Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Maz wypomina mi że zarabiam mniej niż on

Polecane posty

Gość Lol
2 godziny temu, Piaskun napisał:

Ona na nim żeruje. Przynosi do dołu mniej niż z niego bierze.

Filipinki i tajki Kenia się jak marzenie i zajmują się domem, są miłe w obejściu i ułożone.

Polki starają się odszukać mężów / partnerów. Chcą wspólnej kasy kiedy on zarabia więcej, dzielić na pół obowiązki domowe, mają ch00jowe kłótliwe charaktery i o wiele pczęściej niż rzadziej są mega słabe w łóżku 

Znaj różnice między płaceniem za dobry towar a przepłacaniem za barachło.

Ahahahahaa hahah. W ramach najczęściej gustuja stare zakompleksione i otyle chłopy często z rysem pedofilskim bo innej by w kraju nie znaleźli. Zejdź na ziemię chlopku i przestań wmawiać każdemu po kolei że jest glupszy od Ciebie.

Cytat

Dla mnie Twój sposób myślenia jest b.spójny i rozumiem, że masz nadzieję, że jest Ci w stanie dać szczęście.

Na pewno ustrzega mnie przed ładowaniem się w związki, na których bym stracił.

Cytat

Szczerze życzę powodzenia, bo ono chyba Ci będzie potrzebne, skoro  wg. Ciebie  te kobiety są jakie są....

Nie wszystkie kobiety sa podłe, wyrachowane, i wciskają złą inwestycję jak nieuczciwy doradca finansowy, ale znakomita większość a i owszem. Przynajmniej na zachodzie.

Nie żebym uważał, że Tajka, Wietnamka, czy Filipinka jest ookazem uczciwosci, ale dotrzymują umów póki się nie jest na tyle głupim by dać im nieograniczony dostęp do własnych zasobów. 

Cytat

Tak się jednak składa, że nie wszyscy ludzie sprowadzają związek do ubijania interesu, gdzie bilans zysków i strat wychodzi po równo.

Oczywiście że nie. Mężczyźni dokładają do interesu zwanego małżeństwem. Większość mężczyzn w Bolandzie i na zachodzi to potulne bawoły indyjskie. Niby to wielkie, niby silne, ale wsadzasz takiemu kółko w nos, oścień w kółko i lezie gdzie mu każesz. Znakomita większość mężczyzn ma we krwi pantoflarstow

Cytat

I najważniejsze - wszyscy ostrzegają kobiety - Zostaw go, bo co będzie, kiedy się dziecko urodzi, fakt, ale mało kto pisze, że "karma wraca" i może dosięgnąć też tego osobnika, co to zawsze chciał wszystko pół na pół.  Wystarczy chwila na drodze i wózek inwalidzki do końca życia.....

😄
Kobiety okaleczonych mężczyzn na kliberalnym zachodzie masowo rzucają. Wiesz kiedy w Ameryce była wielka fala rozwodów? Po drugiej wojnie światowej gdy żołnierze bez rąk i nóg wracali do domów.

Szansa na to, żę dostanę odszkodowanie z ubezpieczenia jest większa niż to , że kobieta zostanie ze mną kiedy stracę rękę czy nogę wypadku czy zostanę sparaliżowany :?

Jestem więcej niż pewien, że żadna z tutaj się wypowiadających kobiet by nie została. Poznaję interesowną babę na pierwszy rzut oka.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Sprowadziłeś związki miedzy ludźmi do ubijania interesu, a więc kalkulujesz w ten sam sposób, co ktoś, kto ma zamiar zamienić się w hodowcę bydła - będzie korzyść, czy nie będzie ?

Hodowca bydła prędzej czy później swoje zwierzęta ubija. A ja jeśli moje zwierzątka dają mi radość dbam o nie. Szczęśliwa kobieta lepiej ssie i daje więcej mleka.

Coś Ci powiem. Jakiś cztery lata temu stwierdziłem, że związki to nie dla mnie. Ale wkrótce potem moja wieloletnia netowa znajoma zjechała polski raz, drugi, wylądowaliśmy w łóżku.

