Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutek

Nigdy się nie całowałem

Polecane posty

Gość Smutek

A mam już 27 lat, czemu mnie to ominęło? Jak widzę 15 letnie dzieci trzymające się za ręce to przypomina mi się moje żałosne życie w gimnazjum i liceum. Studia były lepsze byłem zapraszany na wyjścia, ale dziewczyny nigdy nie miałem. W czym jestem gorszy od innych? Jestem kulturalny,szanuje kobiety, jestem wesoły i nie sprawiam wrażenia zakompleksionego. Czemu żadna dziewczyna nie widziała we mnie kogoś wię ej niż kolegę?

Gość Sen
4 minuty temu, Gość Smutek napisał:

A mam już 27 lat, czemu mnie to ominęło? Jak widzę 15 letnie dzieci trzymające się za ręce to przypomina mi się moje żałosne życie w gimnazjum i liceum. Studia były lepsze byłem zapraszany na wyjścia, ale dziewczyny nigdy nie miałem. W czym jestem gorszy od innych? Jestem kulturalny,szanuje kobiety, jestem wesoły i nie sprawiam wrażenia zakompleksionego. Czemu żadna dziewczyna nie widziała we mnie kogoś wię ej niż kolegę?

Po co do tego wracasz, skup się na przyszłości...na pewno jeszczcze spodkasz kogoś dla siebie.

Gość Smutek
3 minuty temu, Gość Sen napisał:

Po co do tego wracasz, skup się na przyszłości...na pewno jeszczcze spodkasz kogoś dla siebie.

Zobaczymy,ale powracajace wspomnienia mi tego nie ułatwiają.

Gość Nie gadaj

Tylko znajdznajdź taką  odpowiednią 

Gość gość

Jesteś gejem tylko nie wiesz,  za dużo trzepiesz?  gdzie potencjał do kobiet? 

Gość bananaboombox

Bo jesteś "miłym gościem" i szanujesz kobiety. Zapewne stawiasz im rzeczy, wspierasz psychicznie i przyjaźnisz się z nimi. Jesteś dla nich orbiterem i chodzącym bankomatem, ale żadnej nie przyjdzie do głowy wyjść z poważniejszą inicjatywą. Dlatego musisz możliwie najbardziej zadbać o wygląd, nie dawać sobą pomiatać finansowo i emocjonalnie oraz przede wszystkim  z a p y t a ć. Jak nie zapomnę, to wkleję bardzo ciekawy fragment książki o tym.

W internetach nie powinno się obrażać ale ciebie to bym chętnie przekopał żebyś zrozumiał dlaczego jesteś z...y

"Jestem kulturalny,szanuje kobiety, jestem wesoły i nie sprawiam wrażenia zakompleksionego"

To znaczy tylko, że ciepłe kluchy i kalesony jesteś.

Ogarnij się i wykaż trochę samczej agresywności a zyskasz u kobiet +100 do atrakcyjności

Gość Gość

Jestem dużo starszy od Autora i też nigdy się nie całowałem, nie wspominając o czymś więcej. I wiecie co, lepiej niech już tak zostanie. W moim wieku stawianie pierwszych kroków na tym polu byłoby żałosne i komiczne. 

Gość Luna

Ja się całowałam i więcej tego nie zrobię bez odpowiednich korzyści, bo mi się nie opłaca dawać buziaki za frajer.

Gość bananaboombox

Nie dam rady wkleić, książka "Pan raczy żartować, panie Feynman!" Richarda P. Feynmana, strony 244-247

Gość Nie watrto być miłym
1 godzinę temu, Gość bananaboombox napisał:

Bo jesteś "miłym gościem" i szanujesz kobiety. Zapewne stawiasz im rzeczy, wspierasz psychicznie i przyjaźnisz się z nimi. Jesteś dla nich orbiterem i chodzącym bankomatem, ale żadnej nie przyjdzie do głowy wyjść z poważniejszą inicjatywą. Dlatego musisz możliwie najbardziej zadbać o wygląd, nie dawać sobą pomiatać finansowo i emocjonalnie oraz przede wszystkim  z a p y t a ć. Jak nie zapomnę, to wkleję bardzo ciekawy fragment książki o tym.

Gość bardzo mądrze napisał.

Gość nie inicjujesz nie masz
1 godzinę temu, Gość Smutek napisał:

nie zagadujesz i nie inicjujesz więc co chcesz? sama ci żadna nie zapuka do drzwi, szczególnie polka, ty musisz zapraszać, stwarzać im rozrywke, brać za ręke, inicjować całowanie, przytulać, łapać za tyłek, potem za cyca i wreszcie ją rozebrać i wyroohać, żadna się sama nie rozbierze, szczególnie polka

Gość elektron123

Feynmann napisał dobre książki do fizyki, tylko ta masa relatywistyczna, dzisiaj już się nie używa tego pojęcia.

Gość Oja

Upp! 

Gość Świadomy

Nie masz czego żałować, dziewczyny całują się jak głupie z byle kim i tak roznoszą choroby a opryszczka jest z nich najłagodniejsza

Lody też robią nie tylko facetom, nie mają żadnych granic, konia potrafią obsłużyć

Gość Equinox

Miałem to samo. Byłem beznadziejnie nieśmiały. Z tego powodu mając lat 22 nigdy się jeszcze nie całowałem mimo tego, że miałem do tego okazje. Powodem mojego nieszczęścia nie był brak powodzenia u płci przeciwnej. Powodem tego była totalna nieśmiałość względem dziewczyn. Miałem jednak w życiu szczęście. Dopadła mnie kiedyś dziewczyna, która była tak odważna i tak zdeterminowana, że dosłownie zmusiła mnie do tego abyśmy się całowali. Na szczęście była ładna. Z tego powodu bardzo dobrze wspominam tamto zdarzenie. To był przełomowy dzień w moim życiu. I nie chodziło tu o pierwszy stosunek. Chodziło tylko o pierwszy pocałunek. Tylko ja wiem jak ważne dla mnie było to wydarzenie. 

Gość gosc

Bo to ty ...ie musisz zarywac do dziewczyn, chyba ze wyglądasz jak model to jedna na 10 się postara o Ciebie