Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszanka

Zielona Góra - gdzie warto iść?

Polecane posty

Gość mieszanka

są tutaj mieszkańcy Zielonej Góry? 🙂 co warto robić u nas mieście? macie jakieś fajne miejscówki gdzie można iść ze znajomymi? Jakieś knajpy kręgielnie itp?

Gość gościówka

szkoda że nikt tutaj nic nie napisał 😞 tez bym się z chęcią dowiedziała co i jak. To chyba tylko pokazuje że u nas w mieście to nuuuudyyyyy

Hotshot, rynek i miejsca typu Warka. Bilard - bowling. Skokoloko. Basen 😉 jest co robić 

Gość muszkaaa

Charlie Food and Friends w Focus Park - fajne miejsce na obiad czy kolację z rodzinką 🙂

Gość gość

korzystaj z pogody i z tego, że jest jasno coraz dłużej 🙂 idźcie na rowery, zróbcie sobie piknik...

Gość maroka

my to zazwyczaj chodzimy do Focus Park bo tam jest sporo knajpek, sklepów itp. jakoś czas można spędzić 🙂 widziałam własnie że otworzyli też nowe miejsce charlie food&friends ale nie miałam okazji jeszcze u nich nic jeść 🙂

Gość dadii

Rynek to fajne miejsce do spotkań 🙂 trochę drogo, ale miejscówki są ok

Gość matyska
Dnia 3.04.2019 o 22:54, Gość maroka napisał:

my to zazwyczaj chodzimy do Focus Park bo tam jest sporo knajpek, sklepów itp. jakoś czas można spędzić 🙂 widziałam własnie że otworzyli też nowe miejsce charlie food&friends ale nie miałam okazji jeszcze u nich nic jeść 🙂

to idź do nich jak będziesz miała okazję. Bardzo dobre jedzenie tam mają. Ja wczoraj byłam u nich z chłopakiem i wszystko nam smakowało 🙂 i w sumie u nich też jest fajna opcja z tym że płacisz za tyle ile sobie nałożysz 😉

Gość sosi

no a jakies kino? 🙂 albo do parku? Przecież pogoda taka ładna ostatnio 🙂

Gość niuniaaa

ja teraz w majówkę to byłam kilka razy w Charlie Food and Friends 🙂 miejsce na obiad z rodzinką idealne. No i mają tanio, co przy większej grupie osób (ja mąż i dzieci) nie obciąża nas tak bardzo kosztami 🙂

Gość padaliana

muzeum etnograficzne albo park trampolin? 🙂

Gość puranka
Dnia 4.05.2019 o 17:13, Gość niuniaaa napisał:

ja teraz w majówkę to byłam kilka razy w Charlie Food and Friends 🙂 miejsce na obiad z rodzinką idealne. No i mają tanio, co przy większej grupie osób (ja mąż i dzieci) nie obciąża nas tak bardzo kosztami 🙂

no też tak bym obstawiała jeśli nie chcesz się za bardzo kosztować. Tam fajnie spędzisz czas, najesz się i nie wydasz majątku