Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany

Obraża mnie, kiiedy podbijają do mnie nieatrakcyjne kobiety (<7/10)

Polecane posty

Gość Zdegustowany

Zaznaczam, że sam jestem średnio przystojny. Ale wiem, że mogę się podobać seksbombom (8+/10), bo nieraz miałem pozytywny feedback. A nie niezadbanym, z słoniowatymi nóżkami i kiepskimi włosami... 

Gość Gość

Bąbą fifonż

Gość grrr

sam masz słoniowate nóżki 😡

Gość Fifonż
11 minut temu, Gość grrr napisał:

sam masz słoniowate nóżki 😡

A Ty takie masz? 

Gość Fifonż
Przed chwilą, Gość Fifonż napisał:

A Ty takie masz? 

Ty masz.

Gość Jim
29 minut temu, Gość Zdegustowany napisał:

Zaznaczam, że sam jestem średnio przystojny. Ale wiem, że mogę się podobać seksbombom (8+/10), bo nieraz miałem pozytywny feedback. A nie niezadbanym, z słoniowatymi nóżkami i kiepskimi włosami... 

musisz mieć niezłe kompleksy skoro tak postrzegasz świat, zachwiany to mało powiedziane

Gość Zdegustowany
5 minut temu, Gość Jim napisał:

musisz mieć niezłe kompleksy skoro tak postrzegasz świat, zachwiany to mało powiedziane

O patrzcie jak sie rzuca. Bo facet musi bzykać raszple na życzenie. Każdy ma swoje preferencje i potrzebę piękna w życiu. 

Gość Jim
3 minuty temu, Gość Zdegustowany napisał:

O patrzcie jak sie rzuca. Bo facet musi bzykać raszple na życzenie. Każdy ma swoje preferencje i potrzebę piękna w życiu. 

raszple, słoniowate nóżki i potrzeba piękna w życiu

zdarza się, że są ludzie obrzydliwi i odrażający...bo mają zamiast duszy wiadro pomyj i ty jesteś właśnie z tej kategorii

współczuję twoim bliskim i nic ponad to

Gość Gosc

Mielony zresz to co cyrki rosną jak na drożdżach 

Gość gość

Ale masz dziwna skalę. 5-6 to normalna, przeciętna dziewczyna, a nie nieatrakcyjna. Ale jestem w stanie zrozumieć że nie lubisz przebywać w towarzystwie brzydkich ludzi, też tak mam. Dlatego nigdy nie chciałabym się z tobą spotkać. 

Gość Gość

Pewnie ma taka potrzebę piękna bo musiał codziennie na swoją matkę patrzeć i ma teraz ubytki w poczuciu estetyki. 

Gość Zdegustowany
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ale masz dziwna skalę. 5-6 to normalna, przeciętna dziewczyna, a nie nieatrakcyjna. Ale jestem w stanie zrozumieć że nie lubisz przebywać w towarzystwie brzydkich ludzi, też tak mam. Dlatego nigdy nie chciałabym się z tobą spotkać. 

O patrzcie już wie jak wyglądam. Co ty z fusów wróżysz? A może tarociarstwo uprawiasz? 

1 godzinę temu, Gość Jim napisał:

raszple, słoniowate nóżki i potrzeba piękna w życiu

zdarza się, że są ludzie obrzydliwi i odrażający...bo mają zamiast duszy wiadro pomyj i ty jesteś właśnie z tej kategorii

współczuję twoim bliskim i nic ponad to

Tak to już jest, że chcemy ludzi pięknych w swoim życiu!

Gość Jestem kobieta

To splawiaj te które Ci nie odpowiadają i po sprawie. Każdy ma możliwość wyboru. Przecież nie masz wpływu na to kto się do Ciebie odezwie. Ale już swoją reakcje kontroluje więc odmowa i tyle. Szkoda że nic nie napisałeś o charakterze. 

Gość Zdegustowany
8 minut temu, Gość Jestem kobieta napisał:

To splawiaj te które Ci nie odpowiadają i po sprawie. Każdy ma możliwość wyboru. Przecież nie masz wpływu na to kto się do Ciebie odezwie. Ale już swoją reakcje kontroluje więc odmowa i tyle. Szkoda że nic nie napisałeś o charakterze. 

Charakter jest mi obojętny. Może być głupia i nudna. Sam jestem dla siebie inteligentny i mądry. Zajęcie potrafię sobie znaleźć. Dopóki ona nie jest cholerykiem, rzecz jasna.