Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz

Sklep internetowy

Polecane posty

Gość Łukasz

Dzień dobry. Chciałbym się do Was zwrócić z prośbą o opinię na temat mojego niedawno założonego sklepu internetowego z ubraniami dla kobiet. Z tematem walczę od listopada 2018 roku i zastanawiam się co jest nie tak z moim sklepem. Sklep prowadzę z siostrą która jest na zdjęciach i pomagała mi w wyborze asortymentu, ponieważ sam nie znam się na modzie. Wyłożyłem pieniądze, zadbałem o wygląd strony i zająłem się sprawami organizacyjnymi. Jako reklamę mamy tylko instagram oraz facebook. Czy któraś z Was prowadziła sklep internetowy? Jaką reklamę polecacie z dość ograniczonym budżetem? Macie jakieś uwagi na temat wyglądu sklepu? Muszę znać opinię neutralnych osób ponieważ pytając rodzinę, dziewczynę czy znajomych mam wrażenie że nikt nie chce sprawić przykrości i dla nich strona jest w porządku. Miałem już kilka zamówień ale to zdecydowanie za mało. Nie wiem czy zainwestować w letnią kolekcję czy dać sobie z tym spokój. Podaję link do sklepu https://abouther.pl/ . Każda opinia jest mile widziana.

Gość Łukasz

Proszę o chociaż jedną konstruktywną krytykę.