Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Bóg posłużył się nią aby wyciągnęła mnie z piekła, nawet nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawę :)) stała się katalizatorem mojej przemiany, bez względu na nasza przyszłość ona wypełniła wole Boga i mnie uratowała. Moje serce należy do niej.

Polecane posty

Gość Gosc

Przylazla z ogólnego by szukac nastepnego uległego 

Gość Gosc wie wszystko

Autor to baba, nie dajcie sie nabrac. Przylazla by swoje szatańskie macki zarzucić na chlopakow z uczuciowego. W y P i e R d a l a j s u K o stara 

Gość Gosc hosc

Przeciez to widac ze temat zalozyla baba , mezczyzna by takich bredni nie napisal. 

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Gosc ktos napisał:

Nawiedzona dupy dasz kazdemu kto sie nawrócił 

obrażasz mnie ,jakim prawem? zachowaj swoje wulgaryzmy dla siebie albowiem ja nie cudzołożę z miłości do Boga jestem czysta ,porządna i moralna.Jest tylko jedna osoba ta tej ziemi z którą obcowałam cieleśnie- jest nią mój mąż i nikt poza tym ,tak więc zastanów się co piszesz zanim ściągniesz gniew Boży na siebie .Wielu już mnie bezpodstawnie oskarżało i wielu bez mojego udziału otrzymało za to zapłatę.Opamiętaj się póki czas ,bo jad którym plujesz niszczy jedynie ciebie .

Gość Wynocha stara

Ty masz meza ? ;-) chyba szukasz naiwniaka od wielu juz lat tutaj. Wynocha na swoje tematy i nie zakładaj tutaj tych bredni na uczuciowym . 

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Gosc hosc napisał:

Przeciez to widac ze temat zalozyla baba , mezczyzna by takich bredni nie napisal. 

Razi cię ze ktoś pisze o Bogu?Wiele osób daje świadectwa wiary .Wierzysz w Boga?dlaczego mieszasz miłość 

Gość Wynocha stara

Gniew bozy to na ciebie wlasnie przyszedl . Spadaj 

Gość Gość
Dnia 15.03.2019 o 10:51, Gość szaarrriiikkkk napisał:

"Spij slodko aniolku"...

Stary cytat

Jesteś boski😊

Gość Śmiech
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

obrażasz mnie ,jakim prawem? zachowaj swoje wulgaryzmy dla siebie albowiem ja nie cudzołożę z miłości do Boga jestem czysta ,porządna i moralna.Jest tylko jedna osoba ta tej ziemi z którą obcowałam cieleśnie- jest nią mój mąż i nikt poza tym ,tak więc zastanów się co piszesz zanim ściągniesz gniew Boży na siebie .Wielu już mnie bezpodstawnie oskarżało i wielu bez mojego udziału otrzymało za to zapłatę.Opamiętaj się póki czas ,bo jad którym plujesz niszczy jedynie ciebie .

Jak ci się chce, tak pie**olić od rana i to w niedzielę

Gość Gość gość

Nauk o bogu nikt tutaj sluchac nie chce. Idz do kosciola lepiej. 

Gość Gość gość hosc

Gosc " smiech" hahaha kocham cie :)

Gość Gość wiem znam ją

No wlasnie , jak ci sie chce tak od rana pie R dolic ? Religijne dno . Wynocha z uczuciowego , zaloz swoj temat i P i e R d o l tam do woli a stad wynocha szatanie 

Gość Gość

Religijni to są nieudacznicy życiowi, zlapali sie religii bo nic innego im nie wychodzi 

Gość parassolka
9 minut temu, Gość Wynocha stara napisał:

Ty masz meza ? 😉 chyba szukasz naiwniaka od wielu juz lat tutaj. Wynocha na swoje tematy i nie zakładaj tutaj tych bredni na uczuciowym . 

Oczywiście ze mam ,nikogo nie szukam ,nie wmawiaj mi swoich chorych teorii.Dzielę się wiarą z miłości do Jezusa ,On tego oczekuje ode mnie ,poza tym jestem wdzięczna Jezusowi za wszystkie dary których doświadczam dlatego głoszę o Nim i mam prawo to robić.Tylko wysłannicy diabła próbują zamknąć usta takim jak ja czy autor .Ty nie wierzysz w Boga ,widać to gołym okiem ,w przeciwnym wypadku nie pisałabyś takich szumowin i rozumiałabyś czym jest wiara i czysta Boża miłość,która jest zaraźliwa dla wszystkich którzy się na nia otworzą.Autor powiedział Bogu TAK,dlatego wie ze jest ktoś kto nad nim czuwa ,doświadczył Jego obecności ,ona była tylko narzędziem w rękach Najwyższego i to Jemu należy się chwała.Nie jest dobrze ze autor wielbi człowieka. Może być wdzięczny ale jego serce powinno należeć tylko do Pana.Bóg szuka swoich owiec. Może i Ty dasz się mu odnaleźć.Masz chorą duszę,żal mi ciebie.

Gość Gość

J / e / b / e / m   Serio

Gość Gość

Głoś sobie tym co tego chcą , nie narzucaj sie ludziom, radzę ci. Skoro cie tutaj nikt nie chce to odejdz w pokoju kobieto nieczysta. 

Gość 😋😋😋

Władziu 190, spokojnie,  inne cie chcą i są w twoim typie, nie podszywaj się pod te, która cię nie chce, nie trać energii😏

Gość Jak trwoga

Nie martw sie kobieto nawiedzona. Kazdy przed smiercia sie nawróci , nie martw sie ;-) zajmij sie lepiej mezem , zrob mu schabowego albo golonkę ..... no chyba ze nie dbasz o niego bo z tego co widze zamiast robic obiad to siedzisz na kafeterii. Zajmij sie mezem. Lepiej na tym wyjdziesz 

Gość parassolka
14 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Nauk o bogu nikt tutaj sluchac nie chce. Idz do kosciola lepiej. 

