Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowany

Przwciętny gej miał statystycznie ponad 100 partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość Zszokowany

Jak to możliwe? Osobiście nie znam ani jednego homoseksualisty, może mijałem nie raz jakiegoś faceta z wymalowanymi paznokciami ale czy był gejem? Tego nie wiem. Jakim cudem oni tak szybko wchodzą w związek? Jakim cudem poznają kogoś takiego jak oni? Gdzie tyle tego jest? Oni to jakoś robią na zasadzie każdy z każdym czy jak? Przecież to jest niemożliwe by tyle osób się zgodziło na seks z kimś. Te statystyki to niestety prawda, ale jestem w szoku by coś takiego było możliwe. Serio jest aż tylu gejów w Polsce? Ciekawie jak się prezentuje sytuacja w przypadku lesbijek.

Gość Julia22

Średnio każdy ma 12 partnerów rocznie, czyli jeden na miesiąc. Niektórzy mieli nawet ponad 500 partnerów! Myśle jednak ze to wyolbrzymione dane ale ponad 200 na pewno mieli. Mam kolegę geja co na fb co miesiac ustawia status nowy związek... Gdzie poznaje swoich partnerów? Też mnie to zastanawia

Gość HeGay

Poznaja na czacie na sex.

Gość Pokomen

Zszokowany przerzuciłeś się już? Jak to zrobisz to się wszystkiego dowiesz

Gość gość
11 godzin temu, Gość Zszokowany napisał:

Jak to możliwe? Osobiście nie znam ani jednego homoseksualisty, może mijałem nie raz jakiegoś faceta z wymalowanymi paznokciami ale czy był gejem? Tego nie wiem. Jakim cudem oni tak szybko wchodzą w związek? Jakim cudem poznają kogoś takiego jak oni? Gdzie tyle tego jest? Oni to jakoś robią na zasadzie każdy z każdym czy jak? Przecież to jest niemożliwe by tyle osób się zgodziło na seks z kimś. Te statystyki to niestety prawda, ale jestem w szoku by coś takiego było możliwe. Serio jest aż tylu gejów w Polsce? Ciekawie jak się prezentuje sytuacja w przypadku lesbijek.

Bo faceci są konkretni jeśli chodzi o seks. Nie mają takich rozkminek jak kobiety typu: na pierwszej randce nie wypada, a co on sobie o mnie pomyśli itp. Trafia sie akcja i jest konkret. Dlagego to tak wyglada. 

A gdzie sie poznają. Glownie czaty internetowe. Ale teraz jest juz sporo portali poswieconych dla takich spraw. Poza tym wbtych najwiekszych polskich miastach są wiadome knajpy i lokale gdzie takie towarzycho sie schodzi. I tak nabijane są statystyki.