Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Bóg posłużył się nią aby wyciągnęła mnie z piekła, nawet nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawę :)) stała się katalizatorem mojej przemiany, bez względu na nasza przyszłość ona wypełniła wole Boga i mnie uratowała. Moje serce należy do niej.

Polecane posty

Gość parassolka
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie zrozumiałeś parassolko,  co Olga napisała... .

Zrozumiałam doskonale .Pieniądze i wiara wykluczają się wzajemnie .Albowiem jest napisane w Piśmie ,,nie można służyć jednocześnie Bogu i mamonie'''Wierzący nie dbają o bogactwa materialne bo bogactwa gromadzą w niebie ,tam gdzie ,,mól i rdza ich nie zeżre''chodzi o bogactwa duchowe .Takie skarby należy gromadzić.Żaden z nas do trumny nie zabierze więcej niż to co zgromadził w duszy.,,Po owocach ich poznacie''Owocem szatana jest wulgarny język ,jakim sie niektóre osoby tutaj jawnie posługują''

Gość Prawda ?
23 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Oczywiście ze mam ,nikogo nie szukam ,nie wmawiaj mi swoich chorych teorii.Dzielę się wiarą z miłości do Jezusa ,On tego oczekuje ode mnie ,poza tym jestem wdzięczna Jezusowi za wszystkie dary których doświadczam dlatego głoszę o Nim i mam prawo to robić.Tylko wysłannicy diabła próbują zamknąć usta takim jak ja czy autor .Ty nie wierzysz w Boga ,widać to gołym okiem ,w przeciwnym wypadku nie pisałabyś takich szumowin i rozumiałabyś czym jest wiara i czysta Boża miłość,która jest zaraźliwa dla wszystkich którzy się na nia otworzą.Autor powiedział Bogu TAK,dlatego wie ze jest ktoś kto nad nim czuwa ,doświadczył Jego obecności ,ona była tylko narzędziem w rękach Najwyższego i to Jemu należy się chwała.Nie jest dobrze ze autor wielbi człowieka. Może być wdzięczny ale jego serce powinno należeć tylko do Pana.Bóg szuka swoich owiec. Może i Ty dasz się mu odnaleźć.Masz chorą duszę,żal mi ciebie.

Stary dziadu puknij się, w ten pusty stary łeb! Latasz w kiecy po forum i chcesz nawracać maluczkich ? Kogo naśladujesz ,kogo wyśmiewasz,skad czerpiesz wzorce ,bo chyba nie od swojej starej, ani od nikogo ze swojego otoczenia ? A może teraz się nawróciły ? Jak trwoga to do Boga ,co ? Wielki Post więc zainteresowanie duże ,zawsze ktoś coś napisze

Gość Olga
6 minut temu, Gość parassolka napisał:

na czarne msze chodzą ,,szatanisci '' a nie ludzie wierzący w Jezusa! nie rób innym wody z mózgu!,mylisz pojęcia!Nikt się na to nie nabierze.Wierzący potrafią odróżnić dobro od zła i światłość od ciemność ,prawdę od kłamstwa i miłość od nienawiści .

Poważnie?😀

Myślałam, że tego nie trzeba pisać😉

Nie chodzi o to, w co kto wierzy lecz o samą wiarę w to, że istnieje "coś" co kieruje losami świata, a więc i ludzkimi i ponoć dlatego "wierzą" (nie ważne czy w dobro czy zło) tylko ludzie słabi, którzy nie potrafią zapanować nad swym losem i dlatego "zwalają" wszystko na istnienie Boga. W przypadku satanistów "zawdzięczają" swój los i "łaski" szatanowi. Tak więc, ludzie, którzy odnieśli sukces finansowy i czują się w swym ziemskim życiu spełnieni - także wierzą w istnienie bytów duchowych/boskich kierujących  ich przeznaczeniem...

P.s. satanizm to też religia ;)

Gość Drago

Dobrze ssie?

Gość parassolka
24 minuty temu, Gość Ciekawe napisał:

Jej mąż to obraca juz inne.

ona jemu obiadów nie gotuje bo kiedy miałaby to robic skoro tu przesiaduje 

dom zarósł od brudu 

Skąd ty bierzesz takie brednie? przesiaduję? od tygodni tu nie byłam bo nie mam na to czasu!Wszyscy sie dziwia ze godzę tyle obowiazków bo nie raz muszę byc w trzech miejscach a nawet w pięciu jednoczesnie.

