Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona

Tak. Kocham Cię a bliskości z Tobą nie chcę.

Polecane posty

Gość ona

Pozdrawiam

Gość gość

słusznie

Gość gość

dziwne, ja kocham i pragnę się przytulić

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

do kogo??😉

Gość Zakochany
15 minut temu, Gość gość napisał:

Ja mam to samo, jak się kogoś kocha to chce się ta osobę tulić i i tulić i z rak nie wypuszczać i w czółko całować i włosy odgarniać i drzwi otwierać i uśmiechem witać :))

Gość ooootaaaaak

i smyrać po pupci!

Gość Gosc gosc gosc

I po cyckah ;)

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc gosc gosc napisał:

I po cyckah ;)

18 minut temu, Gość ooootaaaaak napisał:

i smyrać po pupci!

He ja chce ja tylko przytulić :)) jest bardzo atrakcyjna ale serduszko silniejsze od instynktów, wspaniałe uczucie :)) 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

He ja chce ja tylko przytulić :)) jest bardzo atrakcyjna ale serduszko silniejsze od instynktów, wspaniałe uczucie :)) 

od przytulania się zaczyna

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

od przytulania się zaczyna

i o to chodzi by coś się wreszcie zaczęło ile można czekać

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Taki silny z Ciebie facet? Potrafisz się jej oprzeć ? inaczej byś pisał , gdyby była na wyciągnięcie ręki.. 😕 

Gość Gośc

Ja też kocham takiego jednego..ale bliskości z nim nie chce..nie wyobrażam sobie intymności po tym czego sie o nim dowiedziałam...

Gość Gość
50 minut temu, Gość gość napisał:

Taki silny z Ciebie facet? Potrafisz się jej oprzeć ? inaczej byś pisał , gdyby była na wyciągnięcie ręki.. 😕 

Nie, ostatnio przewartościowałem swoje życie o 180 stopni, nie wyobrażam sobie bezcześcić ciało kobiety dla jakichś fantazji ani nawet pakować się w relacje bez przyszłości.

Gość Gość

Podobno po tym można poznać miłość, tak, zakochałem się w jej duszy a jej ciało to świątynia i należy do niej. Straszny ten świat się zrobił, kobiety sypiają byle kim, a potem cierpią, że ktoś nablocil w ich życiu i porzucił. Niewyobrażalne to musi być cierpienie...

Gość Gosc
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie, ostatnio przewartościowałem swoje życie o 180 stopni, nie wyobrażam sobie bezcześcić ciało kobiety dla jakichś fantazji ani nawet pakować się w relacje bez przyszłości.

Chciałabym poznać tak myślącego faceta jak Ty..a nie..sami...kur...

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Co cię tak naszło?  Skąd ta nagła zmiana? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Co cię tak naszło?  Skąd ta nagła zmiana? 

Bóg mnie uzdrowił, pod każdym względem. Byłem kłębkiem nerwów a jestem oazą spokoju. Tak bardzo błądziłem, że łzy mi lecą gdy o tym myśle, a on się zlitował nade mną .

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gośc napisał:

Ja też kocham takiego jednego..ale bliskości z nim nie chce..nie wyobrażam sobie intymności po tym czego sie o nim dowiedziałam...

A co się o nim dowiedziałaś?

Gość Żę fak powiem haha

Zgadnij he😁

Gość Gość

Słaby jestem w zgadywankach

Gość Ojacie
2 godziny temu, Gość Gośc napisał:

Od niby kogo? Fałszywych znajomych? Od ludzi, którzy ciągle kłamią? Od tych co chcą Tobie układać życie? Jak w ogóle można kochać, a nie chcieć bliskości. Pomyliłaś uczucie. Jeśli byś go kochała na prawdę, nic by nie stało na przeszkodzie. Jednak coś Tobie stoi, szukasz pretekstu, by usprawiedliwić swój wybór, czyli odrzucenie, kogoś kogo kochasz. Co jest sprzecznością samą w sobie. Nie potrafisz, nawet zapytać tego kogoś kogo kochasz, czy to co się dowiedziałaś jest prawdą. Wyczuwam tutaj marną prowokację, albo kogoś kto jest niestabilnie emocjonalny i nawet nie wie o czym piszę. Myląc pojęcia i uczucia, wierząc bajką i zasyfić temat swoją negatywną energią. Typowy wampir energetyczny. :)

Gość gość
20 minut temu, Gość Ojacie napisał:

Od niby kogo? Fałszywych znajomych? Od ludzi, którzy ciągle kłamią? Od tych co chcą Tobie układać życie? Jak w ogóle można kochać, a nie chcieć bliskości. Pomyliłaś uczucie. Jeśli byś go kochała na prawdę, nic by nie stało na przeszkodzie. Jednak coś Tobie stoi, szukasz pretekstu, by usprawiedliwić swój wybór, czyli odrzucenie, kogoś kogo kochasz. Co jest sprzecznością samą w sobie. Nie potrafisz, nawet zapytać tego kogoś kogo kochasz, czy to co się dowiedziałaś jest prawdą. Wyczuwam tutaj marną prowokację, albo kogoś kto jest niestabilnie emocjonalny i nawet nie wie o czym piszę. Myląc pojęcia i uczucia, wierząc bajką i zasyfić temat swoją negatywną energią. Typowy wampir energetyczny. 🙂

g, prawda

Gość Gość
26 minut temu, Gość Ojacie napisał:

