Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 agrafkkaaaa

Kobiety ze Zbiornika i Datezon moja refleksja

Polecane posty

Go艣膰 agrafkkaaaa

Refleksja b臋dzie bardzo krotka. Przez par臋 lat umawia艂em si臋 na sex spotkania z kobietami z Datezon i Zbiornik (wiem ze jeszcze jest Tinder ale z racji chyba wieku 33 lata nie trafi艂em tam) i musz臋 przyzna膰 偶e Polki maj膮 bardzo specyficzne podej艣cie do seksu, por贸wnuj臋 to z Angielkami bo przez par臋 lat mieszka艂em na wyspach. Na wst臋pie zaznaczam 偶e samotnych kobiet na tych portalach, w stosunku do m臋偶czyzn i par jest ma艂o, a jak s膮 to w wielu przypadkach聽okazuje si臋 ze to sponsoring a profil by艂 taki na zach臋t臋 albo szukaj膮 innych kobiet, lecz s膮 r贸wnie偶 kobiety szukaj膮ce pan贸w i o nich chcia艂em powiedzie膰 kilka s艂贸w. A mianowicie odnios艂em wra偶enie ze Polka 聽strasznie si臋 wstydzi tego ze ma ochot臋 um贸wi膰 si臋 z m臋偶czyzn膮 na sex, w艣r贸d Angielek kt贸rych do艣膰 sporo pozna艂em, to nie wytypuje tam zreszt膮 ludzie otwarcie o seksie opowiadaj膮, dla nich jest to po po prostu jaka艣 cz臋艣膰 偶ycia, Angielka potrafi wprost facetowi zaproponowa膰 sex,聽Polka ma jakie艣 irracjonalne poczucie winy 偶e si臋 z kim艣 um贸wi艂a. Zastanawiam si臋, z czego to wynika ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przed chwil膮, Go艣膰 agrafkkaaaa napisa艂:

Zastanawiam si臋, z czego to wynika ?

Hmm, niech pomy艣l臋, co to mo偶e by膰?

Czy to aby nie przypadkiem patriarchalne wychowanie ko艣cio艂a katolickiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 sm
3 godziny temu, Go艣膰 agrafkkaaaa napisa艂:

Refleksja b臋dzie bardzo krotka. Przez par臋 lat umawia艂em si臋 na sex spotkania z kobietami z Datezon i Zbiornik (wiem ze jeszcze jest Tinder ale z racji chyba wieku 33 lata nie trafi艂em tam) i musz臋 przyzna膰 偶e Polki maj膮 bardzo specyficzne podej艣cie do seksu, por贸wnuj臋 to z Angielkami bo przez par臋 lat mieszka艂em na wyspach. Na wst臋pie zaznaczam 偶e samotnych kobiet na tych portalach, w stosunku do m臋偶czyzn i par jest ma艂o, a jak s膮 to w wielu przypadkach聽okazuje si臋 ze to sponsoring a profil by艂 taki na zach臋t臋 albo szukaj膮 innych kobiet, lecz s膮 r贸wnie偶 kobiety szukaj膮ce pan贸w i o nich chcia艂em powiedzie膰 kilka s艂贸w. A mianowicie odnios艂em wra偶enie ze Polka 聽strasznie si臋 wstydzi tego ze ma ochot臋 um贸wi膰 si臋 z m臋偶czyzn膮 na sex, w艣r贸d Angielek kt贸rych do艣膰 sporo pozna艂em, to nie wytypuje tam zreszt膮 ludzie otwarcie o seksie opowiadaj膮, dla nich jest to po po prostu jaka艣 cz臋艣膰 偶ycia, Angielka potrafi wprost facetowi zaproponowa膰 sex,聽Polka ma jakie艣 irracjonalne poczucie winy 偶e si臋 z kim艣 um贸wi艂a. Zastanawiam si臋, z czego to wynika ?

Ja jestem "ciupk臋" m艂odszy od ciebie i co do zbiornik.com to si臋 mylisz - Tam pe艂no realnych ludzi. Portal znam od 10 lat albo i lepiej wi臋c wiem co pisz臋.. Pozna艂em tam mn贸stwo realnych ludzi.

Co do datezone.com to prawda.. Pe艂no fake kont oraz panienek kt贸re szukaj膮 sponsora ale najwi臋cej jest gej (gardz臋 nimi) kt贸rzy s膮 tak bardzo nachalni 偶e szok - Czasem proponuj膮 $$$ i nie rozumiej膮 偶e kto艣 jest m. hetero. Przez kilka lat umawia艂em si臋 z zaledwie jedn膮 dziewczyna z tego serwisu.

ZAZNACZAM JESZCZE RAZ nigdy nie sponsorowa艂em i jestem heteroseksualny 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 sm

Co do Tindera to te偶 mo偶na tam pozna膰 du偶o realnych i ch臋tnych dziewczyn 馃槣

Udost臋pnij ten post