Gość Wasze !
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Zrozumiałam doskonale .Pieniądze i wiara wykluczają się wzajemnie .Albowiem jest napisane w Piśmie ,,nie można służyć jednocześnie Bogu i mamonie'''Wierzący nie dbają o bogactwa materialne bo bogactwa gromadzą w niebie ,tam gdzie ,,mól i rdza ich nie zeżre''chodzi o bogactwa duchowe .Takie skarby należy gromadzić.Żaden z nas do trumny nie zabierze więcej niż to co zgromadził w duszy.,,Po owocach ich poznacie''Owocem szatana jest wulgarny język ,jakim sie niektóre osoby tutaj jawnie posługują''

hahahahahaha no ale stoweczek kufereczek, to byś nie pogardził ,prawda ? Nawet te kilka złociszy z naciągania cudzych telefonów przydawały wam się przez dlugi okres ,bo skoro nik się nie zorientował to było

Gość Gość

Nie podbijamy jej tematu. 

Gość parassolka
7 minut temu, Gość Olga napisał:

Poważnie?😀

Myślałam, że tego nie trzeba pisać😉

Nie chodzi o to, w co kto wierzy lecz o samą wiarę w to, że istnieje "coś" co kieruje losami świata, a więc i ludzkimi i ponoć dlatego "wierzą" (nie ważne czy w dobro czy zło) tylko ludzie słabi, którzy nie potrafią zapanować nad swym losem i dlatego "zwalają" wszystko na istnienie Boga. W przypadku satanistów "zawdzięczają" swój los i "łaski" szatanowi. Tak więc, ludzie, którzy odnieśli sukces finansowy i czują się w swym ziemskim życiu spełnieni - także wierzą w istnienie bytów duchowych/boskich kierujących  ich przeznaczeniem...

P.s. satanizm to też religia 😉

Bzdura!Owszem chodzi o to w co kto wierzy! i nie  ,,coś '' tylko w Jezusa -tylko przez Jego osobę można otrzymać życie wieczne ,niema innej drogi.Szatan i łaski? nie bądz śmieszna !,,Łaska BOGA  jest do zbawienia koniecznie potrzebna ''  a zatem nie ma czegoś takiego jak łaski szatana ponieważ BÓG i szatan sie wzajemnie ze sobą wykluczają!

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Wasze ! napisał:

hahahahahaha no ale stoweczek kufereczek, to byś nie pogardził ,prawda ? Nawet te kilka złociszy z naciągania cudzych telefonów przydawały wam się przez dlugi okres ,bo skoro nik się nie zorientował to było

człowieku o czym ty piszesz?opamiętaj się!

Gość parassolka
Dnia 14.03.2019 o 23:46, Gość Gość napisał:

🙏

1 godzinę temu, Gość Gosc ktos napisał:

Nawiedzona dupy dasz kazdemu kto sie nawrócił 

ja nie jestem Ty!wierzace osoby nie muszą sie szmacić i nie mają tak brudnych mysli jak ty!

Gość Ku rozwadze
5 minut temu, Gość parassolka napisał:

człowieku o czym ty piszesz?opamiętaj się!

No pewno ,że nie wiesz ,przecież się nie przyznasz do tego ,na dodatek publicznie ! Ale coś ruszyło ,czego oznaką, jest ten niżej znaczek ! Nie atakuj zgnilizno , nie będziecie mieć przypominanych swoich grzechów ! Tych dóbr których nazbieraliscie przez lata ,trudno będzie wam udźwignąć przechodząc na tamtą stronę !

Gość Gość

parasolko nie walcz z nimi, one świadomie odrzucają Pana.

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

nie walczę wiara nie toleruje ani siły ani przemocy,dopiero co wróciłam wczoraj wieczorem z Zawoji a miałam być dziś po południu.Właśnie jemy obiad ,zrobiłam pierś panierowaną ,ziemniaki surówkę.Dobrze że wczoraj wróciłam bo mieli pustą lodówkę i nie gotowali wcale obiadu.tzn w czwartek córka cos gotowała i w piątek ale wczoraj nic nie mieli  ,wieczorem zrobiłam z synem zakupy ,tak to jest jak mnie zabraknie ,bo mój leżał cały dzień i miał wszystko w nosie.Zaraz wyruszamy w góry.

Gość parassolka
10 minut temu, Gość Gość napisał:

wiem ,widzę,żal mi ludzi którzy nie maja miłości w sercu .

Gość Dla dopełnienia
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Hhahahaha trzeba sobie dodać samemu otuchy i podbić wątek ,jak nikt inny tego nie zrobi ! Pana to wy macie ,ale z rogami i ogonem ,Jezusem i Biblią podcieracie się jak papierem toaletowym ,zeby zaspokoić głód uzależnienia ,przy okazji kogoś oszukać i komuś dowalić

Gość Coo?
12 minut temu, Gość parassolka napisał:

wiem ,widzę,żal mi ludzi którzy nie maja miłości w sercu .

