Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej

WPISZ W YOUTUBE KANAL ETER TV O SATANISTYCZNYCH IDOLACH

Polecane posty

Gość hej

Biada obłudnikom

13 Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, bo zamykacie królestwo niebieskie przed ludźmi. Wy sami nie wchodzicie i nie pozwalacie wejść tym, którzy do niego idą6. 

Gość Bo za mało
13 minut temu, Gość hej napisał:

Biblię czytam i Słowa Bożego przestrzegam , nie prowokuje kpin z rzeczy świętych na forum !Nie muszę się również nikomu chwalić znajomością Biblii jak ty ,nie jest mi to potrzebne! Jezeli masz taką potrzebę nawracania innych ,lub misję do wypełnienia ,to może lepiej się do tego przygotuj , albo pozostaw to komus innemu ,kto się na tym lepiej zna .Jak na razie spamujesz tylko forum ,

PRZYGOTOWAC SIE PRZYGOTOWALAM, I NIE MOW MI CO MAM ROBIC BO JAK NARAZIE TO TYLKO ATAKUJESZ JESTEM PEWNA ZE TY JAK I INNI NIE WIEDZIELI O TYCH FRAGMENTACH Z BIBLII PONIEWAZ POLACY CZCZA FALSZYWY OBRAZ JEZUSA CHRYSTUSA,    I TKWIA W BALWOCHWALSTWIE, ZABRANIASZ INNYM POZNAC PRAWDE I SLOWO BOZE, NIE LADNIE,  I SAMA TU SPAMUJESZ

Hhahahaha to akurat powinni ocenić inni ,nie ty sama ,to tylko ci się wydaje ,że się przygotowałas ! Po czym wnioskujesz ,że polacy czczą fałszywy obraz Chrystusa ? /I nie mam tu na myśli obrazu dosłownie /Chrystus jest wszystkim, jest Drogą,Prawdą i Życiem ! Innej opcji nie znam ,wszystko zostało Mu poddane i to co na Ziemi i to co w Niebie, jest Panem !Nasza wiara ma być gorąca, albo zimna,letnią wypluje ! Nikt nikomu nie zabrania poznawać prawdy ,każdy ma do niej dostęp dzisiaj, jak nigdy !Ale nie można służyć dwóm panom ,jednemu świeczkę ,a drugiemu ogarek ! Nie mozna kochać Boga ,kiedy się bliźniego nienawidzi i niszczy  mu się życie ,nie można nazwać ,że się miłuje bliźniego jak siebie samego ,kiedy rzuca się na niego klątwy i życzy najgorszego ! Choć byscie przepisali Biblię całą, nie odkupicie tym win

Gość hej

Hhahahaha to akurat powinni ocenić inni ,nie ty sama ,to tylko ci się wydaje ,że się przygotowałas ! Po czym wnioskujesz ,że polacy czczą fałszywy obraz Chrystusa ? /I nie mam tu na myśli obrazu dosłownie /Chrystus jest wszystkim, jest Drogą,Prawdą i Życiem ! Innej opcji nie znam ,wszystko zostało Mu poddane i to co na Ziemi i to co w Niebie, jest Panem !Nasza wiara ma być gorąca, albo zimna,letnią wypluje ! Nikt nikomu nie zabrania poznawać prawdy ,każdy ma do niej dostęp dzisiaj, jak nigdy !Ale nie można służyć dwóm panom ,jednemu świeczkę ,a drugiemu ogarek ! Nie mozna kochać Boga ,kiedy się bliźniego nienawidzi i niszczy  mu się życie ,nie można nazwać ,że się miłuje bliźniego jak siebie samego ,kiedy rzuca się na niego klątwy i życzy najgorszego ! Choć byscie przepisali Biblię całą, nie odkupicie tym win

SZKODA SLOW, CZYTALAS WOGOLE CO PISALAM, WROC SIE Z POWROTEM, GADAC JAK DO SCIANY, PO TO BOG DAL BIBLIE ZEBY PRZESTRZEGAC JEGO PRZYKAZAN I NIE BYC ZWIEDZIONYM

Ewangelia wg św. Mateusza
4 Na to Jezus im odpowiedział: «Strzeżcie się, żeby was kto nie zwiódł. 5 Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i będą mówić: Ja jestem Mesjaszem3. I wielu w błąd wprowadzą.

