Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realniee myśląca

Na męża tylko lekarz albo prawnik, nic poniżej mnie nie interesuje !

Polecane posty

Gość Realniee myśląca

Na męża tylko facet z prestiżowym zawodem potrafiący utrzymać rodzinę na odpowiednim poziomie. Tylko lekarz z dobrą specjalizacją lub adwokat.

Nic poniżej tego mnie nie interesuje ! Żaden kierowca, magazynier czy inny właściciel osiedlowego spożywczaka nie ma prawa o mnie nawet pomyśleć !

1 minutę temu, Gość Realniee myśląca napisał:

nie ma prawa o mnie nawet pomyśleć !

Wybacz o pani że ośmieliłem się przeczytać Twój temat ale nie pomyślałem o Tobie więc jestem uratowany.

Gość gosc

3/10

Gość Xyz

Moze chora jakas albo problemy z prawem?

Gość Gość7

Raczej ze zdrowiem. Dlatego potrzebny jej lekarz. Specjalizacja - psychiiatra.

Gość pałka dla speca
5 godzin temu, Gość Realniee myśląca napisał:

Na męża tylko facet z prestiżowym zawodem potrafiący utrzymać rodzinę na odpowiednim poziomie. Tylko lekarz z dobrą specjalizacją lub adwokat.

Nic poniżej tego mnie nie interesuje ! Żaden kierowca, magazynier czy inny właściciel osiedlowego spożywczaka nie ma prawa o mnie nawet pomyśleć !

pomysł dobry, teraz szukaj tego naiwniaka

Gość gość

a lekarze to głupcy i bezmózgi !!!!!!!!!!

Gość Kijanka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Pełna zgoda i mają grzyba

Gość prom kosmiczny
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

lekarze to dopiero patologia i psychopaci, ciężkie typy do życia, szczególnie w PL

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kijanka napisał:

Pełna zgoda i mają grzyba

Zwalszcza mykolodzy. 

Gość Gosc racjonalny

Ta dziunia która pisze że lekarze to głupcy, pewnie w jej mozdzku krewetki to głupota studiować 6 lat jeśli można w google znaleźć w 5 minut🤣ciekawe swoją droga jakie ona ma "wykształcenie "

Gość S...iel

Księdza sz~mato sobie weź. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gosc racjonalny napisał:

Ta dziunia która pisze że lekarze to głupcy, pewnie w jej mozdzku krewetki to głupota studiować 6 lat jeśli można w google znaleźć w 5 minut🤣ciekawe swoją droga jakie ona ma "wykształcenie "

Głupcy czy nie ale bardzo często oddalają taką fuszere że nie wiem po co im tyle wiedzy skoro z praktyką slabiutko. I gdzie to powołanie? Pacjenci to nie bydło ani numery. Kasa kasa i prestiż w mniemaniu rodziców którzy nieraz na chama wypychaja żeby rodzinną tradycję podtrzymać.

Gość Gość

Najlepiej biskupa.... aLE TY JUŻ PEWNIE ZA STARA JESTEŚ DLA BISKUPA 😉

Gość Gość

Lekarz albo prawnik? To dorzuć jeszcze GRABARZA do tego twojego targetu!!

Wszyscy oni żyją z ludzkiego nieszczęścia...

13 godzin temu, Gość Realniee myśląca napisał:

Co wnosisz od siebie, że taka osoba miałaby się tobą zainteresować? Zważ że jako ktoś kto szuka wg klucza pieniądza jesteś niezbyt godna zaufania.

Prowokacja fajna. Ciągnijmy temat.

Gość Babajaga

Oj tam oj tam, ktoś tu słusznie zauważył, ze w innych zawodach tez sa dobre "bankomaty" xD Nie martw sie, kochana, dostaniesz takiego męża, na jakiego zasługujesz. Najwyżej zostaniesz sama. Ale to chyba żaden problem dla pani (conajmniej) dyrektor (bo wnioskuje, ze sama jestes super zaje. bista, wykształcona i kasiasta, dlatego masz takie wysokie standardy).

Ach, przepraszam, przeciez to prestiżowy mąż ma utrzymac rodzinę. No to dbaj o swoj wyglad, pilnuj zeby du. pa nie sflaczala, bo pewnie prestiżowy mazy szybciutko sobie znajdzie ładniejszy zamiennik. Może jeszcze warto dobrze gotowac, ladnie sprzątać, zeby zdobyc przewagę nad potencjalna konkurencja. Są wówczas szanse, że się zastanowi czy warto stara, acz przydatna zamienic na mlodsza ;)

Panowie, wspolczuje wam (tym fajnym i normalnym). Od nas wymagacie przede wszystkim dobrego wygladu, a my od was, procz wygladu oczekujemy madrosci, czulosci i kasy. Miejcie serca i patrzcie sercem, na swiecie jest duzo fajnych, kochajacych kobiet!

A teraz, drogie kolezanki, szukające kasiastego, masz na siłkę, do fryzjera i kosmetyczki! Czas ucieka! :P