Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pehczy cosnietak

Czy przynoszę pecha?

Polecane posty

Gość pehczy cosnietak

Przez studia pokochałem dziewczynę ona oczywiście zinym kreciła i mnie zwodziła 3 lata nie umiałem sie do niej zbliżyć noi sie męczyliśmy , kupiłem samochód to sie psół na równowartosc jego kupna,  zaufałem kolegowi który zemnie sie wyśmiewał i był fałszywy, zaczołem prace związaną z zawodem ale kolegom nie ufałem i byłem najgorszy to umie zrozumieć ale to ze np napisałem do dziewczyny takiej z problemami sąsiadka co ma ojca alkoholika i potem sie okazało ze leżał na chodniku z rozcięta głową i teraz jest w szpitalu i pyta o 5 na piwo ;/ i ta dziewczyna to wszystko widziała.. oczywiście ma innego juz faceta i teraz nie wiem czy ma  i ma mnie dość czy ma po prostu problem z ojcem;/ ciężko mi się do niej zbliżyć no bo to jednak sąsiadka ojca kolega niby ehh i wiem jaki on jest dziewczyna jest fajna ale nie umiałem od razu sie zbliżyć. i teraz sie zastanawiam czy przynoszę pecha ludziom i sobie?mam 25 lat i jestem prawiczkiem i chyba nim zostanę ;/nieumie nic osiagnąc co zarobie pieniądze to nie maja żadnej wartości  jak szukam pracy w zawodzie to nikt mnie nie chce bo angielskiego nie umie ...

Gość peh takijest

smutno mi  ze tak sie ułożyło tej dziewczynie ale nie mam z nia kontaktu już nie rozmawia zemną;( muszę jej dać spokój a wiem ze ma problemy i to jest dołujące:(

Gość pehowiec

ehh znowu złe decyzje podjęte standard u mnie ..