Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Puszczalskie kobiety

Polecane posty

Gość Adrian

Dlaczego kobiety sa takie łatwe  i chętne do seksu?

Gość Gość

Bo seks jest fany

Gość Adrian

Seks jest brudny i grzeszny

Gość Mój Adrian???

Ja odmówiłam Adrianowi..choć seks uwielbiam..i...potem starał się bym zmieniła zdanie o Nim..ale się biedaczek pogubił...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Adrian napisał:

Seks jest brudny i grzeszny

Jeżeli tobie seks nie pasuje to się nie kochaj przecież nikt ciebie  to niczego nie zmusza

Gość Mój Adrian???

A ja zdanie zmieniłam..potem znów zmieniłam..i mi się pokręciło w głowie od tych Jego pomysłów...A puszczalska nie jestem..

Gość Wojtek
33 minuty temu, Gość Adrian napisał:

Dlaczego kobiety sa takie łatwe  i chętne do seksu?

Ja to bym się zaczął martwić gdyby takie nie były!

Gość średniolatka

adrianku / estem jak najbardziej za puszczaniem sie ale nie w krzakach tylko przy świecach

Gość Taka ta

A dlaczego faceci się puszczają???wystarczy spojrzeć, uśmiechnąć się  i od razu zdejmuje jeden z drugim spodnie.Wycieraja się w tanie panienki,szukają pustych i łatwych co zaraz dają dupy.. A potem ja mam zachwycać się jego wartościami i nim ,że taki macho i nowoczesny. A taka otwartość obrzydza mi facetów, bo skoro może mieć to każda to co mi po takim faceci,który nie szanuję siebie.I to jest smutne puszczalscy faceci w tych czasach i to za darmo..

Gość Taka ta

Co mi po takim fścięcie,co się puszcza,??stanie w kolejce do kasy..jakas spojrzy i się uśmiechnie..A on już chętny..Tacy puszczalscy niech trzymają się z panienkami na ich poziomie..szmaty do podłogi wyrzucam..nie piore po innych..

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Taka ta napisał:

A dlaczego faceci się puszczają???wystarczy spojrzeć, uśmiechnąć się  i od razu zdejmuje jeden z drugim spodnie.Wycieraja się w tanie panienki,szukają pustych i łatwych co zaraz dają dupy.. A potem ja mam zachwycać się jego wartościami i nim ,że taki macho i nowoczesny. A taka otwartość obrzydza mi facetów, bo skoro może mieć to każda to co mi po takim faceci,który nie szanuję siebie.I to jest smutne puszczalscy faceci w tych czasach i to za darmo..

Faceci się nie puszczają tylko spuszczają. Na wszystko co rośnie, pływa, chodzi, fruwa, pełza...gdziekolwiek byle im ulżyło.

Każdy myśli że jest takim niesamowitym "ciachem" a później okazuje się że to to ledwie "drożdówka".

Casa Nova od siedmiu boleści ha, ha.

Gość Gość

Drożdżówka miało być 

Gość Taka ta

Mnie Casanova nie imponuje..innym panienkom robi się mokro jak je ciacho wyrywa..A ja jak widzę,że to ciacho to z zakalcem wyszlo to tracę apetyt i nie jadam.. Zachowanie faceta wiele o nim mówi..jak sam się nie szanuje to choćby klekal przede mną i płakał to i tak nie uwierzę w jego zagrywki..

Gość Gość

To możemy sobie rączki podać. Mam identyczne podejście 🙂

Gość Szanująca się

Faceci są strasznie łatwi. Współczuję kobietom które wiążą się z ...iarzami i nałogowymi masturbatorami. Taki facet to żadna podpora życiowa, to zwykły oszust który chce tylko seksu i przy pierwszej lepszej okazji zdradzi.

Wystarczy że jakaś laska kiwnie palcem a on jak ta ... zaraz się puści. Ohyda. 

Gość Gość

Chciaż z tym płaczem...to różnie bywa. Zależy nad czym płacze. Klękanie też przyjmę ale zależy gdzie i w jakich okolicznościach

Gość Szanująca się

A w ogóle ludzie którzy się puszczają to ofiary molestowaniaw dzieciństwie i najpewniej kompulsywnie uzależnieni od masturbacji. Nie potrafią zbudować normalnej relacji tylko taką opartą na seksie. Taki człowiek jest amoralny, perwersyjny i nigdy nie będzie dobrym materiałem na partnera.

