Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann

Gra wstępna

Polecane posty

Gość Ann

Witam. Panowie wytlumaczcie mi proszę jakim cudem nie wszyscy z Was wiedzą że w kobietę wchodzimy kiedy jest wilgotna. Może przeczyta to mój mąż i następnym razem sprawdzi zamiast się pchać na sucho.

2 godziny temu, Gość Ann napisał:

Witam. Panowie wytlumaczcie mi proszę jakim cudem nie wszyscy z Was wiedzą że w kobietę wchodzimy kiedy jest wilgotna. Może przeczyta to mój mąż i następnym razem sprawdzi zamiast się pchać na sucho.

A dlaczego Ty nie możesz go w tej kwestii uświadomić?  🤔

Gość Malec

To zacznij od masażu lub jakieś wyłuzdane przebranie sobie kup, będzie  wtedy musiał poświęcić trochę czasu aby Ciebie rozebrać zanim wypełni. 😉

Gość gość Inka

On po prostu ma cię gdzieś,patrzy tylko na siebie i swoją przyjemność.

Gość Ann

35 lat. Robię mu masaż itp. Ale w drugą stronę to różnie bywa. Nie twierdzę że tak jest zawsze ale w 70% zaczyna wchodzić jak jestem jeszcze sucha. Zaznaczam że nie mam problemu z suchoscia ale czasami potrzebuje tych 3 min przynajmniej.  Nie wiem czy on nie zdaje sobie sprawy czy co? Jakoś mi głupio mu zwrócić uwagę.  

Gość gość

Dlaczego głupio? Powiedz mu, że jeśli nie jesteś odpowiednio podniecona i nawilżona to cię to boli i że potrzebujesz więcej czasu - powinien zrozumieć

Gość gość Inka

To jest dorosły facet,musisz mu to powiedzieć. Innej opcji nie ma.

Gość Ann

Jesteśmy razem już 16 lat i wcześniej nie pamiętam żeby to się zdarzało. Byc może nie tak często jak teraz. Dziękuję za odpowiedzi

Doczekaliśmy czasów, w których w kilkunastoletnim związku szczera rozmowa jest bardziej intymna i krępująca, niż seks. 

Gość gość

Oczywiście! Dzisiaj wszystko co powiesz będzie na pewno użyte przeciwko tobie

Gość gość Inka
12 minut temu, Gość Ann napisał:

Jesteśmy razem już 16 lat i wcześniej nie pamiętam żeby to się zdarzało. Byc może nie tak często jak teraz. Dziękuję za odpowiedzi

Ann czy on Cię w ogóle pieści,bo wydaje mi się ,że chyba nie.Inaczej nie byłoby takiej sytuacji. jaką opisujesz. Niestety faceci tak mają w tak długich związkach,zaczynają olewać potrzeby kobiety.Tylko szczera rozmowa Ci pozostaje.

17 minut temu, Laluz napisał:

Doczekaliśmy czasów, w których w kilkunastoletnim związku szczera rozmowa jest bardziej intymna i krępująca, niż seks. 

W moim małżeństwie rozmowa to podstawa. Rozmawiamy ze sobą czego oczekujemy od siebie, na co możemy sobie pozwolić. 😃

Gość Ann
20 minut temu, Gość gość napisał:

Oczywiście! Dzisiaj wszystko co powiesz będzie na pewno użyte przeciwko tobie

Ty wiesz że coś w tym jest 

6 minut temu, Cosmo napisał:

W moim małżeństwie rozmowa to podstawa. Rozmawiamy ze sobą czego oczekujemy od siebie, na co możemy sobie pozwolić. 😃

I tak trzymaj 🙂

1 minutę temu, Laluz napisał:

I tak trzymaj 🙂

Gość gość
6 minut temu, Gość Ann napisał:

Ty wiesz że coś w tym jest 

Wiem, przekonałem się na własnej skórze

Gość gość Inka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiem, przekonałem się na własnej skórze

Ja też.

Gość Gość

jak su ka sucha to ją trzeba żelem potraktować przy okazji  anala posmarować by mieć gdzie skończyć i po sprawie ! 😎

Gość Ann
42 minuty temu, Gość gość Inka napisał:

Ann czy on Cię w ogóle pieści,bo wydaje mi się ,że chyba nie.Inaczej nie byłoby takiej sytuacji. jaką opisujesz. Niestety faceci tak mają w tak długich związkach,zaczynają olewać potrzeby kobiety.Tylko szczera rozmowa Ci pozostaje.

Czasami piesci ale właśnie zdarzają się takie sytuacje jak opisalam. Wcześniej tego nie było. Może to z wiekiem przychodzi bo już sama nie wiem 

13 minut temu, Gość Ann napisał:

Czasami piesci ale właśnie zdarzają się takie sytuacje jak opisalam. Wcześniej tego nie było. Może to z wiekiem przychodzi bo już sama nie wiem 

Człowiek jak jest starszy to jest lepszy sex. 😀

Gość Ann
3 minuty temu, Cosmo napisał:

Człowiek jak jest starszy to jest lepszy sex. 😀

No ciekawe

Gość gość Inka
12 minut temu, Gość Ann napisał:

Tak to z wiekiem przychodzi.Jestem trochę w dłuższym związku niż ty i też miałam takie sytuacje.Najlepiej zwrócić uwagę w trakcie,że jeszcze nie jesteś gotowa,powinno zadziałać.

Gość Ann
Przed chwilą, Gość gość Inka napisał:

Tak to z wiekiem przychodzi.Jestem trochę w dłuższym związku niż ty i też miałam takie sytuacje.Najlepiej zwrócić uwagę w trakcie,że jeszcze nie jesteś gotowa,powinno zadziałać.

Dzięki. myślałam że tylko ja tak mam

Gość gość Inka

Facetom trzeba mówić jak my się czujemy kiedy zapominają o naszych potrzebach. Ty jego potrzeby zaspakajasz ?  

Gość Ann
9 minut temu, Gość gość Inka napisał:

Facetom trzeba mówić jak my się czujemy kiedy zapominają o naszych potrzebach. Ty jego potrzeby zaspakajasz ?  

Staram się. bardzo lubię sex. Na pewno nie wpycham go sobie jak nie jest gotowy. lubię grę wstępna  

1 minutę temu, Młoda93 napisał:

Facet zapominający o potrzebach kobiety. Rzuciłabym takiego natychmiast. 🙄 

Dla faceta orgazm kobiety powinien być priorytetem 😉 chyba, że jest niedojrzałym gówniarzem. 

Najpierw orgazm u żony potem u mnie. To chyba normalne. Nie wiem jak można myśleć inaczej. 

Gość Gość bardzo dojrzały

Myślę, że powinnaś z nim porozmawiać. Dla każdego mężczyzny żona jest stanowi wartość ponad wszystko. Na pewno po tej rozmowie zmieni swoje podejście.