Budzi mnie ustnie rano, idzie do lodówki robi śniadanie, podaje je po śniadaniu sprząta. Wychodzimy na miasto. Pytam co chce zjeść. Odpowiada: "Decyduj. Rolą kobiety jest słuchać męzczyzny, wspierać go i dbać by był szczęsliwy. Ro...ała system. 45 kg babeczka rozmontowała stukilogramowego kabana o usposobieniu bawoła afrykańskiego cierpiącego na ból zebów skuteczniej niż pocisk przeciwpancerny.

I nagle stajesz na przeciwko kogoś, kto o ciebie dba emocjonalnie, seksualnie kulinarnie. Nie domaga się, nie stawia warunków, nie mówi, że kocha od do tylko w ogóle ze wszystkimi wadami i zaletami. I jedyne co możesz zrobić to też dawać z siebie ile możesz. Bo chcesz by ktoś kto tak dba o Twoje szczęście tez był szczęśliwy.
Historia nie skończyła się dobrze, ale hej! Przynajmniej mam punkt odniesienia, jak bardzo powinienem się czuć szczęśliwy w dobrym związku.

Czemu o tym piszę?
Ano dlatego, żeby przez kontrast pokazać jak większość kobiet jest potwornie interesowna. Dooremi np przedstawia jako swoje zalety dla męzczyzny wlasne zasoby, które zostaną jej nawet po ślubie. I łże w żywe oczy że na ślubie mężczyzna zyskuje. Zyskuje tyle,że wpada w prawa wynikające z europejskiej konwencji zapobiegania przemocy w rodzinie która z jedynego jej sprawcę uważa mężczyznę wiec policja na wniosek kobiety ma przyjechać, spałować i zabrać go z mieszkania (nawet jeśli jest jego wlasne). Wielki mi k...a zysk.

Kobiety tu są mega interesowne. Cała kafeteria stoi tematami, nie połknę, nie dam w tylek, tego mu nie zrobię, tamtego nie zrobię, facet musi mieć 1,80, facet powinien zarabiać 8k plus, facet powinien robić wszystko w domu bo ja się męczę pracą i oddychaniem.
Utylitarne podejście jak sam uj.

Ale powiedz tylko że zamierzasz dbać o siebie przede wszystkim i zaraz piekło wypluwa hordy demonic. "Jak tak można, gdzie miłość? Miłość to nie układ". Najbardziej interesowne istoty mówią o bezinteresownej miłości? Wiesz czemu? Przystosowanie drapieżnika: osłabianie i usypianie ofiary.

I jakże to się wpasuje idealnie w trend: pedofile mówią o prawach dzieci, bezżenni księża pouczają małżeństwa, bezwzględni politycy mowią o solidarności społecznej, starzy ludzi wysyłają młodych na śmierć w wojnach i mega interesowne baby domagają się bezinteresownej miłości 

1 godzinę temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

Trzymaj się tego, proszę. W innym przypadku unieszczesliwisz Boga ducha winną kobietę.

Spokojnie kobiet pokroju przeciętnej kafeterianki nie tknę nawet kijem. Równie ...ane jak te na wizażu tylko z mniejsza fantazją w łóżku...

Gość Gość

Mało ci w życiu potrzeba. Obciaganie pały i robienie obiadu plus sprzątanie po nim. Brakuje ci matki z opcja seksu. I schudnij bo to niezdrowe.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mało ci w życiu potrzeba. Obciaganie pały i robienie obiadu plus sprzątanie po nim. Brakuje ci matki z opcja seksu. I schudnij bo to niezdrowe.

Większość kobiet nawet tak prostych rzeczy nie umie Aaaaagggg. Więc nie ma co się po nich spodziewać czegoś ambitniejszego,

P.S. Laska o której pisze miała doktorat.

Gość Bimba

To po co tu wchodzisz Piaskun skoro aż tak nienawidzisz kafeterianek???

Żeby je goownem obrzucać???

