Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa

Możliwa ciąża

Polecane posty

Gość Aaa

Cześć dziewczyny! Chcę rozwiać wątpliwości może któraś tak miała więc mianowicie kochałam sie z moim partnerem w ostnii dzień okresu. Mam cykle raczej regularne może dwa lub trzy dni różnicy w zależności od miesiąca. Teraz powinnam mieć a praktycznie zawsze mialam rzadki i przeźroczysty śluz owulacyjny. Jednak on wystąpił tylko przez 2 dni w date planowanej owulacjii zawsze utrzymywał się dluzej. Czy to moze świadczyć o ciąży czy poprostu tak wyszło bo obecnie śluz jest przeźroczysty ale nie zbyt rzadki i w mniejszej ilości. Dodam ze nie zabezpieczalismy się. Prosze o szybka odpowiedź 😊

Gość Misia

"Jak masz jakiekolwiek wątpliwości to wykonaj test ciążowy. Po pierwsze kobieta musi być w okresie płodnym. Komórka jajowa żyje do max. 24 godzin natomiast plemniki mogą przeżyć w pochwie od 3-5 dni. Dlatego też za okres najbardziej płodny uznaje się 4 dni przed i 1 dzień po owulacji. "  zobacz na naturalnaplodnosc.pl  "Kiedy można zajśc w ciąże " Każdy seks bez zabezpieczenia niesie ze sobą ryzyko ciąży- choć zapewne jest ono bardzo małe podczas okresu. Polecam Tobie byście się jednak zabezpieczali oraz tester owulacyjny np.Afrodytę do kontroli dni płodnych, ja stosuje i mnie nie zawodzi. 

Gość Gigi

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania odnośnie ciąży itp. Wejdź na netporadnie ^^ Ja długo szukałam odpowiedzi na forach internetowych, ponieważ sama schizuje już ze mogę być w ciąży a tam bardzo konkretne odpowiedzi bez żadnych sarkastycznych odpowiedzi niektórych... .