Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka1983

Emigracja...

Polecane posty

Gość lilka1983

Czesc czytelniczki. Pisze do Was, ponieważ mam dylemat...Mam 24 lata.  Otóż jestem z chłopakiem 3 lata. Wyjechałam dla niego za granice, zostawiłam wszystko i po prostu wyjechałam. Byliśmy na początku szczęśliwi, chociaż mieliśmy wiele problemów finansowych, jego rodzina mnie nie lubiła. Ale poradziliśmy sobie z nimi.. Jednak ja pochodzę z rodziny, która jest zżyta ze sobą i utrzymują kontakt ze sobą, pomagamy sobie, widujemy się,  a rodzina mojego partnera jest wręcz przeciwieństwem. Nikt się nami za bardzo nie interesuje, jesteśmy zdani praktycznie na siebie, nie widujemy się za czesto... Dodam ze mama mojego partnera była bardzo zżyta z moich chłopakiem i w momencie kiedy ja sie pojawiłam stała sie o niego zazdrosna...

Od jakiegos czasu naszły mnie mieszane uczucia...I im dłużej jestem z moim partnerem tym odczuwam wątpliwości czy ja chce takiego życia... Owszem, mamy znajomych, ale doskwiera mi samotność i nie czuje się tam do końca jak u siebie... A z moim chłopakiem dogaduje się dobrze, ale mamy tez momenty gdzie się czesto kłócimy i czasami czuje się zmęczona... Jednak ciężko jest mi podjąć decyzje o rozstaniu i powrocie do Polski.. Jestem tym psychicznie wykończona, ponieważ nie mam pojęcia co zrobić... co byście mi doradzily??