CO DO BLIZNIEGO TO SAMA TU PRZYSZLASZ I ATAKUJESZ I ROBISZ CHAOS, POPATRZ SIE NA SIEBIE, NIE ZABRONISZ MI CYTOWAC BIBLIE DO LUDZI, KTO CHCE TO POSLUCHA I NIC CI DO TEGO,

Gość hej

ZADNE KLATWY BABO, TYLKO SAME SLOWA BOGA

Gość Co mi do tego
12 minut temu, Gość hej napisał:

SZKODA SLOW, CZYTALAS WOGOLE CO PISALAM, WROC SIE Z POWROTEM, GADAC JAK DO SCIANY, PO TO BOG DAL BIBLIE ZEBY PRZESTRZEGAC JEGO PRZYKAZAN I NIE BYC ZWIEDZIONYM

Ewangelia wg św. Mateusza
4 Na to Jezus im odpowiedział: «Strzeżcie się, żeby was kto nie zwiódł. 5 Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i będą mówić: Ja jestem Mesjaszem3. I wielu w błąd wprowadzą.

CO DO BLIZNIEGO TO SAMA TU PRZYSZLASZ I ATAKUJESZ I ROBISZ CHAOS, POPATRZ SIE NA SIEBIE, NIE ZABRONISZ MI CYTOWAC BIBLIE DO LUDZI, KTO CHCE TO POSLUCHA I NIC CI DO TEGO,

Ja ci niczego nie zabraniam, przepisz tu całą Biblię jeżeli tylko masz na to ochotę 

Gość A zresztą .....
14 minut temu, Gość hej napisał:

ZADNE KLATWY BABO, TYLKO SAME SLOWA BOGA

Nie nawiązuje do tego wątku ,nie udawaj głupiego

Gość hej

Ja ci niczego nie zabraniam, przepisz tu całą Biblię jeżeli tylko masz na to ochotę 

WLASNIE, CO CI DO TEGO...WIEC SWOJE ZALE ZACHOWAJ DLA SIEBIE

Gość hej

O CO CI WOGOLE CHODZI, POGIELO CIE JUZ, CYTOWANIE SLOW BOGA TO NIE ZADNA KLATWA, JUZ NIE MASZ CO WYMYSLAC

Gość Nie udawaj głupiego
1 minutę temu, Gość hej napisał:

O CO CI WOGOLE CHODZI, POGIELO CIE JUZ, CYTOWANIE SLOW BOGA TO NIE ZADNA KLATWA, JUZ NIE MASZ CO WYMYSLAC

Dlaczego krzyczysz ? Mnie nie pogjęło,dobrze się rozumiemy

Gość hej

CHYBA JEDNAK, BO PRZYCHODZISZ I CZEPIASZ SIE NIEWIADOMO O CO, JAK CIE TO NIE INTERESUJE CO PISZE TO PO CO TU WOGOLE ZAGLADASZ

Gość I mnie :)
5 minut temu, Gość hej napisał:

CHYBA JEDNAK, BO PRZYCHODZISZ I CZEPIASZ SIE NIEWIADOMO O CO, JAK CIE TO NIE INTERESUJE CO PISZE TO PO CO TU WOGOLE ZAGLADASZ

Taki mam czasem kaprys! Dziwisz sie ?Dlaczego ? Forum publiczne, kazdemu wolno ! Wolno 

Gość hej

Taki mam czasem kaprys! Dziwisz sie ?Dlaczego ? Forum publiczne, kazdemu wolno ! Wolno 

