Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkitu

Chciałybyście takie mieszkanie że widok to inne bloki, pod spodem targ i blachy tych bud targowych? maly ogrodek od strony patio ale cały blok was widzi w tym ogrodku?

Polecane posty

Gość bezkitu

ja nie chcialabym takiego widoku.

Gość Gvhuhfv

To zależy. Z jednej strony nie ale z drugiej zależy od położenia mieszkania tzn połączenia np do pracy etc. Z drugiej strony kwestia finansowa. To kupujecie czy wynajmuje ie? 

Gość gośc

kupno wchodzi w grę. jest po prostu tanio (nic dziwnego, taka okolica?) do pracy nawet blisko...ale co z tego, jak taki widok z okna i plugawa dzielnica z mętami wszystko niweczy.

Gość Gvhuhfv

A macie więcej kasy by kupić w innym miejscu. Wiesz skoro takie towarzystwo... Wiem co patologia może uczynić. Mieszkali pół roku tzn wynajmowali piętro niżej tragedia brud smród. 

Gość gość

Zależy. Jeśli mam w planach go odświeżyć by pomieszkać z maks. 5 lat a miasto planuje tam jakieś spore inwestycje infrastrukturalne (np. doprowadzenie linii tramwajowej, trasa szybkiego ruchu), wspólnota jest energicznie działająca i remonty nie są odczytywane jako fanaberia a zamiast zapyziałego targu badylarzy pod spodem ma wyrosnąć eleganckie centrum handlowe to za kilka lat możesz je sprzedać ze sporą przebitką i sprowadzić się już do wymarzonej lokalizacji. Po prostu traktuj to jako inwestycje.