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Większość kobiet nawet tak prostych rzeczy nie umie Aaaaagggg. Więc nie ma co się po nich spodziewać czegoś ambitniejszego,

Posiadanie doktoratu sprawia że lepszą łaskę robi?  Jeśli wydaje ci się że wszystkie twoje psiapsiolki od gdakania to dziewczynki po podstawówce to jesteś w błędzie. Pisakun jest muchą po prostu która leci do gòwna czyli do kobiet stąd.

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

hahha zakompleksiencu, znam laske co się habilitowała a ma syndrom sztokholmski w bardzo pogłębionym stadium, od kiedy stopien naukowy jest jakms wyznacznikiem człowieka czy jego EQ 

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Posiadanie doktoratu sprawia że lepszą łaskę robi?  Jeśli wydaje ci się że wszystkie twoje psiapsiolki od gdakania to dziewczynki po podstawówce to jesteś w błędzie. Pisakun jest muchą po prostu która leci do gòwna czyli do kobiet stąd.

O_o. Naucz się skladać zdania po polsku, bo nic nie pojmuję z tego belkotu..

5 minut temu, Gość gość napisał:

hahha zakompleksiencu, znam laske co się habilitowała a ma syndrom sztokholmski w bardzo pogłębionym stadium, od kiedy stopien naukowy jest jakms wyznacznikiem człowieka czy jego EQ 

Jesteś wyjątkową ...ką, więc, po prawdzie, każdy jest od ciebie lepszy. O czym ty możesz z inteligentnym człowiekiem porozmawiać? Układzie nerwowym ośmiornicy, ekosystemie na Socotrze, zwyczajach iondian Hopi, obiektach trans-neptunowych, właściwościach energii zdegenerowanej, roli guźców w rozmnażaniu rzekotek w ameryce południowe, literaturze francuskiego romantyzmu, geopolitycznych celach naszych sąsiadów?

I (chyba) miałaś na myśli iloraz inteligencji, a  nie iloraz inteligencji emocjonalnej.
Czy ty się na czymś znasz poza pi...leniem trzy po trzy w necie i przerabianiem żarcia na ..., a tlenu na dwutlenek węgla?

15 minut temu, Gość Gość napisał:

O_o. Naucz się skladać zdania po polsku, bo nic nie pojmuję z tego belkotu..

13 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś wyjątkową ...ką, więc, po prawdzie, każdy jest od ciebie lepszy. O czym ty możesz z inteligentnym człowiekiem porozmawiać? Układzie nerwowym ośmiornicy, ekosystemie na Socotrze, zwyczajach iondian Hopi, obiektach trans-neptunowych, właściwościach energii zdegenerowanej, roli guźców w rozmnażaniu rzekotek w ameryce południowe, literaturze francuskiego romantyzmu, geopolitycznych celach naszych sąsiadów?

I (chyba) miałaś na myśli iloraz inteligencji, a  nie iloraz inteligencji emocjonalnej.
Czy ty się na czymś znasz poza pi...leniem trzy po trzy w necie i przerabianiem żarcia na ..., a tlenu na dwutlenek węgla?

Edytuj

Jesteś wyjątkowym tumanem , więc, po prawdzie, każdy jest od ciebie lepszy. O czym ty możesz z inteligentnym człowiekiem porozmawiać? Układzie nerwowym ośmiornicy, ekosystemie na Socotrze, zwyczajach Indian Hopi, obiektach trans-neptunowych, właściwościach energii zdegenerowanej, roli guźców w rozmnażaniu rzekotek w Ameryce południowe, literaturze francuskiego romantyzmu, geopolitycznych celach naszych sąsiadów?

I (chyba) miałaś na myśli iloraz inteligencji, a  nie iloraz inteligencji emocjonalnej.
Czy ty się na czymś znasz poza bełkotaniem trzy po trzy w necie i przerabianiem żarcia na ekskrementy, a tlenu na dwutlenek węgla?

Naucz się składać zdania po polsku, bo nic nie pojmuję z tego bełkotu.

