Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda

cała prawda o kobietach

Polecane posty

Gość prawda

każda jak jeden maz leci na pieniądze jak mucha do guwna, a potem jak się nie udaje nic po slubie to narzekają ze faceci sa do niczego 😄

w mojej rodzinie wiekszosc kuzynek poleciała na kase mimo ze wcześniej zabiegali jacys kolesie ale biedniejsi , masakra co się dzieje

u jednej mało co nie było rozwodu 3 miesiące po slubie 😄 wiec drogie materialistki musicie godzic się z tym ze lecąc na kase możecie szybko zostać rozwódką

Gość gość)

Ty, bo patrząc realnie to faceci są faktycznie do d... i do ci... i gardła... i do wielu innych czynności.   😋

2 minuty temu, Gość prawda napisał:

każda jak jeden maz leci na pieniądze jak mucha do guwna, a potem jak się nie udaje nic po slubie to narzekają ze faceci sa do niczego 😄

w mojej rodzinie wiekszosc kuzynek poleciała na kase mimo ze wcześniej zabiegali jacys kolesie ale biedniejsi , masakra co się dzieje

u jednej mało co nie było rozwodu 3 miesiące po slubie 😄 wiec drogie materialistki musicie godzic się z tym ze lecąc na kase możecie szybko zostać rozwódką

Głupoty opowiadasz nie moze wszystkie pakować do jednego worka. Owszem są i takie kobiety nie zaprzeczam. Pieniądze to nie wszystko nie zastąpią uczucia i szacunku... 

Gość prawda
5 minut temu, Agnieszkax napisał:

Głupoty opowiadasz nie moze wszystkie pakować do jednego worka. Owszem są i takie kobiety nie zaprzeczam. Pieniądze to nie wszystko nie zastąpią uczucia i szacunku... 

No wlasnie dlatego ze pieniądze nie zastąpią uczucia i szacunku jest jak jest, ze ludzie zdradzają siebie bo mieszkając z kims kogo się nie kocha a kocha tylko jego pieniądze.

Chciałbym jeszcze dodac ze kobiety maja wielkie trudności z logicznym mysleniem co tez przyczynia się do popełniania złych krokow, wiekszosc ważnych pozycji w państwie pełnią mezczyzni bo potrafią rozwiazywac problemy ,a opinie ze kobiety tez pełnią ważne funkcje to jedyne co mogę napisac to chyba wspomnieć o sytuacji Pań Dyrektorek z NBP które pełnią ważne funkcje ale tylko z jednego powodu :D

Gość prawda

Dodam jeszcze, że podobno według zasad dobierania się do par to dziewczyny nawet srednie szukają facetow 6 na 10 i w góre. Ale jak widze zdjęcia ladnych dziewczyn które sa z chłopakami po których z twarzy widać ze to typowy seba, prymityw to az glowa mi paruje od analizowania takiego stanu rzeczy.

I to w większości przypadkow , moje koleżanki które były naprawdę niezle chodza z chłopakami mało atrakcyjnymi i jestem w szoku bo zawsze spodziewam się ze ladna dziewczyna ma przystojnego faceta. Ale dochodze do wniosku ze w czasach gdzie lecicie na kase zasada dobierania się w pary traci sens. i takie sa efekty koncowe

Zdrada nie jest zależna od zawartości portfela. Brak uczucia i szacunku też można zaobserwować w środowisku klasy średniej. Czynnikiem może być niezgodność charakterów lub inne... Co do trudności logicznego myślenia kobiet - właśnie pokazałeś że mężczyźni mają tą przypadłość 🙂

Gość ja mam inaczej

A ja wybralam biedniejszego :D bo się zakochałam. Spotykałam się z programistą który zarabial 10 tyś ale poznałam zwykłego robotnika który ma 3 tyś i z nim biorę ślub. Ten robotnik zauroczył mnie sobą bo nie dość że przystojny to jeszcze uroczy :)

Gość prawda

to 1 na 20 kobiet wybierze uczucie zamiast kasy ale to nic nie zmienia

Gość ja mam inaczej
1 minutę temu, Gość prawda napisał:

to 1 na 20 kobiet wybierze uczucie zamiast kasy ale to nic nie zmienia

Zmienia. Szukajcie tej 1/20 a nie uganiajcie sie za tymi 19 które lecą na hajs. Mój jak mnie poznał to powiedział ze jestem całkiem inna niz wiekszosc kobiet :) i miał racje