Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hdhwjsjsbsb

Poerwszy raz analnie jak sie przygotowac

Polecane posty

Gość Hdhwjsjsbsb

Doradzcie prosze jak sie przygotowac do pierwszego seksu analanego. Bardxo chcialabym zadowolic swojego partnera. Do tej pory mialam tylko seks z palcem w tyleczku i z wibratorem. Jak sie wyluzowac? Czy uzywac prezerwatywy i na nia zel? Czy zrobic lewatywe przed? Od jakiej pozycji zaczac? Zalezy mi na prakttcznych radach

Gość ...

Najważniejsze to dobry poślizg super jest wazelina firmy Ziaja kosztuje ok 5zl i jest naprawdę dobra. Nie stresujące się. I fajnie jak przed wszystkimi byś wypiła coś na rozluźnienie ;)

Gość Józek

Pierwszy raz ciężko. Potem rob tak, jak robisz przy zatwardzeniu albo przy porodzie. Przyj, a wtedy wejdzie.

Gość gość kobieta
6 godzin temu, Gość Hdhwjsjsbsb napisał:

Doradzcie prosze jak sie przygotowac do pierwszego seksu analanego. Bardxo chcialabym zadowolic swojego partnera. Do tej pory mialam tylko seks z palcem w tyleczku i z wibratorem. Jak sie wyluzowac? Czy uzywac prezerwatywy i na nia zel? Czy zrobic lewatywe przed? Od jakiej pozycji zaczac? Zalezy mi na prakttcznych radach

Nie trzeba żadnych lewatyw. Zwyczajne wypróżnienie. Najważniejsze to mocne nawilżenie śluzem z pochwy tej dziurki i szerokie rozwarcie jej palcami. U mnie robi to mąż i nie mamy żadnego problemu. Jeśli masz głębiej kupkę to tylko dodatkowe podniecenie dla mężczyzny.

Można zastosować oliwkę lub wazeline . Na początku paluszek żeby się przyzwyczaić a potem już idzie.  

Gość gość

Lewatywa niepotrzebna, wystarczy zwykła wizyta w toalecie i prysznic. 

I tak jak wcześniej padło- dobre nawilżenie, polecam raczej lubrykant z sex-shopu. Z rad praktycznych- rzeczywiście na "wejściu" najlepiej jest trochę naprzeć, żeby pokonać zwieracz, a  potem to już idzie😉

Z pozycji to już jak uważasz, od tyłu nie będziesz miała kontroli nad sytuacją. Najlepiej ty na górze albo misjonarz😉 Ja lubię patrzeć w oczy...

Gość Gość

Cieszysz się że będziesz następną zeszmaconą przez jakiegoś zboka? No ale co mi tam, to twoja d..a.

Gość Obatel
2 godziny temu, Gość gość kobieta napisał:

Jeśli masz głębiej kupkę to tylko dodatkowe podniecenie dla mężczyzny.

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Gość Gość

przy analu najgorsze jest automatyczne zaciskanie się zwieracza co w następstwie sprawia ból dlatego przy wkładaniu musisz przeć po paru razach zwieracz się przyzwyczaja do wkładania i wszystko robi się proste i przyjemne można też sobie pomóc korkiem analnym żeby przyzwyczaić dziurkę do wkładania natomiast najważniejsze to nasmarować dobrze zwieracz jak i grzyba żeby nie było jakiś niepotrzebnych otarć naskórka i pamiętaj jak cię będzie pukał analnie to masuj łechtaczkę zobaczysz jakie to przyjemne uczucie i zawsze coś innego od klasyka ! 🙂

p.s. czasami zdarza się drobna awaria ale to normalne gdzie drwa robią tam wióry lecą i niema się czym przejmować !