WOLNO ALE PRZYCHODZENIE, ZEBY KOMUS TYLKO DOWALIC  JEST BEZSENSOWNE

ZYCZLIWOSC I POMOC BLIZNIEMU OD TAK TO RZADKA CECHA POLAKOW ZWLASZCZA TUTAJ

TYM BARDZIEJ JESLI KTOS PRZYCHODZI Z ZYCZLIWYCH POBUDEK

Gość Ot co !
1 minutę temu, Gość hej napisał:

WOLNO ALE PRZYCHODZENIE, ZEBY KOMUS TYLKO DOWALIC  JEST BEZSENSOWNE

ZYCZLIWOSC I POMOC BLIZNIEMU OD TAK TO RZADKA CECHA POLAKOW ZWLASZCZA TUTAJ

TYM BARDZIEJ JESLI KTOS PRZYCHODZI Z ZYCZLIWYCH POBUDEK

Co ci się nie podoba w moich postach ? Prawda ,dotyczaca twoich intencji ?Cytujesz Biblię, bez skladu i ładu ,uzurpujesz sobie prawo do ewangelizacjii forumowiczow ,bez jagiegokolwiek przygotowania i masz pretensje ? O co ?

Jezeli chcesz mnie oceniać i krytykować, najpierw dorównaj do mojego poziomu ! Póki co,możesz jedynie mnie podziwiać 🙂

Gość hej

Co ci się nie podoba w moich postach ? Prawda ,dotyczaca twoich intencji ?Cytujesz Biblię, bez skladu i ładu ,uzurpujesz sobie prawo do ewangelizacjii forumowiczow ,bez jagiegokolwiek przygotowania i masz pretensje ? O co ?

Jezeli chcesz mnie oceniać i krytykować, najpierw dorównaj do mojego poziomu ! Póki co,możesz jedynie mnie podziwiać 

TWOJA ZNAJOMOSC BIBLII JAK NARAZIE JEST ZNIKOMA, CYTUJE NAJWAZNIEJSZE FRAGMENTY Z BIBLII KTORE LUDZIE POWINNI ZNAC, SAMI POWINNI MIEC TAKZE CHEC DO POZNANIA PRAWDY JA ICH TYLKO DO TEGO ZACHECAM PRZEZ GLOSZENIE SLOWA BOZEGO, KAZDY MOZE CYTOWAC BIBLIE, BOG WRECZ DO TEGO ZACHECA ZEBY EWANGELIA BYLA GLOSZONA PO CALYM SWIECIE, POCZYTAJ BIBLIE ZAMIAST TU SIE MEDRKOWAC

Gość Dobrej nocy życzę!
3 minuty temu, Gość hej napisał:

Jezeli chcesz mnie oceniać i krytykować, najpierw dorównaj do mojego poziomu ! Póki co,możesz jedynie mnie podziwiać 

TWOJA ZNAJOMOSC BIBLII JAK NARAZIE JEST ZNIKOMA, CYTUJE NAJWAZNIEJSZE FRAGMENTY Z BIBLII KTORE LUDZIE POWINNI ZNAC, SAMI POWINNI MIEC TAKZE CHEC DO POZNANIA PRAWDY JA ICH TYLKO DO TEGO ZACHECAM PRZEZ GLOSZENIE SLOWA BOZEGO, KAZDY MOZE CYTOWAC BIBLIE, BOG WRECZ DO TEGO ZACHECA ZEBY EWANGELIA BYLA GLOSZONA PO CALYM SWIECIE, POCZYTAJ BIBLIE ZAMIAST TU SIE MEDRKOWAC

Biblie należy czytać i znać,każdy bez wzgledu na wyznanie ! Nie zrozumiałaś mnie, o co mi chodzi? Nie o cytaty ,lecz o twoje intencję ! Nie robisz tego w trosce o innych ,ale zaspokajasz swoje potrzeby ,wcale nie z czystych pobudek ! Jakie one są ,sama wiesz najlepiej !To by było tyle ,na dzisiaj