Od niby kogo? Fałszywych znajomych? Od ludzi, którzy ciągle kłamią? Od tych co chcą Tobie układać życie? Jak w ogóle można kochać, a nie chcieć bliskości. Pomyliłaś uczucie. Jeśli byś go kochała na prawdę, nic by nie stało na przeszkodzie. Jednak coś Tobie stoi, szukasz pretekstu, by usprawiedliwić swój wybór, czyli odrzucenie, kogoś kogo kochasz. Co jest sprzecznością samą w sobie. Nie potrafisz, nawet zapytać tego kogoś kogo kochasz, czy to co się dowiedziałaś jest prawdą. Wyczuwam tutaj marną prowokację, albo kogoś kto jest niestabilnie emocjonalny i nawet nie wie o czym piszę. Myląc pojęcia i uczucia, wierząc bajką i zasyfić temat swoją negatywną energią. Typowy wampir energetyczny. 🙂

Poszedłbys do łóżka z kimś wiedząc, że ten facet gustuje w paniach łatwych i szybko dostępnych..????kochanki..gang bangi..seks bez zobowiązań..  zdrady na poziomie dziennym..bo ja nie..choćbym szalała z rozpaczy za nim..

Gość Uuu
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Podobno po tym można poznać miłość, tak, zakochałem się w jej duszy a jej ciało to świątynia i należy do niej. Straszny ten świat się zrobił, kobiety sypiają byle kim, a potem cierpią, że ktoś nablocil w ich życiu i porzucił. Niewyobrażalne to musi być cierpienie...

każdy dązy do ciała a dusza kobiet nikogo nie obchodzi bo zanim ją poznają już do konsumpcji dochodzi poznanie duszy to chyba wieki cały dziw że ta Marilyn Monroe do portek w miedzy czasie się twoich nie dobrała ,szybkość się przecież liczy,hmn

Gość Ojacie
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Poszedłbys do łóżka z kimś wiedząc, że ten facet gustuje w paniach łatwych i szybko dostępnych..????kochanki..gang bangi..seks bez zobowiązań..  zdrady na poziomie dziennym..bo ja nie..choćbym szalała z rozpaczy za nim..

Ale, jak można kochać kogoś takiego? Nie rozumiem i nie chciałbym zrozumieć. Nie dość, że to smutne to i jeszcze na dodatek tragiczne. Naogladałaś się jakiś durnych seriali telewizyjnych, czytasz gazetę wróżke i się dziwisz? Ktoś taki, jak piszesz nie jest wart splunięcia a co dopiero miłości. 

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

g, prawda

Tak? To, jak oceniasz miłość do kogoś kto na to nie zasługuje, bądź jest nierealny? Przecież to nie miłość, a objaw wariactwa i poważnych problemów psychicznych. Których nie można lekceważyć. 

Zresztą róbcie co chceta. Wasze życie, wasze wybory. Trochę żal mi was. Że macie takie banalne i poje*ane łamigłówki. Za dużo macie chyba wolnego czasu, albo serio brakuje wam piątej klepki. Najpierw poznajcie siebie, zaakceptujcie siebie takimi, jacy jesteście i miejcie świadomość swoich wad i zalet. A nie dajecie sie robić w bambuko lovelasom. Ono żerują na waszej głupocie i naiwności, czy tak ciężko to zobaczyć?

Gość gośc
3 minuty temu, Gość Ojacie napisał:

Ale, jak można kochać kogoś takiego? Nie rozumiem i nie chciałbym zrozumieć. Nie dość, że to smutne to i jeszcze na dodatek tragiczne. Naogladałaś się jakiś durnych seriali telewizyjnych, czytasz gazetę wróżke i się dziwisz? Ktoś taki, jak piszesz nie jest wart splunięcia a co dopiero miłości. 

Tak? To, jak oceniasz miłość do kogoś kto na to nie zasługuje, bądź jest nierealny? Przecież to nie miłość, a objaw wariactwa i poważnych problemów psychicznych. Których nie można lekceważyć. 

Zresztą róbcie co chceta. Wasze życie, wasze wybory. Trochę żal mi was. Że macie takie banalne i poje*ane łamigłówki. Za dużo macie chyba wolnego czasu, albo serio brakuje wam piątej klepki. Najpierw poznajcie siebie, zaakceptujcie siebie takimi, jacy jesteście i miejcie świadomość swoich wad i zalet. A nie dajecie sie robić w bambuko lovelasom. Ono żerują na waszej głupocie i naiwności, czy tak ciężko to zobaczyć?

ciężko bo pragnienie chłopa powoduje zaćmienie

Gość Gosciowa

Chyba u Ciebie...jak ktoś mi obrzydl nie ma mowy bym tknela..

Gość Kiyono
4 godziny temu, Gość Gośc napisał:

Co takiego może zniechęcić ? Mogłabyś się przedstawić jaką jesteś osobą.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Kiyono napisał:

Co takiego może zniechęcić ? Mogłabyś się przedstawić jaką jesteś osobą.

Bycie łatwym facetem zniechęci na amen..szukanie tanich kobiet i korzystanie z nich..gang gangi,zdrady,kochanki,wieczna zabawa byle z jakąś ... byle była i szybko dostępna.. nie wyobrażam sobie seksu z takim facetem którego może mieć każda...chętna..