Kościół to tylko mury ,Boga ma się w sercu.Nie chcesz ? to po co tutaj wchodzisz? ktoś cię zmusza? wiesz dlaczego cie to rusza? bo masz zło w sercu -szatana nie Boga.Tak objawia sie właśnie jego bunt wobec wszelkich przejawów wiary.Nawróć się.Zacznij być dobra dla ludzi,miła uczynna ,empatyczna tak jak Jezus był ,idź drogą światła. Znajdź spokój w swojej duszy,tego ci życzę.Ja wypoczywam po podróży ,do kościoła idę wieczorem;-)i nie dlatego ze muszę ,tylko dlatego ze chcę .

Gość Olga
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Religijni to są nieudacznicy życiowi, zlapali sie religii bo nic innego im nie wychodzi 

No nie wiem, bo najbardziej wierzący, przekazujący innym znaki i symbole, składający ofiary i uczęszczający na czarne msze, a więc opętani religijnie - są najbogatsi ludzie świata...😉

Gość Ciekawe

Jej mąż to obraca juz inne.

ona jemu obiadów nie gotuje bo kiedy miałaby to robic skoro tu przesiaduje 

dom zarósł od brudu 

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Głoś sobie tym co tego chcą , nie narzucaj sie ludziom, radzę ci. Skoro cie tutaj nikt nie chce to odejdz w pokoju kobieto nieczysta. 

dlaczego nieczysta? ja nieczysta? podaj mi choć jeden dowód na moją ..nieczystość''sumienie mam czyste.

Gość Hipokrytka

No ta najbogatsza tutaj nawet obiadu mezowi sama nie zrobi, zamawia catering 

Gość Nie pomoże
3 minuty temu, Gość Gość wiem znam ją napisał:

No wlasnie , jak ci sie chce tak od rana pie R dolic ? Religijne dno . Wynocha z uczuciowego , zaloz swoj temat i P i e R d o l tam do woli a stad wynocha szatanie 

Czemu tak anonimowo parrasolka ?Nie miał ci kto gaci wyprać ,wiec w damskich majtkach, latasz po forum ?Boga to ty masz głęboko w tyle,wycierając Nim forum ,żeby tylko wzbudzić czyjeś zainteresowanie i żeby, coś się działo ! Szatan to twój orędownik przecież,nie atakuj go za bardzo ,bo moze się wq*wić i ci odpłacić ,a wtedy ,ani Św Boże

Gość A nie mowilam

A widzicie , teraz macie dowod ze temat zalozyla baba. 

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość Olga napisał:

No nie wiem, bo najbardziej wierzący, przekazujący innym znaki i symbole, składający ofiary i uczęszczający na czarne msze, a więc opętani religijnie - są najbogatsi ludzie świata...😉

na czarne msze chodzą ,,szatanisci '' a nie ludzie wierzący w Jezusa! nie rób innym wody z mózgu!,mylisz pojęcia!Nikt się na to nie nabierze.Wierzący potrafią odróżnić dobro od zła i światłość od ciemność ,prawdę od kłamstwa i miłość od nienawiści .

Gość parassolka
9 minut temu, Gość Jak trwoga napisał:

Nie martw sie kobieto nawiedzona. Kazdy przed smiercia sie nawróci , nie martw sie 😉 zajmij sie lepiej mezem , zrob mu schabowego albo golonkę ..... no chyba ze nie dbasz o niego bo z tego co widze zamiast robic obiad to siedzisz na kafeterii. Zajmij sie mezem. Lepiej na tym wyjdziesz 

nigdy nie zamawiam kateringu i świetnie gotuję ,wróciłam z podróży dopiero,normalnie miało mnie nie byc do popołudnia.Zresztą moje życie to moja sprawa temat jest o wierze w Boga a nie o mnie.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość parassolka napisał:

na czarne msze chodzą ,,szatanisci '' a nie ludzie wierzący w Jezusa! nie rób innym wody z mózgu!,mylisz pojęcia!Nikt się na to nie nabierze.Wierzący potrafią odróżnić dobro od zła i światłość od ciemność ,prawdę od kłamstwa i miłość od nienawiści .

Nie zrozumiałeś parassolko,  co Olga napisała... .

Gość parassolka
9 minut temu, Gość Nie pomoże napisał:

Czemu tak anonimowo parrasolka ?Nie miał ci kto gaci wyprać ,wiec w damskich majtkach, latasz po forum ?Boga to ty masz głęboko w tyle,wycierając Nim forum ,żeby tylko wzbudzić czyjeś zainteresowanie i żeby, coś się działo ! Szatan to twój orędownik przecież,nie atakuj go za bardzo ,bo moze się wq*wić i ci odpłacić ,a wtedy ,ani Św Boże

Moim jedynym Panem jest JEZUS CHRYSTUS!Ja mam Boga gdzieś? gdyby tak było nie kochałabym Jezusa az tak bardzo i On nie obdarowywał by mnie swoimi dziełami.Mały cyk a nie zostałabym zakonnicą bo kocham i czuję obecność Boga od kiedy pamiętam ,czyli od najmłodszych lat.Nie zamkniesz mi ust.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Olga napisał:

Tak jest Olgo,  oni i im podporządkowani najwięcej ujadają na Boga.