Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣膰

Moja Babcia

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰

ukochana, mia艂a taki poch贸wek, na jaki zas艂u偶y艂a. To by艂a czcigodna ceremonia, pi臋kna i bardzo elegancka. By艂y organy, pi臋kna, nostalgiczna tr膮bka, a modlitwy w kapliczce pe艂ne by艂y pozytywnej energii dla Jej duszy, mimo tylu 艂ez...

Ksi膮dz te偶 by艂 wspania艂y i pe艂en serca, wyg艂osi艂 pi臋kne kazanie i w og贸le pi臋knie poprowadzi艂 ca艂膮 msz臋.

By艂 ogrom ludzi (wielka rodzina zjecha艂a si臋 z g贸r), ogrom kwiat贸w i cho膰 mia艂o pada膰 ca艂y dzie艅 dla Babi za艣wieci艂o s艂o艅ce... Jestem pewna, 偶e w szcz臋艣ciu po艂膮czy艂a si臋 z Bogiem. Zas艂u偶y艂a na niebo.聽

Mieli艣my ogromne szcz臋艣cie, 偶e by艂a nasz膮 Babci膮... niech Jej cia艂o spoczywa w pokoju, a dusza raduje si臋 na wieki.

Kocham Ci臋 Babciu :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Pierwszy raz spotka艂am Jej m艂odszego brata (80 l.) czyli dziadka ciotecznego, no wykapana Babcia馃榿馃槉 By艂am szcz臋艣liwa, 偶e mog艂am pozna膰 Jej rodze艅stwo, jedynego brata, kt贸ry jeszcze 偶yje... (a w sumie by艂o ich siedmioro (!) ) Lecz pozna艂am Jej m艂odszego braciszka, kt贸rym zajmowa艂a si臋 i opiekowa艂a, z kt贸rym dzieli艂a swoj膮 m艂odo艣膰. W tym wielkim smutku, to by艂a chwila prawdziwego szcz臋艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Jednak wiem, 偶e cho膰 jako rodzina po艣wi臋cali艣my Jej sporo czasu, to i tak za ma艂o... 偶a艂uj臋, 偶e tak rzadko odpowiada艂am Jej o fizyce kwantowej, w ostanie 艣wi臋ta Bo偶ego Narodzenia s艂ucha艂a bardzo uwa偶nie... Temat bardzo J膮 interesowa艂, zawsze by艂a zainteresowana 艣wiatem. To by艂a m膮dra, do艣wiadczona kobieta. Ponadto mia艂a dobre i sprawiedliwe serce. By艂a naprawd臋 wyj膮tkowa i taka kochana, pe艂na mi艂o艣ci i troski... B臋dzie mi Jej brakowa艂o, wraz z Jej odej艣ciem w naszym 偶yciu zako艅czy艂 si臋 wa偶ny rozdzia艂. Babciu Ty by艂a艣 jego Bohaterk膮 - Kochana馃槩

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Id臋 spa膰, bo b臋d臋 p艂aka膰... a ju偶 chyba nie mam 艂ez. Babciu nie zapomnij o nas.

Udost臋pnij ten post