Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z miasta Katowice

TO SIĘ NIE MOGŁO UDAĆ! JA OD LAT BEZROBOTNY STARY RECYDYWISTA I CYBER STALKER Z WYKSZTAŁCENIEM PODSTAWOWYM, A ONE ŁADNE MŁODE BLONDYNKI PRZED KTÓRYMI JESZCZE CAŁE ŻYCIE

Polecane posty

Gość z miasta Katowice

CO JA SOBIE MYŚLAŁEM 😩

Gość Bartek
30 minut temu, Gość z miasta Katowice napisał:

CO JA SOBIE MYŚLAŁEM 😩

Blondynki nie są ładne, nawet te przefarbowane na blond.

Gość z miasta Katowice
41 minut temu, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

no wlasnie blondynki wolą brudasów biali mezczyzni nie maja juz szans u zadnej blondynki chyba ze farbowanej

Mówisz że twoja stara blondynka prowadza się ze zmazuchami i czarnymi??? 

7 minut temu, Tosziro napisał:

ci(pa jesteś a nie recydywa klaunie

Takim jak ty szczurkom poszerzałem odbyty pod celą!!!

2 minuty temu, Gość z miasta Katowice napisał:

Mówisz że twoja stara blondynka prowadza się ze zmazuchami i czarnymi??? 

Takim jak ty szczurkom poszerzałem odbyty pod celą!!!

xD proszę nie rozśmieszaj mnie a sam się nie pogrążaj... ty pod celą xD cele to widziałeś w symetrii, klaunie je(bany jakie masz projekcje recydywa haha błazen forumowy kolejny po przemku praviku

Gość z miasta Katowice
Przed chwilą, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

tak ale moja stara to nie blondynka

No jak nie jak wszyscy widzieli twoją starą i jest blondynką

tosziro ostatnio mi ktos mowil ze polska w ogole nie ma armii i wojska bo mlodych juz podobno nie rekrutują.

prawda to??

O chłopie, to teraz temat zacząłeś, aż szkoda o tym gadać. Polska armia istnieje tylko na pokaz, defilady wojskowe i święta narodowe xD 

Gość sweet but psycho
3 minuty temu, Tosziro napisał:

O chłopie, to teraz temat zacząłeś, aż szkoda o tym gadać. Polska armia istnieje tylko na pokaz, defilady wojskowe i święta narodowe xD 

A skąd ty to wiesz karzełku, jak z twoim wzrostem to nawet na stronę internetową WP cię nie wypuszcza? 😁😆

nie jestem chłopem, więc nie nazywaj mnie tak.

to przesrane a ciekawe kto będzie bronił Polski jak najezdzca przyjedzie XD. Pewnie nastolatkowie na studiach instagramowicze i fejsbukowicze xD.

No kto będzie bronił? USA, jedyne zagrożenie dla Polski mogłoby nastąpić ewentualnie ze strony rosji, a że cała europa ma chu(jowe armie, nawet niemcy maja chu(jową armie bundeswehra też bardzo słabo się prezentuje, to całej europy będą broniły amerykanie, ale wojny nie bedzie bo putin glupi nie jest i wie ze jakby wjechac do polski, to zachod poczuje sie zagrożony i wtedy usa bedzie musialo dzialac i dojdzie do III WŚ a tego nikt nie chce bo taka wojna zniczylaby wszystko to juz nie te czasy co za hitlera, a putin jakby chcial to cala europe zajalby w ciagu miesiaca xD a polske w jeden dzien xD

1 minutę temu, Gość sweet but psycho napisał:

A skąd ty to wiesz karzełku, jak z twoim wzrostem to nawet na stronę internetową WP cię nie wypuszcza? 😁😆

beka cw(el poczuł sie urażony bo inspiruje do tytulu kogos kim nie jest i nie bedzie nigdy i juz zaczyna zmieniac nicki i szydzic marnym sarkazmem bo nawet sarkazm ci slabo wychodzi ty amebo, jestes przykry czlowieku xD

3 minuty temu, Gość sweet but psycho napisał:

ja nie czytam WP ani onetu, ale jak najbardziej są to portale dla ludzi na twoim poziomie intelektualnym ameby xD 

