Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pajace szreka

Kijowski z KODem wesprze Koalicję Europejską. Komuniści, oszuści i złodzieje w komplecie!

Polecane posty

Gość Pajace szreka

Cały SYF oprócz Biedronia i Zandberga w pakiecie.

istnieje prawdopodobieństwo, że na Koalicję Europejską zagłosuje prawie 99 procent środowiska LGBT ,

tego typu sondaży chyba nikt w Polsce do tej pory nie wykonał,  99 procent LGBT - czyli, ile to jest tysięcy Polek i Polaków ?

Gość Marek79

W Polsce żyje i popiera LGBT+ 5-7%. Czyli tyle samo mamy wszelkiej maści zboczeńców. W Warszawie jest ich nawet 12%

dzięki za odpowiedź, czyli :

- jeżeli Koalicja Obywatelska ogłosi w swoim 'programie wyborczym' ,  że wypuści z więzień ( na powietrze ) 

kryminalistów, zboczeńców, bandytów i całe 'zło' 

to w więzieniach ustawią się długie kolejki aby głosować na Koalicję Obywatelską, być może będzie 15 procent poparcia,

dodajmy do tego środowisko LGBT - czyli ok. 8 procent poparcia, to już jest wynik 23 procent, 

dalej - P0srańce dostaną jakieś 14 procent,  PSL może liczyć na 6 procent , Nowośmieszna ok. 2,5 procent ,  KOD ok. 1 procent ,

inni - ok. 1 procent ,

nie ma śmiechu, matematycznie wychodzi ok. 45 procent dla Koalicji Obywatelskiej i zwycięstwo murowane, PiS nawet nie podskoczy ,

zwycięży ZŁO, KRYMINALIŚCI, OSZUŚCI, BANDYCI i związki jedno partnerskie ,

czego może się spodziewać normalna Polka, normalny Polak ?

zielona wyspa się skończyła,  czas na emigrację !

Gość Gość

Ciekawe kto zleca wykonanie projektu na wie olbrzymie budowle a póżniej pokazuje środkowy palec, albo jaka partia sprzedaje bank za 1 zł itp

Gość Gość

.....dwie olbrzymie budowle....

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciekawe kto zleca wykonanie projektu na wie olbrzymie budowle a póżniej pokazuje środkowy palec, albo jaka partia sprzedaje bank za 1 zł itp

nie powinienem tego pisać na forum ogólnym,  trochę wiem na ten temat :

teraz w poniedziałek ma przybyć z Austrii 'wizytacja' bardzo bogatych austriaków do Warszawy i nie tylko ,

przyjadą aby 'ocenić i skontrolować' stan posiadania własnych obiektów w eksploatacji oraz budynków w trakcie budowy 

oraz przeprowadzą rozmowę w Ratuszu z polskimi urzędnikami na temat budowy kolejnych inwestycji ,

dziennikarzu - do roboty !

Gość Gość
4 minuty temu, amBrożyk napisał:

teraz w poniedziałek ma przybyć z Austrii 'wizytacja' bardzo bogatych austriaków do Warszawy i nie tylko ,

przyjadą aby 'ocenić i skontrolować' stan posiadania własnych obiektów w eksploatacji oraz budynków w trakcie budowy 

oraz przeprowadzą rozmowę w Ratuszu z polskimi urzędnikami na temat budowy kolejnych inwestycji ,

Jeszcze dojdzie do tego że z ofiary z Australijskiego biznesmena zrobią przestępcą coś w stylu pisiorów

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze dojdzie do tego że z ofiary z Australijskiego biznesmena zrobią przestępcą coś w stylu pisiorów

ale w Warszawie i w dużych miastach rządzili i rządzą P0srańce i UMOWY podpisywali P0srańce , prawdopodobnie 

za JEDEN podpis przy UMOWIE otrzymywali 7-10 procent wartości inwestycji , czyli milion EURO ,

przecież można to sprawdzić, jakie UMOWY i jakie kontrakty podpisywała 'bufetowa' i teraz Trzaskowski 

i ile otrzymują w 'kopercie' za zgodę na inwestycję ,

oczywiście takich transakcji NIKT nie podpisuje w Ratuszu, 

jest 'raut' , jest impreza, jest alkohol, są panienki i jest muzyka, 

spróbujcie Jarka Kaczyńskiego zaprosić na 'raut' to Was wyśmieje baranie łby !