Gość hej

Biblie należy czytać i znać,każdy bez wzgledu na wyznanie ! Nie zrozumiałaś mnie, o co mi chodzi? Nie o cytaty ,lecz o twoje intencję ! Nie robisz tego w trosce o innych ,ale zaspokajasz swoje potrzeby ,wcale nie z czystych pobudek ! Jakie one są ,sama wiesz najlepiej !To by było tyle ,na dzisiaj

PRZESTAN WYMYSLAC NIE STWORZONE RZECZY I DOPOWIADAC SOBIE PO SWOJEMU, PO TO CYTUJE BIBLIE ZEBY POLACY POZNALI PRAWDE, I NIE KIERUJA MNA ZADNE INNE PRZESLANKI!!!! WSTYDZ CIE COS TAKIEGO INSYNUOWAC, ROBIE TO DLA BOGA I CZLOWIEKA!!!

Gość Wszystko możliwe
6 minut temu, Gość hej napisał:

PRZESTAN WYMYSLAC NIE STWORZONE RZECZY I DOPOWIADAC SOBIE PO SWOJEMU, PO TO CYTUJE BIBLIE ZEBY POLACY POZNALI PRAWDE, I NIE KIERUJA MNA ZADNE INNE PRZESLANKI!!!! WSTYDZ CIE COS TAKIEGO INSYNUOWAC, ROBIE TO DLA BOGA I CZLOWIEKA!!!

Polacy ? Ty nie jesteś Polką ?Może jesteś z tych 12 pokoleń Izraela ,które cytowałaś z Biblii ?

Gość hej

Polacy ? Ty nie jesteś Polką ?Może jesteś z tych 12 pokoleń Izraela ,które cytowałaś z Biblii ?

OCZYWISCIE ZE JESTEM POLKA, POLACY CZY RODACY, TO ZNACZENIE TO SAMO

ALE JESTES IGNORANTKA, POCZYTAJ SOBIE BIBLIE WTEDY MOZE SIE DOWIESZ  KTORZY TO 12 POKOLEN IZRAELSKICH

Gość hej

Podobne jest Królestwo Niebios do pewnego króla, który sprawił wesele swemu synowi. (3) I posłał swe sługi, aby wezwali zaproszonych na wesele, ale ci nie chcieli przyjść. (4) Znowu posłał inne sługi, mówiąc: Powiedzcie zaproszonym: Oto ucztę moją przygotowałem, woły moje i bydło tuczne pobito, i wszystko jest gotowe, pójdźcie na wesele. (5) Ale oni, nie dbając o to, odeszli, jeden do własnej roli, drugi do swego handlu. (6) A pozostali, pochwyciwszy jego sługi, znieważyli i pozabijali ich. (7) I rozgniewał się król, a wysławszy swe wojska, wytracił owych morderców, i miasto ich spalił. ( Wtedy rzecze sługom swoim: Wesele wprawdzie jest gotowe, ale zaproszeni nie byli godni. (9) Idźcie przeto na rozstajne drogi, a kogokolwiek spotkacie, zaproście na wesele. (10) Słudzy ci wyszli na drogi, sprowadzili wszystkich, których napotkali: złych i dobrych, i sala weselna zapełniła się gośćmi. (11) A gdy wszedł król, aby przypatrzeć się gościom, ujrzał tam człowieka nie odzianego w szatę weselną. (12) I rzecze do niego: Przyjacielu, jak wszedłeś tutaj, nie mając szaty weselnej? A on oniemiał. (13) Wtedy król rzekł sługom: Zwiążcie mu nogi i ręce i wyrzućcie go do ciemności zewnętrznej; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów. (14) Albowiem wielu jest wezwanych, ale mało wybranych

Gość Nie inaczej

Czy to ten fragment z Biblii zainspirował Cię do włamania na cudze konto i nadawania z niego , w swoim imieniu ,wykorzystując cudzy wizerunek ? Nic się nie zmieniło jak widać ,nawet cytowanie Biblii nie zahamowało waszego sk****synstwa!

Modlicie się ? Nie dla was to zabawa ,nawet tym co dla innych jest święte