Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Puszczalskie kobiety

Polecane posty

Gość Don Diego
1 godzinę temu, Gość jena napisał:

"Latwe do zaliczenia" to typowe slownictwo ciemnogrodzian szkalujace kobiety. Ja latwo zaliczam i moge byc chetnie zaliczana przez kogos, na kogo mam ochote. Kurzajek i bakterii nie trzeba sie bac w zwiazku z seksem, te pojawiaja sie z roznych innych przyczyn, niektorym na mozgu, wiec w lustrze nie widac. I najwazniejsze: pochwa jest tkanka wielowarstwowa, wiec sie nie zetrze.

Pochwal się skąd jestes i jak masz na imię..to nie będę musiał szukać panienek w necie..skorzystam z ciebie jak jestes taka chętna,łatwa i dostępna..i za darmo..hehehe

Gość sine ira et studio

Ale ja z ciebie nie skorzystam, poniewaz na twoim poziomie intelektualnym nie widze plaszczyzny porozumienia. Dla mnie trzeba miec nie tylko cos w spodniach ale rowniez troche wyzej. "I za darmo..hehehe"....Wspolczuje, ze jeszcze nie miales przyjemnosci za darmo, ale to sie naprawde zdarza, wierz mi.

Gość Jezu
19 minut temu, Gość sine ira et studio napisał:

Ale ja z ciebie nie skorzystam, poniewaz na twoim poziomie intelektualnym nie widze plaszczyzny porozumienia. Dla mnie trzeba miec nie tylko cos w spodniach ale rowniez troche wyzej. "I za darmo..hehehe"....Wspolczuje, ze jeszcze nie miales przyjemnosci za darmo, ale to sie naprawde zdarza, wierz mi.

Następna z poziomem -klaśnij, to zdejmę majtki...a za intelektualistkę chce uchodzić...

Gość sine ira...

Jezu, udaj sie do kosciola po instrukcje na zycie, jak wiekszosc ciemnogrodzkich intelektualistow i daj sie ukrzyzowac  albo daj d u p y ksiedzu, to nie puszczalskie tylko  dobry uczynek.

Gość enigma

Nic dziwnego, ze ciemnogrodzianie boja sie puszczalskich  intelektualistek jak diabel swieconej wody. Takowe nie czekaja niecierpliwie wraz z cala rodzina i sasiadkami, ze on sie w koncu "okresli" i da perscionek, nie sraja w gacie ze strachu, ze w wieku lat 27 zostana starymi pannami i  co na to ludzie powiedza, nie rusza je kredyt na mieszkanie ani jak najszybsza reprodukcja. No i oczywiscie nie zachowuja blony dla tego jedynego. Te wstretne baby same wybieraja, jak chca zyc i jeszcze na dodatek sa wybiorcze w partnerach do seksu. Skandal w ciemnogrodzie, ukamieniowac albo spalic na stosie, kosciol moglby pomoc, ma w tym wielowiekowe doswiadczenie.

Gość Taka ta
1 godzinę temu, Gość enigma napisał:

Nic dziwnego, ze ciemnogrodzianie boja sie puszczalskich  intelektualistek jak diabel swieconej wody. Takowe nie czekaja niecierpliwie wraz z cala rodzina i sasiadkami, ze on sie w koncu "okresli" i da perscionek, nie sraja w gacie ze strachu, ze w wieku lat 27 zostana starymi pannami i  co na to ludzie powiedza, nie rusza je kredyt na mieszkanie ani jak najszybsza reprodukcja. No i oczywiscie nie zachowuja blony dla tego jedynego. Te wstretne baby same wybieraja, jak chca zyc i jeszcze na dodatek sa wybiorcze w partnerach do seksu. Skandal w ciemnogrodzie, ukamieniowac albo spalic na stosie, kosciol moglby pomoc, ma w tym wielowiekowe doswiadczenie.

Nie porównuj puszczalskich łatwych dupodajek za alkohol..narkotyki..albo kasę..z takimi,co nie mają parcia na ślub,by złapać faceta..ale korzystają ,spotykają się z facetami będąc w związku..a nie imprezka i noc w hotelu,a pierwszy raz się widzą..żenada i dwa kilo mułu..W Krakowie co chwilę widzę święte ku..rwi..szony na ulicach..idealne matki,żony,siostry,córki..a na imprezie firmowej obciągały w toalecie facetom,których nie znały.Poziom żenady osiąnęły..a potem, w biurze...ojej..byle jakieś fotki do netu nie wyciekły.

Gość Pani Dulska

Co kto robi z wlasna d u p a, to jego rzecz a nie kafeteryjnych swietojebliwych.

Gość Taka ta
35 minut temu, Gość Pani Dulska napisał:

Co kto robi z wlasna d u p a, to jego rzecz a nie kafeteryjnych swietojebliwych.

Moralność Pani Dulskiej zawsze była na kiepskim poziomie..wiec bez komentarza.

Gość Bedzie bolalo

Polecam puszczalską Anie..chce wyprawić urodziny i się dobrze zabawić..następna kur..ewska..rośnie  ..Panowie,zapisywac się i korzystać z taniej k.u.r.w.y za darmo.Zdobędę adres u wyślę do rodziny,przyjaciół i znajomych..niech poznają z kim się zadają..Wstawie jej fotki na youtube.

Gość nonie

@ Taka ta: Moralnosc Pani Dulskiej byla dokladnie taka jak twoja i wiekszosci produkujacych sie tu ciemnogrodzian. To sie nazywa sarkazm, sprawdz w slowniku znaczenie, bo jak widac za wysokie progi.

Gość Gosc na zlosc

Polecam 21 latke z Poznania..Ania ma konto na portalu erotycznym...s.u.k.a..chce wyprawić urodziny w stylu seksu z nią..zdzi..ra..Masz więc słoneczko za darmo.....//iszonek  nachla się..wypnie du..pee..i wagine..korzystajcie ze szmatu i takich wszedzie pełno..chyba gimnazjum zaliczały..a teraz ktos je..

Gość Gosc

Niesmiala97a Poznań.. możecie korzystać za darmo.kolezanki też puste