Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona

Po co ex szuka kontaktu?

Polecane posty

Gość Porzucona

Od 3 tygodni, pisze codziennie po jednym SMS, jakiś tydzień temu odpisałam po raz pierwszy, tan sam rytuał, zawsze koło godziny 18 wiadomość i nic więcej. Dwa dni temu powiedziałam, że mam tego dosyć i żeby mnie zostawił, bo nie rozumiem jego pobudek, ale takie przypominanie z jego strony działa na mnie destrukcyjnie(nie widziałam sensu kłamać). 0 reakcji, więc dałam upust nerwom, tłumacząc dosadnie, że nie będę jego koleżanka i chce żeby dla mnie nie istniał. Odpisał, że się mnie boi i to był ostatni raz.(wtf?) Potem wysłał mi zdjęcie, że o 2 w nocy siedzi z kolegami w aucie. Znów muszę definitywnie uciąć kontakt, nie powiem, liczyłam na coś, ale to mnie przerasta. Tym bardziej, że go nie rozumiem. 

Gość Gość

Pewnie liczy na to ze Cie urobi i rozlozysz mu nogi, bo zapewne nie ma poki co innych opcji na seks. Jaki byl powod rozstania? 

Gość Porzucona

Miał coraz mniej czasu(jakieś ostatnie 2 miesiące związku). Mieliśmy zaplanowaną wycieczkę na weekend, wszystko zarezerwowane, opłacone, a on wystawił mnie dla piwa z kumplami, co przelało szale goryczy. Chciałam poważnie z nim porozmawiać, to odmawiał spotkania bo "był zmęczony po pracy", poprosiłam o termin, który mu pasuje, olał to, a że jestem osobą podchodzącą dość emocjonalnie to wyraziłam swoją dezaprobatę. Za bycie szczerą, zablokował mnie i pousuwał, miałam nie cały miesiąc spokoju, a od tamtej pory ten 1 SMS dziennie.

Nie sądzę, żeby na to liczył. Nie uprawialiśmy seksu, z wspólnej winy. Wiedział, że traktując mnie w ten sposób dostaje blokady i nie mogę się "rozluźnić", więc jego pieszczoty sprawiały mi ból i nie byłam w stanie z nim tego robić. 

Gość Ona33

On ma cie w dupie. Nie wiem po co mu odpowiadasz na te sms. Olej go.

Gość Porzucona
Przed chwilą, Gość Ona33 napisał:

On ma cie w dupie. Nie wiem po co mu odpowiadasz na te sms. Olej go.

Też takie odnoszę wrażenie, dlatego nie rozumiem po co przez 2 tygodnie pisał, bez moich odpowiedzi, dzień w dzień.. Aż wymiękłam.. Sam ujął, że się mnie boi i już nie będzie, więc mam nadzieję, że będzie się tego trzymać,(chociaż zdjęcie z nocy sugeruje coś innego, olałam je jednak). Najgorsze jest to, że znów zaczęłam myśleć i analizować 😞 Wszystko co budowałam, cały spokój wrócił do punktu wyjścia, bo nie rozumiem po co w ogóle zaczynał się odzywać.