Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosziro

Doradzicie mi coś kafeterianie?

Polecane posty

Wszyscy wiemy, że jestem słaby w podejmowaniu samodzielnie decyzji xD więc zapytam was o radę... mianowicie, jutro mam spotkanie w sprawie jednej pracy i chyba od razu szkolenie bhp tego samego dnia itd. pewnie podpisanie umowy, ale sprawa wygląda tak, że to taka typowa gównorobota w fabryce smrodu, typowo ukrainska robota za... fizyczny, no nie przeszkadza mi to, ale chodzi, o fakt że stawka to najniższa niewolnicza i robota jest w mieście obok trzeba dojeżdżać. A z drugiej strony we wtorek mam drugą rozmowę o prace, która mi bardziej pasuje, jakaś tam też fabryka produkcja, ale gdzieś w moim mieście, czyli bez dojazdu i stawka jest sporo wyższa jak sobie porównałem różnica to tysiąc złotych brutto, ale tu nie mam pewnosci, ze mnie zatrudnia a tam do tej pierwszej to pewnie każdego biorą xD co zrobić jechać jutro tam do tej fabryki smrodu, czy brać to drugie we wtorek? czy może pojechać jutro i powiedzieć, że w razie czego mogę dopiero od środy zacząć doradźcie mi ku((rwa xD

Gość marawstala

Idź na druga rozmowę, a jak Cie nie wybiorą to do tej pierwszej drzwi pewnie nie będą zamknięte : )

Gość gość

Jedź jutro. Jutro nie podpisząz Tobą umowy jeszcze, tak to nie działa. To pierwszy dzień. Idź i się dowiesz co i jak, co będzie, co powiedzą. Potem we wtorek do drugiej pracy idź, tam też się dowiesz. Wszystko będzie git, zobaczysz. 

12 minut temu, man on the moon napisał:

Ale ty już niedawno rozpoczynałeś prace w jakiejś fabryce, co już tam nie robisz?

mialem, ale nie zaczalem

11 minut temu, mаn on the moon napisał:

A TO DO NIEMIEC JUŻ NIE JEDZIESZ?

tak juz zaraz wypie(rdalam wiesz

11 minut temu, mаn on the moon napisał:

a wczoraj w Niemczech znalazł robote podobno

no kontaktowali sie ze mna, ale chyba sobie to odpuszcze tym bardziej ze opinie o tej agencji sa wszystkie negatywne, ludzie pisza ze motele pracownicze byly w takim stanie ze zostali zaszczane materace jak przyjechali i mieli wedlug agencji spac w takich warunkach xD wiec raczej tbw na to

12 minut temu, marawstala napisał:

Idź na druga rozmowę, a jak Cie nie wybiorą to do tej pierwszej drzwi pewnie nie będą zamknięte : )

no to ma sens, w takich gownofabrykach zawsze potrzebuja niewolnikow, wiec jak to lepsze nie wypali to moge to gorsze wziac

12 minut temu, Gość gość napisał:

Jedź jutro. Jutro nie podpisząz Tobą umowy jeszcze, tak to nie działa. To pierwszy dzień. Idź i się dowiesz co i jak, co będzie, co powiedzą. Potem we wtorek do drugiej pracy idź, tam też się dowiesz. Wszystko będzie git, zobaczysz. 

no chyba tak zrobie, ze pojade jutro tylko do biura i dowiem sie co i jak i potem do tej drugej we wtorek a potem zobaczymy co wyniknie

9 minut temu, amBrożyk napisał:

w fabryce smrodu jaki smród produkują ?

smrod polski, typowy zapach polskiego niewolnika pracujacego w zagrnaicznym obozie pracy na terenie Polski, w pelni legalnie za niewolnicza stawke :)

5 minut temu, mаn on the moon napisał:

podejrzewam że jego po paru dniach wypierrdalają albo sam rezygnuje bo nie daje rady

to sie mylisz zazwyczaj odchodzilem sam bo mi sie nie chcialo albo nie chodzilem bo chlalem i mnie zwalniali, ale czesciej to pierwsze mialo miejsce xD

Przed chwilą, man on the moon napisał:

To po co ty w ogóle szukasz pracy jak po kilku dniach ci sie ,,nie chce" ?

no tak było do końca zeszłego roku, teraz jak już wybiło mi 24 lata na karku, trochę dorosłem niestety, a i presja ze strony otoczenia jest coraz większa już każdy po mnie jedzie za moje neetowanie xD dlatego chce zaczac zarabic sobie swoje i miec wszystkich w du(pie, zeby sie opie(rdolili i zamkneli mor(dy swoje przemadrzale 

Przed chwilą, mаn on the moon napisał:

HAHA I TY CHCIAŁEŚ JECHAĆ ZAGRANICE BARDZO SZYBKO BYŚ TAM SKOŃCZYŁ JAKO BEZDOMNY MENEL

zostałbym złodziejem, w miejsce z daleka od domu, gdzie nikt mnie nie zna, warunki idealne xD