Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaklausmarek

Zauwazyliscie kobiety sa uposledzone??

Polecane posty

Gość Annaklausmarek

Przyklad.. wczoraj byla w moim miescie manifestacja kobiet ktore protestowaly iz kosciol jest zly a kilka tygodni temu protestowaly ze aborcja tak faceci sa zli i niw maja glosu.. ja sie nie wypowiadam niw mi oceniac kto ma ravje ale.. pamietam jak te same.. stowarzyszenie kobiet protestowal wiele razy za przyjmowaniem imigrantow..byly tam nawet banery .. albo lepiej nie pisac.. ja niw wiem czy te babska nie wiedza ze po 1 wiekszosc muzlumanow jest mila poki jest ich mniej kiedy staja sie wiekszoscia zmieniaja dane miejsce pod siebie np w angli czy francji..i generalnie jako facet mam to gdzies ale nie pojmuje jak kobiety moga chronic kultury w ktorej aborcja, albo nasmiewanie sie z wiary rowna sie...nazwijmy to delikatnie niezrozumieniem ze strony meskiej.. czasem chce mi sie sikac ze smiechu jak ponysle ze kiedys feministki walczyly o prawa kobiet, mozliwosc do pracy, itd itp a dzis walcza o sciaganie tutaj kultury ktora kaze latac w ...ch, a kobieta znaczy tyle co psa.. I nie zrozumcie mnie zle, ja nie mam nic do islamu jako facet, najwyswj zmienie religie i bede miak wladze nad kobietami(zonami) a jednym slowe bede sie mogl ich pozbyc , poza tym przejscie na islam dla faceta to w zasadzie zamiana religi i kultury w ktorej kobieta krzyczy ma swoje zdanie i trzeba jej sluchac na typowo autorytarna wersje.. dlatego mi to  ie przeszkadza, ale niw umiem pojac jak feministki  moga tego chciec.. albo inaczej jak onw miedzy tymi kulturami i wyznaniami moga stawiac znak rownosci.. widzial ktos kiedys feministki w iranie afganistanie czy turcji piza stolica

Gość Gość

A co twojej mamie odbiło?