P.S. Naucz się składać zdania po polsku.

ceepa, 3,14zda, d00pa, uj - próba auto-cenzury

EDIT:
Wszystko przeszło. Odpowiedź zablokował mi wyraz "bełkot" użyty wcześniej. Nie kumam tych popieprzonych automatów

Gość Bimba

Piaskun, te twoje dzivki z Ukrainy musiały cię na niezłą kasę wytrzepać!

Chwaliłes się nimi ze dwa miesiące temu, a teraz można cie spotkać tylko na tematach o kasie i biednych oszukanych misiach.

Na ile zostałeś wyskubany?

Gość Gość

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego to gòwno piaskun ma tak wielkie ego? Jedyną peezda która leczy swoje kompleksy na tym dennym forum jesteś ty. Jeszcze ani razu nie widziałam żebyś prowadził dyskusje konstruktywny sposób. Tam gdzie ktoś zwłaszcza kobieta wytyka twoje ułomności tam od razu wyzywasz. Ty się śmiesz mieć za kogoś na poziomie? Ja ci życzę serdecznie żeby kiedyś taka kobieta która uważasz za ...ke pokazała ci gdzie jest miejsce takiego chúja. Skończył jakaś socjologie i się pruje jakby profesorem był. Ogarnij się kúrwa bo to takie słabe. Jesteś zwykłym gunwem które szczeka co to nie ono i to w miejscu którym gardzi. Idź na jakieś forum dla intelektualistow i tam dyskutuj o etapach rozwoju rozwielitki albo czarnych dziurach. Po chùj się wdajesz w dyskusje z poziomem który nijak ma się do ciebie o panie? To część badań pana socjologa? Sprawdzisz życie kobiet glupszych od cepa? 

Gość Ania
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego to gòwno piaskun ma tak wielkie ego? Jedyną peezda która leczy swoje kompleksy na tym dennym forum jesteś ty. Jeszcze ani razu nie widziałam żebyś prowadził dyskusje konstruktywny sposób. Tam gdzie ktoś zwłaszcza kobieta wytyka twoje ułomności tam od razu wyzywasz. Ty się śmiesz mieć za kogoś na poziomie? Ja ci życzę serdecznie żeby kiedyś taka kobieta która uważasz za ...ke pokazała ci gdzie jest miejsce takiego chúja. Skończył jakaś socjologie i się pruje jakby profesorem był. Ogarnij się kúrwa bo to takie słabe. Jesteś zwykłym gunwem które szczeka co to nie ono i to w miejscu którym gardzi. Idź na jakieś forum dla intelektualistow i tam dyskutuj o etapach rozwoju rozwielitki albo czarnych dziurach. Po chùj się wdajesz w dyskusje z poziomem który nijak ma się do ciebie o panie? To część badań pana socjologa? Sprawdzisz życie kobiet glupszych od cepa? 

Brawo.

Gość gosc

Nie tu manie. To ty nie pojmujesz najprostszych rzeczy. Miałam na myśli EQ. Bo IQ mogła mieć wysokie ale co z tego. Zresztą jak widać to nawet tak prostego logicznie zdania logicznie nie kumasz leszczu.

Gość Gość

Niektórzy mają rys psychopatyczny. Co z tego że ogólnie posiadają wiedzę i inteligencje skoro empatia i inteligencja emocjonalna jak u piaskuna u nich leży i kwiczy? Co komu po takim człowieku? Słuchasz się i robisz wszystko co pan każe to zaslugujesz na nawet nie szacunek tylko uwagę a jak nie to jesteś zła i spaczona. 

Gość Evelina

Mam pytanie do autorki: dlaczego pozwalasz sie ponizac i trwasz w takim zwiazku? Po ponizanie i zle traktowanie mozesz udac sie do wroga, a jezeli tak zachowuje sie twoj maz, to powinien jak najszybciej przestac nim byc. O czym tu dyskutowac?

Gość Elisa

Nie czepiajcie sie Piaskuna. On chce byc originalny, zauwazony, zapamietany, kochany, ale jakos nie wychodzi. To tak jak w okresie dojrzewania, wszyscy to przeciez przezywalismy, zlitujcie sie nad zranionym jeleniem, ktory chcialby byc lwem.