Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi

PYTANIE

Polecane posty

Gość Mimi

Wczoraj wieczorem przy leżeniu pojawil się ściskający ból pod lewymi zebrami, pod pachą i pod lopatka. Wzięłam przeciwbólowe i rozkurczowe, nie pomogło. Ból narastal, oddychalam plytko bo inaczej ból był nie do zniesienia, mogłam tylko siedzieć lekko pochylona do tyłu, najgorzej było jak próbowałam się położyć, czułam jakby coś mi miało peknac tam w środku i coraz bardziej ból się nasilal. Pojechałam na doraźna, dostalam przeciwbólowe i rozkurczowe w zastrzyku, nic nie pomogło, odeslali na sor, dostalam ketonal w zastrzyku, nie pomogło. Ledwo się położyłam i zasnęłam i dopiero teraz rano puścilo całkiem. Co to może być? :/ dowiedzialam się jedynie że to nie odma i nie serce, chociaż nie robili mi żadnych badań. Ból był taki ciągnący i ściskający, przy lezeniu na lewym boku było najgorzej bo ból wtedy był coraz mocniejszy. Mogłam normalnie dotykać te miejsca

Gość Mimi

Nie sądzę, skąd AIDS? jestem dziewicą

Gość Anna

Proponuję ranigast max przez kilka dni,dieta lekkostrawna+rumianek,mam to samo refluks,są różna umiejscowienia,nadżerek i ranek,w żołądku,gwarantuje,że pomoże....i spać z dużą ilością poduszek pod tułowiem.