Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksy

Tani kantor online

Polecane posty

Gość Aleksy

Jako że zbliża się długi weekend (Wielkanoc + majówka 2019) i można nawet zgarnąć przy dobrych wiatrach 2 tygodnie wolnego biorąc niewiele urlopu, warto rozważyć, czy nie wyjechać gdzieś za granicę, gdzie ładna pogoda jest w zasadzie zagwarantowana w tym okresie (czyli południowa Europa). Jako że portfel wypchany banknotami jest niebezpiecznie nosić, a bankomaty mają bardzo kiepski kurs walut do korzystania zarówno z bankomatów jak i płatności kartą. Dlatego w 2019 jak najbardziej jest sens znaleźć jakiś kantor online i tam sobie wymieniać złotówki na np. euro nawet będąc tam na miejscu. Z doświadczenia mojego mogę polecić shiftrex.com, gdzie wymiana euro przez internet jest naprawdę wygodna. 

Gość Сука блять

Revoult jest najlepszy. Wymiana po aktualnym kursie i brak prowizji 🙂

Gość zgieron

zgadzam sie, on dawna uzywam internetowego kantoru bo to duza wygoda. najbardziej pasuje mi Amronet 😄

Gość gość
Dnia 15.03.2019 o 16:38, Gość Aleksy napisał:

Jako że zbliża się długi weekend (Wielkanoc + majówka 2019) i można nawet zgarnąć przy dobrych wiatrach 2 tygodnie wolnego biorąc niewiele urlopu, warto rozważyć, czy nie wyjechać gdzieś za granicę, gdzie ładna pogoda jest w zasadzie zagwarantowana w tym okresie (czyli południowa Europa). Jako że portfel wypchany banknotami jest niebezpiecznie nosić, a bankomaty mają bardzo kiepski kurs walut do korzystania zarówno z bankomatów jak i płatności kartą. Dlatego w 2019 jak najbardziej jest sens znaleźć jakiś kantor online i tam sobie wymieniać złotówki na np. euro nawet będąc tam na miejscu. Z doświadczenia mojego mogę polecić shiftrex.com, gdzie wymiana euro przez internet jest naprawdę wygodna. 

0/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Gość tylomelania

a ja lubie pluskantor bo mozna zarezerwowac wymiane walutową nawet jesli nie ma sie nic obecnie na koncie