Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroczny Wilk

Szukam jakiejś dobrej firmy sprzedającej kolekcjonerskie dokumenty

Polecane posty

Gość Mroczny Wilk

Konkretnie chodzi o prawo jazdy.

Zaraz się zlecą szermierze uczciwości którzy będą mnie wyzywać od przestępców to powiem o co chodzi dokładnie.

Mam 21 lat, za niedługo kończę edukację i wyjeżdżam za granicę - do Stanów. Rodzina - zwłaszcza rodzice i dziadkowie non - stop mi trują że nie mam prawa jazdy, że powinienem mieć itp. Nie chcę żyć w Polsce, zamierzam na stałe przeprowadzić się do Stanów gdzie nie uznaje się polskiego prawa jazdy więc kursu nigdy nie robiłem. 

Babcia mówi mi przy każdej okazji że nawet opłaci mi kurs, egzaminy i wydanie prawa jazdy, rodzice deklarują się że kupią jakieś ekonomiczne, małe auto żebym mógł nabrać wprawy i miał swój pierwszy samochód. Nie rozumieją że ja tego kursu nie chcę robić bo po co mi polskie pj jak ja tu nie chcę mieszkać... A poza tym robienie pj w Polsce to droższa zabawa niż kupno samochodu. Egzaminy po 10 razy, stres i wgl. Nie chcę. Nie śpimy na pieniądzach i uważam to za bezcelową inwestycję.

W związku z tym że każdy mnie dręczy z tym prawem jazdy mam do Was pytanie - gdzie kupię bardzo dobrą replikę tego dokumentu? Jakieś znaki wodne itp to mnie nie interesuje, kto tam będzie na to patrzył... Ale po prostu żeby nie było jakichś napisów że to kolekcjonerskie itp. Żeby wyglądało jak prawdziwe. Rodzinie powiem że się zapisałem na kurs i zrywałem się z zajęć by chodzić na lekcje i egzaminy i zrobiłem te prawko.

Oni dadzą mi spokój i sami będą wreszcie szczęśliwi że mam to pj. A auta powiem że nie chcę bo się mie czuję pewnie za kółkiem.

Nie dam za wersję kolekcjonerską więcej jak 800 zł. I tak te 800 to bardzo dużo. I tak jak mówię nie chodzi o wzorową podróbkę ale też nie o taką gdzie będzie napisane że to kolekcjonerskie, jeszcze rodzina umie czytać, ale gdzie tam są jakieś znaki wodne itp to raczej wątpię żeby wiedzieli i zwracali na to uwagę.

Proszę o pomoc i jeszcze raz - nie chcę tego pj wykorzystywać nielegalnie zresztą policja sprawdza w jakichś swoich bazach czy te uprawnienia faktycznie są, samo okazanie plastiku to za mało.

Możecie powiedzieć co myślicie o drukarni kolekcjonerskiej, oni mają PJ za 6 stówek.

Pozdrawiam

Gość Junior

O ile jest tak jak piszesz to odwiedz stronę dokumencik pl. Dobra cena, wiec się  bardzo nie wykosztujesz a spokojnie może uchodzić za oryginał 🙂