Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 izabunia

Rzg贸w PTAK

Polecane posty

Go艣膰 izabunia

wybieram si臋 nied艂ugo do tego outlet na zakupy 馃檪 pole膰cie mi prosz臋, gdzie warto i艣膰 co艣 kupi膰 do ubrania/zje艣膰 itp. 馃槈

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marzena

przyznam szczerze 偶e nigdy tam nie by艂am i te偶 si臋 z ch臋ci膮 dowiem co i jak 馃檪 w og贸le to zastanawia mnie czy to s膮 takie jakies hale czy normalne sklepy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaaaaa

wejd藕 sobie do nich na stronk臋 i obczaj jakie tam sklepy maj膮. Zr贸b sobie jaki艣 wst臋py plan, gdzie i艣膰. Bo bez tego to si臋 tam zgubisz 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakosinka

co do ubra艅 to jest tam tyle tego i w tak r贸znych stylach ze ja to ci nie doradze. Ale jesli chodzi o jedzenie to idz do charlie food and friends, sa w Ptak Outlet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

tak dawno tam nie by艂am 偶e chyba te偶 si臋 przejad臋 na jakie艣 zakupy 馃檪聽jak tam bywa艂am to zazwyczaj wchodzi艂am do takich sieci贸wkowych sklep贸w jak adidas, monnari czy veromoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SiSi
1 godzin臋 temu, Go艣膰 kakosinka napisa艂:

co do ubra艅 to jest tam tyle tego i w tak r贸znych stylach ze ja to ci nie doradze. Ale jesli chodzi o jedzenie to idz do charlie food and friends, sa w Ptak Outlet

ooo tak! Id藕 co艣 przek膮si膰 do Charliego jak b臋dziesz tam, maj膮 ekstra jedzenie. Ja co jestem w ptaku to id臋 do nich na obiad - wszystko 艣wie偶e i dobre, du偶y wyb贸r no i ceny s膮 normalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dyrka12009

wejd藕 sobie do nich na stron臋 i tam popatrz na sklepy kt贸re cie interesuja, to proste 馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakupoholiczka01

Tam jest tyle tych sklepp贸w 偶e a偶 ci臋偶ko co艣 doradzi膰. Faktycznie najlepiej b臋dzie je艣li sobie przejrzysz ich oferte na stronie i spiszesz gdzie i艣膰. Bo bez tego to b臋dziesz 艂azi艂a w ciemno. Co do jedzenia to jest tam strefa gastronomiczna z r贸偶nymi propozycjami. Jak ju偶 kto艣 tutaj wspomnia艂: warto i艣膰 do charlie food and friends. Mi bardzo smakuje ich jedzenie, no i maj膮 najlepsze soki pod s艂o艅cem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lazara

a to s膮 takie chi艅skie hale czy co to w艂a艣ciwie jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buty na ka偶d膮 kiesze艅

Witam,

Jeste艣my 艣wie偶o otwartym sklepem internetowym zajmuj膮cym si臋 sprzeda偶膮 obuwia dla kobiet. W naszej ofercie znajdziecie szeroki asortyment but贸w dla kobiet, kt贸re uwielbiaj膮 ponadczasowy styl i elegancj臋. Dbamy o to, aby ka偶da nasza klientka by艂a zadowolona z zakup贸w. Dokonujemy wymian i聽zwrotow. Zapraszamy na nasz膮 witryn臋 internetow膮 www.leoboutique.pl聽

Udost臋pnij ten post

Witam,

Jeste艣my 艣wie偶o otwartym sklepem internetowym zajmuj膮cym si臋 sprzeda偶膮 obuwia dla kobiet. W naszej ofercie znajdziecie szeroki asortyment but贸w dla kobiet, kt贸re uwielbiaj膮 ponadczasowy styl i elegancj臋. Dbamy o to, aby ka偶da nasza klientka by艂a zadowolona z zakup贸w. Dokonujemy wymian i聽zwrotow. Zapraszamy na nasz膮 witryn臋 internetow膮 Www.leoboutique.pl聽

Udost臋pnij ten post

Witam,

Jeste艣my 艣wie偶o otwartym sklepem internetowym zajmuj膮cym si臋 sprzeda偶膮 obuwia dla kobiet. W naszej ofercie znajdziecie szeroki asortyment but贸w dla kobiet, kt贸re uwielbiaj膮 ponadczasowy锘柯狅豢styl i elegancj臋. Dbamy o to, aby ka偶da nasza klientka by艂a zadowolona z zakup贸w. Dokonujemy wymian i聽zwrotow. Zapraszamy na nasz膮 witryn臋 internetow膮聽https://leoboutique.pl/

Udost臋pnij ten post

https://leoboutique.pl/12-obuwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorka

kiedy ja si臋 tam wybiera艂am to poszpera艂am u nich na stronie jakie maj膮 sklepy 馃檪聽to jest najlepszy spos贸b bo tam jest masa r贸偶nych sklep贸w. To samo z jedzeniem. na stronie znalaz艂am 偶e jest charlie food and friends i tam posz艂am - polecam.

Udost臋pnij ten post