Ty w ogóle wiesz co to miłość ,czy tylko czytał o niej tu na forum ? A może ci się śniło 

Gość parassolka
36 minut temu, Gość Dla dopełnienia napisał:

Hhahahaha trzeba sobie dodać samemu otuchy i podbić wątek ,jak nikt inny tego nie zrobi ! Pana to wy macie ,ale z rogami i ogonem ,Jezusem i Biblią podcieracie się jak papierem toaletowym ,zeby zaspokoić głód uzależnienia ,przy okazji kogoś oszukać i komuś dowalić

kogo oszukać? po co? komu dowalić? w jakim celu? nie czuję potrzeby dowalania komuś,to kolejna cecha osoby wierzącej.Jakie uzależnienie?????póki co to ja jestem jedynie uzależniona od transportu publicznego albo od podwózki -dobrych życzliwych mi ludzi.I chyba już wiem kto jest autorem .Przypomniało mi się coś.....,Dla osoby dzięki której znowu wierzę w Boga''........no tak był taki cytat.

Gość Odpowiedź
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

kogo oszukać? po co? komu dowalić? w jakim celu? nie czuję potrzeby dowalania komuś,to kolejna cecha osoby wierzącej.Jakie uzależnienie?????póki co to ja jestem jedynie uzależniona od transportu publicznego albo od podwózki -dobrych życzliwych mi ludzi.I chyba już wiem kto jest autorem .Przypomniało mi się coś.....,Dla osoby dzięki której znowu wierzę w Boga''........no tak był taki cytat.

Długo czekałes z odpowiedzią , nie wiedziałeś co odpisać ? No ,nie wiem ,czy w te bajki twoje, ktoś uwierzy ,ale pisz ,pisz jeżeli  daje ci to ukojenie ! Ten cytat to w jakim celu ? Wiesz kto go napisał ,czy do kogo był skierowany ?Nie atakuj i nie wycieraj forum ,Imieniem świętym ,bo za każdym razem bedziesz miał odzew z mojej strony ! Jesteś dla mnie tylko zwykłym by dlakiem i takim pozostaniesz ! Wara od mojego konta i urządzeń, z których korzystam,bo ci łapy uschna i odpadna !

Gość Gość

Wam powinni zamknąć to forum, bo nie służy wam ani trochę kobietki. 

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Odpowiedź napisał:

Długo czekałes z odpowiedzią , nie wiedziałeś co odpisać ? No ,nie wiem ,czy w te bajki twoje, ktoś uwierzy ,ale pisz ,pisz jeżeli  daje ci to ukojenie ! Ten cytat to w jakim celu ? Wiesz kto go napisał ,czy do kogo był skierowany ?Nie atakuj i nie wycieraj forum ,Imieniem świętym ,bo za każdym razem bedziesz miał odzew z mojej strony ! Jesteś dla mnie tylko zwykłym by dlakiem i takim pozostaniesz ! Wara od mojego konta i urządzeń, z których korzystam,bo ci łapy uschna i odpadna !

Oczywiście że wiem kto jest autorem cytatu i do kogo był kierowany ,to było wzruszające.Nie wiem czy autorem jest ta osoba o której myślę niemniej jednak ciesze się z faktu samej wiary osoby nawróconej

Gość Gość
2 godziny temu, Gość parassolka napisał:

NIE ZROZUMIAŁAŚ. Olga mówi o satanistach i ich głębokiej wierze w Szatana przejawiajacej się jego kultem, wzajemnym wspieraniem się  w drodze do bogactwa, uczestnictwie w czarnych mszach i epatowaniem satanistycznych symboli.

Gość tak w skrócie !
6 minut temu, Gość parassolka napisał:

Oczywiście że wiem kto jest autorem cytatu i do kogo był kierowany ,to było wzruszające.Nie wiem czy autorem jest ta osoba o której myślę niemniej jednak ciesze się z faktu samej wiary osoby nawróconej

Ty się cieszysz tylko z tego jak kogoś oszukasz i dowalisz ! Cieszysz się jak się wlamiesz na cudze konto i namieszasz ! To są twoje radości tylko,nie masz innych! Weź więc niepie*dol i zamknij temat , bo mnie zemdliło i ostrzegam, z tą osobą mam kontakt tel.Długo się nie pobawisz ,bo się wszystko wyda !

Gość parassolka
19 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Ty się cieszysz tylko z tego jak kogoś oszukasz i dowalisz ! Cieszysz się jak się wlamiesz na cudze konto i namieszasz ! To są twoje radości tylko,nie masz innych! Weź więc niepie*dol i zamknij temat , bo mnie zemdliło i ostrzegam, z tą osobą mam kontakt tel.Długo się nie pobawisz ,bo się wszystko wyda !

człowieku opamiętaj się,nigdy nikomu nie włamałam się na konto ,jestes niepoważny.

Gość Zgredzie!
12 minut temu, Gość parassolka napisał:

człowieku opamiętaj się,nigdy nikomu nie włamałam się na konto ,jestes niepoważny.

Spadaj !

Gość parassolka
3 godziny temu, Gość Zgredzie! napisał:

Spadaj !

dlaczego robisz ze mnie faceta?