3 minuty temu, Tosziro napisał:

No kto będzie bronił? USA, jedyne zagrożenie dla Polski mogłoby nastąpić ewentualnie ze strony rosji, a że cała europa ma chu(jowe armie, nawet niemcy maja chu(jową armie bundeswehra też bardzo słabo się prezentuje, to całej europy będą broniły amerykanie, ale wojny nie bedzie bo putin glupi nie jest i wie ze jakby wjechac do polski, to zachod poczuje sie zagrożony i wtedy usa bedzie musialo dzialac i dojdzie do III WŚ a tego nikt nie chce bo taka wojna zniczylaby wszystko to juz nie te czasy co za hitlera, a putin jakby chcial to cala europe zajalby w ciagu miesiaca xD a polske w jeden dzien xD

a wojny teraz najwieksze mocarstwa tez toczą juz w inny sposób niz wysylanie zolnierzykow na plac boju zeby do siebie strzelali xD 

Gość sweet but psycho
Przed chwilą, Tosziro napisał:

ja nie czytam WP ani onetu, ale jak najbardziej są to portale dla ludzi na twoim poziomie intelektualnym ameby xD 

Miałem na myśli stronę internetową Wojska Polskiego, karle czerpiący informacje z doopy i gównoportali xd

Przed chwilą, Gość sweet but psycho napisał:

Miałem na myśli stronę internetową Wojska Polskiego, karle czerpiący informacje z doopy i gównoportali xd

jaki prymitywny sposób myslenia wedlug ciebie jesli nie czytam portali informacyjnych ktore naleza do najwiekszych swiatowych koncernow informacyjnych zarzadzanych przez zydow xD to musze zapewne czytac jakies gownoportale, no na pewno, fajnie ze nie znam zadnego takiego gownoportaliku, a spie(rdolin z wrealu24 czy jak to sie nazywa tych ped(alow marcinka roli i karonia tez nie ogladam jestem na to zbyt inteligentny i wole myslec samodzielnie niz sluchac jakiegos starego prawiczka marcina roli kotry jest prymitywem xD

Gość XDDD

beka xd tosziro recydywe to zna z opowiesci od dilera od ktorego kupowal ...owa bake xd sam osobiscie nie zna dila co wielokrotnie siedzial, ale ten od ktorego kupuje robil dla takiego xd

2 minuty temu, Gość XDDD napisał:

beka xd tosziro recydywe to zna z opowiesci od dilera od ktorego kupowal ...owa bake xd sam osobiscie nie zna dila co wielokrotnie siedzial, ale ten od ktorego kupuje robil dla takiego xd

xD beka że wiesz kogo znam o kogo nie znam, a byś się zdziwił naprawdę jakich ludzi miałem okazje poznać, ale nie będę o tym opowiadał, bo to nie miejsce na takie rozmowy i byle komu sie też nie opowiada o takich osobach. Zapewniam cię że w tych sprawach wiem więcej niż mitoman ped(ał autor tego tematu xD

1 minutę temu, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

ja tosziro mam zamiar w niedalekiej przyszlosci przeczytac: Quo Vadis, Potop, Krzyżacy, Pan Wołodyjowski + Pan Tadeusz i inne książki w ogóle Sienkiewicza i Mickiewicza.

nie bedzie zaden pan z ameryki pluł mi w twarz!! sam się umiem bronić!!

Ja teraz czytam ogniem i mieczem

Gość gość
1 godzinę temu, Tosziro napisał:

xD beka że wiesz kogo znam o kogo nie znam, a byś się zdziwił naprawdę jakich ludzi miałem okazje poznać, ale nie będę o tym opowiadał, bo to nie miejsce na takie rozmowy i byle komu sie też nie opowiada o takich osobach. Zapewniam cię że w tych sprawach wiem więcej niż mitoman ped(ał autor tego tematu xD

...a wiesz xd nasluchales sie bajeczek od starszych kolegow i tyle wiesz xd

Gość sweet but psycho
2 godziny temu, Tosziro napisał:

Ja teraz czytam ogniem i mieczem

Karzełek ...y hehe