moze to moja wina,bo jestem za bardzo otwarta?

Gość milenaj

A co sadzicie o reszcie?

Gość milenaj

up

Gość pomoc

A co dokładnie czujesz ? W jakiej części ciała ?