Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowy nerd

Jestem nerdem, czy imprezująca i popularna studentka może na mnie zwrócić uwagę?

Polecane posty

Gość Typowy nerd

Jest taka jedna bardzo ładna dziewczyna, chodzimy razem na angielski i mamy jeden wspólny wykład. Jak mogę ją poderwać i zaciekawić sobą? Otaczają ją cały czas faceci i koleżanki. Ja jestem z tych co zawsze byli ostatni wybierani na wf, ale już ćwiczę regularnie od września. Pasje i hobby mam, ale czy taki mol książkowy w okularach  jak ja może ją zainteresować? Jest ona bardzo ładna i nie jest wyższa ode mnie ja mam 175 a ona ok 170.

Gość Olive Oyl

No tak. Ale jeśli jeszcze w ogóle nie jest zainteresowana tobą to słabo. Chociaż cień sympatii z jej strony by się jednak przydal. Ja lubię nerdów ale jego wygląd też musi przypaść do gustu i nie mówię o bycie super przystojnym ale przynajmniej miłym dla oka.

Gość Luna

Jak jesteś nudziarzem i nigdzie nie chcesz wychodzić? I don't think so

Sorry ale zamulanie we dwójke jest jeszcze gorsze niż mentalne zdychanie samemu.

Gość AHAHAH

Nie masz szans, szukaj nerdicy

Gość Oyl

Jak umiarkowanie szalona to ok. Chyba jakaś zwykła prostaczka by ci w oko nie wpadła? Musi mieć coś podobnego w usposobieniu między wami. Inaczej to tylko twoje mrzonki

Gość nerdz
3 godziny temu, Gość Typowy nerd napisał:

Jest taka jedna bardzo ładna dziewczyna, chodzimy razem na angielski i mamy jeden wspólny wykład. Jak mogę ją poderwać i zaciekawić sobą? Otaczają ją cały czas faceci i koleżanki. Ja jestem z tych co zawsze byli ostatni wybierani na wf, ale już ćwiczę regularnie od września. Pasje i hobby mam, ale czy taki mol książkowy w okularach  jak ja może ją zainteresować? Jest ona bardzo ładna i nie jest wyższa ode mnie ja mam 175 a ona ok 170.

bierz za ręke i na spacer ją, na lody, do kina i hooka

Gość elektron123

Do książek, a nie myśleć o dupach. Książki same do głowy nie wejdą. A jeśli chcesz poderwać dziewczynę to proponuję wytłumaczyć im Ogólną Teorię Względności albo Model Standardowy. A na równania Naviera-Stokesa to zaczyna im się mokro robić i leci im po nogach. Na początek proponuję zaprosić ją na jakiś wykład, później biblioteka, jeśli będzie między wami chemia to zaproś ją do siebie na zadania z matematyki. Posłuchaj się starszego a będziesz zaliczał co noc inną dziewczynę. Dziewczyny w dzisiejszych czasach tak są chłonne wiedzy. Weź książkę z chemii organicznej, przypadkowo przed dziewczyną ją upuść a już jest twoja. Tylko nie rób tego przed grupką dziewczyn, bo ciebie zamęczą. Ja raz tak zrobiłem przez 6 dziewczynami, uszedłem ledwo z życiem.