Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafkkaaaa

Kobiety ze Zbiornika i Datezon moja refleksja

Polecane posty

Gość agrafkkaaaa

Refleksja będzie bardzo krotka. Przez parę lat umawiałem się na sex spotkania z kobietami z Datezon i Zbiornik (wiem ze jeszcze jest Tinder ale z racji chyba wieku 33 lata nie trafiłem tam) i muszę przyznać że Polki mają bardzo specyficzne podejście do seksu, porównuję to z Angielkami bo przez parę lat mieszkałem na wyspach. Na wstępie zaznaczam że samotnych kobiet na tych portalach, w stosunku do mężczyzn i par jest mało, a jak są to w wielu przypadkach okazuje się ze to sponsoring a profil był taki na zachętę albo szukają innych kobiet, lecz są również kobiety szukające panów i o nich chciałem powiedzieć kilka słów. A mianowicie odniosłem wrażenie ze Polka  strasznie się wstydzi tego ze ma ochotę umówić się z mężczyzną na sex, wśród Angielek których dość sporo poznałem, to nie wytypuje tam zresztą ludzie otwarcie o seksie opowiadają, dla nich jest to po po prostu jakaś część życia, Angielka potrafi wprost facetowi zaproponować sex, Polka ma jakieś irracjonalne poczucie winy że się z kimś umówiła. Zastanawiam się, z czego to wynika ?

Przed chwilą, Gość agrafkkaaaa napisał:

Zastanawiam się, z czego to wynika ?

Hmm, niech pomyślę, co to może być?

Czy to aby nie przypadkiem patriarchalne wychowanie kościoła katolickiego?

Gość gość sm
3 godziny temu, Gość agrafkkaaaa napisał:

Refleksja będzie bardzo krotka. Przez parę lat umawiałem się na sex spotkania z kobietami z Datezon i Zbiornik (wiem ze jeszcze jest Tinder ale z racji chyba wieku 33 lata nie trafiłem tam) i muszę przyznać że Polki mają bardzo specyficzne podejście do seksu, porównuję to z Angielkami bo przez parę lat mieszkałem na wyspach. Na wstępie zaznaczam że samotnych kobiet na tych portalach, w stosunku do mężczyzn i par jest mało, a jak są to w wielu przypadkach okazuje się ze to sponsoring a profil był taki na zachętę albo szukają innych kobiet, lecz są również kobiety szukające panów i o nich chciałem powiedzieć kilka słów. A mianowicie odniosłem wrażenie ze Polka  strasznie się wstydzi tego ze ma ochotę umówić się z mężczyzną na sex, wśród Angielek których dość sporo poznałem, to nie wytypuje tam zresztą ludzie otwarcie o seksie opowiadają, dla nich jest to po po prostu jakaś część życia, Angielka potrafi wprost facetowi zaproponować sex, Polka ma jakieś irracjonalne poczucie winy że się z kimś umówiła. Zastanawiam się, z czego to wynika ?

Ja jestem "ciupkę" młodszy od ciebie i co do zbiornik.com to się mylisz - Tam pełno realnych ludzi. Portal znam od 10 lat albo i lepiej więc wiem co piszę.. Poznałem tam mnóstwo realnych ludzi.

Co do datezone.com to prawda.. Pełno fake kont oraz panienek które szukają sponsora ale najwięcej jest gej (gardzę nimi) którzy są tak bardzo nachalni że szok - Czasem proponują $$$ i nie rozumieją że ktoś jest m. hetero. Przez kilka lat umawiałem się z zaledwie jedną dziewczyna z tego serwisu.

ZAZNACZAM JESZCZE RAZ nigdy nie sponsorowałem i jestem heteroseksualny 😉

Gość gość sm

Co do Tindera to też można tam poznać dużo realnych i chętnych dziewczyn 😜