Gość Gość

Komu tam naczelnik dawał w kopercie 50 tysiaków 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Komu tam naczelnik dawał w kopercie 50 tysiaków 

a kto wymyślił kopertę z zawartością 50 tysiaków  ?

Gość Gość
1 minutę temu, amBrożyk napisał:

a kto wymyślił kopertę z zawartością 50 tysiaków  ?

Jest na nagraniach

Gość Gość

Trzeskowski jest prezydentem W-wy od niedawna a sprawa afery dwóch wie z jest stara

nie znam zapisu nagrania ale wiem jedno, 

jeżeli inwestycja ma dotyczyć budowy dwóch bliźniaczych biurowców wysokości powiedzmy 100 metrów , podobnych jak budynek PRIME w Warszawie to wybudowanie dwóch budynków podobnych lub bliźniaczych to jest koszt inwestora ok. 300 mln EURO ,

za podpisanie zgody na inwestycję podpisujący UMOWĘ powinien otrzymać na dzień dobry 10 procent od kosztu inwestycji ,

czyli ok. 30 milionów i przy okazji powinien zostać upity aż pod stół wpadnie 

a

tu piszesz o jakiś tam 'groszach' w kwocie 50 tysięcy ,  taka kwota w kopercie od inwestora to chyba na podpaski !

Gość Gość
Przed chwilą, amBrożyk napisał:

nie znam zapisu nagrania ale wiem jedno, 

jeżeli inwestycja ma dotyczyć budowy dwóch bliźniaczych biurowców wysokości powiedzmy 100 metrów , podobnych jak budynek PRIME w Warszawie to wybudowanie dwóch budynków podobnych lub bliźniaczych to jest koszt inwestora ok. 300 mln EURO ,

za podpisanie zgody na inwestycję podpisujący UMOWĘ powinien otrzymać na dzień dobry 10 procent od kosztu inwestycji ,

czyli ok. 30 milionów i przy okazji powinien zostać upity aż pod stół wpadnie 

a

tu piszesz o jakiś tam 'groszach' w kwocie 50 tysięcy ,  taka kwota w kopercie od inwestora to chyba na podpaski !

Wiem że dla naczelnika 50 tysiaków to sprawy groszowe, ale pisałam w kontekście łapówek ale to dla obecnej władzy to standart

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wiem że dla naczelnika 50 tysiaków to sprawy groszowe, ale pisałam w kontekście łapówek ale to dla obecnej władzy to standart

przecież Naczelnik posiada wszystko co jest potrzebne do pełnienia funkcji Naczelnika,  kierowca w aucie czeka na wezwanie,

Naczelnik obiad zaliczył w barze żoliborskim,  teraz ogląda ulubione rodeo ,

szczęśliwy i najedzony ma wszystko i nie potrzebuje żadnych łapówek i prowokacji , rozumiem Jarka i pozdrawiam Jarka !

Gość Gość

Nie rozumiesz, Jarek wręczył łapówkę i wiem że jarek ma wszystko nawet bank na telefon

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie rozumiesz, Jarek wręczył łapówkę i wiem że jarek ma wszystko nawet bank na telefon

nie rozumiem, komu Jarek wręczył łapówkę i w jakim celu ?

Gość Gość

Jarek dał łapówkę księdzu Sawicz (Mam nadzieję że nie przekręciłam nazwiska)

Gość Gość

Zgadza się Rafał Rawicz dostał łapówkę od Jarka ale tylko 50 tysiaków, ale to są sprawy groszowe dla osoby która bank.ma na telefon

Gość Sen o Warszawie
1 godzinę temu, amBrożyk napisał:

Jebać austriaków. Już jednego mieliśmy w Warszawie 5 października 1939 r.