Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlan

Router a zdrowie

Polecane posty

Gość wlan

Jak wiadomo (choc nie wszystkim) promieniowanie emitowane za posrednictwem routerow jest bardzo szkodliwe dla zdrowia. Ja staram sie pamietac, zeby przed snem wylaczać wszystko w sypialni i wyciagac kable z gniazdek. Odłaczam takze router. Ale! Urzadzenie to mam w sypialni tak zlokalizowane, ze jest blisko mojej glowy, gdy leze na lozku. Nie mam mozliwosci przeniesienia w inne miejsce, to nie moje lokum. A gdy w domu ktos jeszcze nie spi i musi korzystac z Internetu, wiec routera nie mozna odlaczyc, wtedy boje sie idac spac, ze mi te fale zaraz spowoduja raka mozgu albo cos innego.

Jak sie maksymalnie chronic przed jego zlym wplywem na zdrowie?...

W necie sa informacje, zeby antenke routera owijac folia aluminiowa. Kojarzycie film z Melem Gibsonem a ataku kosmitow, cala rodzina zrobila sobie halmy z folii. Ale ktora strona owinac?

Bardziej zalezaloby mi na jakims ekranie oddzielajacym mnie od routera, zeby fale nie mialy do mnie dostepu.

Znacie jakies sposoby? Albo jakies materialy edukacyjne w tym temacie? Malo ich jest w necie, nie jest latwo znalezc na wlasna reke.

Gość wlan

* o ataku

* helmy z folii

Gość wlan

?

Gość a to numer

Wszyscy siedzą w internetach, a nikt nie jest w stanie pomóc? To ładnie się znamy na bezpieczeństwie...