Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blakaala

Nie mogę pozbyć się wyrzutów sumienia. Co robić?

Polecane posty

Gość Blakaala

Upilam się mocno jakiś czas temu i zachowywałam się strasznie przed większością znajomych. Opowiadałam ludziom głupoty, przymilalam się do wszystkich, nie mogłam ustać na nogach, zwymiotowalam, film mi się urwal. To było jakiś czas temu, myślałam, że kac moralny mi przejdzie, a jest coraz gorzej. Mam myśli samobójcze z powodu tego. Wydaje mi się, że wszyscy ludzie stracili do mnie szacunek i że sama straciłam do siebie, że wszyscy mnie teraz uważają za jakas alkoholiczkę. Coś takiego jest całkowicie wbrew mnie. Nie przepadam ani za imprezami, ani za alkoholem, jestem raczej spokojna osoba. A zrobiłam coś tak głupiego na oczach większości znajomych. Czuję się strasznie... Jak jakaś .... Cały czas przypomina mi się co ja tam robiłam i czuję wstyd. Bredzilam takie rzeczy, że aż nie mogę w to uwierzyć. Jestem osobą bardzo wrażliwa, wiec pewnie dlatego to aż tak przeżywam... Jestem też załamana sobą, straciłam umiar w piciu. Na początku nie piłam za dużo, a później wszystko po kolei... Mam nauczkę na całe życie, ale nie mogę po tym dojść do siebie. Po mimo, że jakiś czas temu to już było. Zaluje bardzo tego co zrobiłam. Jako jedyna się tak spilam... Chciałabym cofnąć czas i nie dopuścić do tego, ale stało się... I nie mogę sobie z tym poradzić. W dodatku zadzwoniłam do mojego byłego chłopaka, mam polaczenie 5 minutowe, on mi powiedział, że mi nie powie co mu powiedzialam, bo będzie mi głupio. Podobno też wyznałam miłość kilku osobom na tej imprezie (a to nie jest prawdą, nic do nich nie czuje, wymyśliłam to sobie po alkoholu...) Chyba się zabije, naprawdę... położyłam się jeszcze gdzieś na schodach, gdzie przechodzili ludzie i zasnęłam. Dopiero po czasie jakaś dziewczyna zlitowała się nade mną i zaprowadziła do łóżka. Co mam zrobić?