Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna

Wrazliwego

Polecane posty

Gość Samotna

Kim są tu współczesni mężczyźni? 😮Faceci nie mówią zbyt wiele o uczuciach i emocjach. Swoje serca otwierają przed bardzo małą liczbą osób. Czasami nie dopuszczają do siebie nikogo. To jest poważny błąd. Każdy z nas musi poznać swoje serce, zobaczyć, co się w nim dzieje, i podążać za jego głosem.. Dlatego szukam wrażliwego. 

Gość Gosc goooo

Ten od szpilek jest z Gdańska zbok, szuka zajętych by mu nogi pokazywały zbok

Gość Samotna

Pisałaś z nim? 

Gość Gość wrażliwy

Bzdura,  nie jestem z Gdańska. 

Tak samo jak i zboczeńcem nie jestem. 

Gość Gosc gosc

Z Gdańska to same zboki

Gość Charon
1 godzinę temu, Gość Samotna napisał:

Kim są tu współczesni mężczyźni? 😮Faceci nie mówią zbyt wiele o uczuciach i emocjach. Swoje serca otwierają przed bardzo małą liczbą osób. Czasami nie dopuszczają do siebie nikogo. To jest poważny błąd. Każdy z nas musi poznać swoje serce, zobaczyć, co się w nim dzieje, i podążać za jego głosem.. Dlatego szukam wrażliwego. 

opisz mnie a powiem ci czy mnie szukasz...masz chwilę.....

minęła...już nigdy mnie nie znajdziesz.

a ja nikogo nie szukam.

Gość Samotna
7 godzin temu, Insaciavel napisał:

Oj, coś to wygląda na pułapkę. Chować się chłopaki i za rozporki trzymać 🙂

Teoria spiskowa? Zamiast robić nastrój.. To ścieki. Zadaj sobie trud Ale od czasu do czasu, musisz zadać sobie pytanie: Ile jestes warty bez tego chamstwa ? Ile jestes warty sam w sobie? Mężczyźni skarżą się na kobiety, a ja często się tym kobietom nie dziwię 😋szukam kogoś z kim można popisać, jestem warta 🙂

Ej, ej, spokojnie. Żadne chamstwo. Ja tylko grzecznie ostrzegłem potencjalne ofiary. Nigdy nie wiadomo, czy po drugiej stronie nie siedzi spocony miś, który tylko czyha na takie wrażliwe ciacha. Się rozkocha szybko jeden z drugim i co? 

Dobra, przepraszam, robię nastrój... 

Otóż szanowni koledzy romantycy, wyobraźcie sobie, wiosna przyszła tego roku nieco szybciej. Na słonecznej polanie, spoczęła piękna niewiasta (nawet nie śmiałbym pomyśleć że może nie być piękna).  Czeka tam na wybranka, który uwiedzie ją czułością i delikatnością.  Wierszem obsypie niczym kwieciem i zaloty pocałunkiem słodkim zwieńczy. Który zatem gotów jest miłości rzucić wyzwanie?