Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Konin

JA KARAKAN ALKOHOLIK ZWYKŁY ROBOL A ONA ŚLICZNA DOBRZE ZARABIAJĄCA GRAFICZKA, TO SIE NIE MOGŁO UDAĆ

Polecane posty

Gość Tomek Konin

.

16 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Z tym dobrze zarabiająca to przesadziłeś kaleko. Sama pisała ze zarabia u wuja 4k/miesc więc ja tylko kilka stówek mam mniej od niej

NO WŁAŚNIE TYLKO ŻE ONA PRZEZ  8 GODZ SE PIJE KAWKE I SIEDZI NA KAFE 

A TY ZAPIERRDALASZ  ŻEBY KIBLI JAK NAJWIĘCEJ ZROBIĆ I NIE MOZESZ ODPOCZĄĆ BO SZEF CIE OPIERRDALA

POZATYM ANA JEST WYKSZTAŁCONA PO POLITECHNICE ŁÓDZKIEJ I MOŻE ZARABIAĆ 3 RAZY TYLE ZA TĄ SAMĄ ROBOTE KIEDYŚ

A TY ZAWSZE BĘDZIESZ ZARABIAŁ TYLE ILE TERAZ BO NAWET MATURY NIE MASZ

20 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Bo robi u wuja po znajomości to nie dziwota. Widać kaleko ze mało pracowałeś, ja po tylu latach w jednym miejscu pracy nie jestem często opierdalany. A nawet jakby mnie zjepali to mam wyrąbane na to kaleko

pewnie płaczesz jak krzyczą 

no i co z tego że po znajomości wujo nie daje jej kasy za nic ma bardzo dobry i dobrze płatny zawód to płaci tak jak każdemu innemu pracownikowi by płacił

2 minuty temu, Piwosz 22lata napisał:

Kaleko ja wiele razy zjepałam swojego przełożonego od najgorszych jak mnie wkorwił czy zaniedbał swoich obowiązków i jakoś nadal se pracuje. W skrajnych przypadkach idzie sie do kierownika bronić własnego zdania jak gostek za bardzo wali w ...a. Ale co ty możesz wiedzieć jak ty srałeś w galoty przed jakimś łebkiem Radkiem w szkole średniej hehe:)

ja bym sie bał

Gość gosc

Przemak ale ty masz tyko wykształcenie podstawowe a co dopiero mature😂

Gość goshcz
51 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Kaleko ja wiele razy zjepałam swojego przełożonego od najgorszych jak mnie wkorwił czy zaniedbał swoich obowiązków i jakoś nadal se pracuje. W skrajnych przypadkach idzie sie do kierownika bronić własnego zdania jak gostek za bardzo wali w ...a. Ale co ty możesz wiedzieć jak ty srałeś w galoty przed jakimś łebkiem Radkiem w szkole średniej hehe:)

to w podstawówce go tłukli i w gimnazjum, średniej to on przecież nawet nie robił, ani zawodówki tylko na gimbazie zakończył edukacje. Przemek się boi instruktora prawa jazdy drącego morde a co dopiero się teraz Radkowi przeciwstawić albo przełożonemu

Gość gosc
22 minuty temu, Gość goshcz napisał:

to w podstawówce go tłukli i w gimnazjum, średniej to on przecież nawet nie robił, ani zawodówki tylko na gimbazie zakończył edukacje. Przemek się boi instruktora prawa jazdy drącego morde a co dopiero się teraz Radkowi przeciwstawić albo przełożonemu

Przemek to kaleka na zawsze i wieki wieków amen😃