Gość Gość

Wiesz...trochę generalizujemy. Gdzieś-tam-gdzieś....są jeszcze wartściowi mężczyźni. Ja mam dwóch przyjacieli,  żonaci i  widać że kochają tylko swoje żony. Możemy sobie pozwolić na wolne żarty bez żadnych flirtów czy podtekstów. każdy wie na czym stoi i jest fajnie.

Gość Taka ta

DO AUTORA.Znam dwóch panów o imieniu Adrian..Tak się określają bynajmniej..którzy to Panowie wiążą swoje poczucie wartości z ilością dobrej zabawy i zaliczonych dup.. więc jak to o nich świadczy???DNO moralne..Dlatego temat wzbudza kontrowersje, bo w tych czasach jakich żyjemy tak i faceci i kobiety myślą o zaspokojeniu własnych potrzeb..tylko ich potrzeby są takie prymitywne..A moja dojrzałość widzi coś więcej niż tylko ...a w spodniach i czuje wilgotną wagine..Mam też inne potrzeby.Byc może oni też mają, ale swoim zachowaniem udowadniają płytkie podejście do życia i ludzi..A mnie to nie kręci.. bycie zaliczona przez pół  miasta.

Gość Gość

Hmm...molestowanie i uzależnienie od masturbacji to dewiacje zakrawane na psychopa i socjopatów. Problem w tym że...tacy dobrze się ukrywają. Prawda wychodzi dopiero po długim czasie. 

Gość Gosc

Wejdźcie sobie na datezone, erodate,zbiornik,lento itp..sami puszczalscy i łatwi faceci i kobiety..więc może tam autorze zadawaj im swoje pytanie..czemu ... są łatwe  a psy korzystają..

Gość Taka ta

Facet który miałby konta na czymś takim jest u mnie skreślony.. nie dotkne..skoro ma do siebie zerowy szacunek i ogłasza się, reklamuje w czymś takim to twierdzę,że jego podejście do życia i ludzi różni się od mojego i nie korzystam..bo dbam o swoje zdrowie..A tak jak wylegarnia wszy..wszystko przechodzi z jednej osoby na drugą. 

Gość Taka ta

Dla mnie to równie dobrze możnaby iść ,stanąć nad szambem i tam się spuścić..Dla mnie tak wyglądają te portale i ludzie z nich.

Gość Taka ta

A najlepsze,że laski stamtąd z takich portali piszą o sobie..rasowa su..ka..kobieta na poziomie..A faceci Panowie na poziomie, dyskretny,zdrowi..hahaha..obłuda i jedna odpowiedź..chyba lustra w domu nie mają. Więc autorze kobieta się puszcza, bo ma ograniczony mózg do waginy..A facet lubi zabawę  ale nie każda lubi faceta wiecznie bawiacego.

Gość oona

Ciemnogrodzianie, puknijcie sie wszyscy w golwe. Szanujaca sie kobieta to taka, ktora ma seks kiedy i z kim ma na to ochote, an nie kiedy ksiadz pozwoli albo maz chce, wiec trzeba. A facecii prawie zawsze maja ochote (niezbyt wazne z kim, dlatego od wieku wiekow tak dobrze prosperuja burdele). "Puszczanie sie" to czesc naszej natury, wszystko inne zostalo nam narzucone przez "moralnosc" i slugi boze.   

Gość Taka ta

Mów za siebie..jak się puszczasz to Twoja sprawa...ja nie muszę..A szanująca kobieta to nie taka wystawiająca swoje fotki w necie z gołym biustem i waginą bo ma ochote..wiec mamy inne podejscie do tych spraw..

Gość Taka ta

I śmieszą mnie takie moralizatorskie wywody panienek., które mają  seks kiedy chcą i z kim chcą..i uważają,że nie są łatwe do zaliczenia..Polecam spojrzeć w lustro..obejrzeć też waginę..może tam jakies kurzajki albo inne bakterie...

Gość jena

"Latwe do zaliczenia" to typowe slownictwo ciemnogrodzian szkalujace kobiety. Ja latwo zaliczam i moge byc chetnie zaliczana przez kogos, na kogo mam ochote. Kurzajek i bakterii nie trzeba sie bac w zwiazku z seksem, te pojawiaja sie z roznych innych przyczyn, niektorym na mozgu, wiec w lustrze nie widac. I najwazniejsze: pochwa jest tkanka wielowarstwowa, wiec sie nie zetrze.

Gość Taka ta

Inteligentna szma.. ta..się odezwała.. Takich u nas w Krakowie nie brakuje.