Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojak

jak poderwać faceta nie będąc ani trochę nachalną?

Polecane posty

Gość nojak

j.w.

Gość Gosc

Jeśli cie kocha to cokolwiek byś nie zrobiła nie będzie to nachalne 

Gość nojak

ale znamy się jakieś półtorej miesiąca... w dodatku nawet nie przeszliśmy jeszcze na Ty, bo to nie są randki, tylko relacje zawodowe

Gość mnb

Potrzebuje wiecej informacji.

1, ile macie mniej wiecej lat

2. czy on wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie, podaj kilka przykładów

3. co chcesz osiagnac? zaciagnac go do łózka, stworzyc zwiazek czy po prostu umowic sie na randke

Gość To łatwe

Podejdź do niego i szepnij mu do ucha, że zrobisz mu loda.

Gość Gosc gosc

Faceci sa od podrywania

Gość mnb
Przed chwilą, Gość Gosc gosc napisał:

Faceci sa od podrywania

Spokojnie :) każda o tym wie ale jakoś trzeba zadziałać żeby to on pomyslal ze nas poderwal

Gość nojak
24 minuty temu, Gość mnb napisał:

Potrzebuje wiecej informacji.

1, ile macie mniej wiecej lat

2. czy on wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie, podaj kilka przykładów

3. co chcesz osiagnac? zaciagnac go do łózka, stworzyc zwiazek czy po prostu umowic sie na randke

1. po 30-stce dawno

2. interesuje się tym co u mnie, uśmiecha się, patrzy w oczy, żartuje, "dokucza", widać w jego oczach zainteresowanie, powiedział, że mnie lubi

3. na początek randka, nie wiem co będzie dalej, nie jestem z tych "szybkich", ale jak mi się facet podoba, to trochę głupieję

Gość nojak
13 minut temu, Gość mnb napisał:

Spokojnie 🙂 każda o tym wie ale jakoś trzeba zadziałać żeby to on pomyslal ze nas poderwal

no właśnie, o to mi chodziło, żeby to on pomyślał, że jest panem sytuacji, a nie, że zagięłam parol

Gość mnb
15 minut temu, Gość nojak napisał:

no właśnie, o to mi chodziło, żeby to on pomyślał, że jest panem sytuacji, a nie, że zagięłam parol

Moim zdaniem zacznij od przejście na Ty. To przełamie lody na pewno a i zmniejszy dystans miedzy wami. Ty to zaproponuj bo jesteś kobietą wiec etykieta tego wymaga.

Okaż mu podziw z czegoś co zrobił np powiedz ze zawsze jest taki punktualny, albo ze zawsze taki dobrze ubrany itp.

Możesz też podczas rozmów o pracy cos zapytac prywatnego. Jakos nawiazac do tego co lubi itp.

AAA i najważniejsze. Mówie szczerze i poważnie. Ubierz koszulke która bedzie ci podkreslala piersi. Dobrze jakby dekolt był.

To najlepiej zadziała bo wzbudzisz pożadanie. Powinien juz sam wkroczyc do akcji

Gość nojak
32 minuty temu, Gość mnb napisał:

Moim zdaniem zacznij od przejście na Ty. To przełamie lody na pewno a i zmniejszy dystans miedzy wami. Ty to zaproponuj bo jesteś kobietą wiec etykieta tego wymaga.

Okaż mu podziw z czegoś co zrobił np powiedz ze zawsze jest taki punktualny, albo ze zawsze taki dobrze ubrany itp.

Możesz też podczas rozmów o pracy cos zapytac prywatnego. Jakos nawiazac do tego co lubi itp.

AAA i najważniejsze. Mówie szczerze i poważnie. Ubierz koszulke która bedzie ci podkreslala piersi. Dobrze jakby dekolt był.

To najlepiej zadziała bo wzbudzisz pożadanie. Powinien juz sam wkroczyc do akcji

Ok, tylko on jest jakby wyżej ode mnie, bo mnie uczy i nie wiem, czy wypada mi zaproponować przejście na Ty. Wydaje mi się, że to od niego powinien wyjść taki pomysł. Gdyby nie to pan/pani to ktoś, kto by słyszał nasze rozmowy, myślałby, że znamy się lata. Przy nim czuję się cudownie... On chyba też. Dużo się śmiejemy. Jest tak miło, że przez te kilka dni przerwy między spotkaniami tęsknię jak wariatka...

Ubrania podkreślające biust zakładałam i tak, to działa... Rajstopy może nawet bardziej. Ale dalej jest pewien dystans.

Jeśli chodzi o prywatne sprawy, to oboje zwierzaliśmy się sobie z różnych rzeczy, których nie mówi się każdemu. Czyli zaufanie raczej do mnie ma.

Raz poczęstowałam go ciasteczkami, które sama zrobiłam. Piał z zachwytu

Niedługo mamy się spotkać w pracy wieczorem... Może wtedy coś zaskoczy.

Gość gość

Zaproś go normalnie na piwo, bez głupkowatych gierek i podchodów. Po co ci one.