Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszcz Patelni

Smak cipki

Polecane posty

Gość Miszcz Patelni

Były tu ostatnio pytania o smak cipki ale w sumie żadnych konkretnych odpowiedzi, bo pisaliście zwykle nie na temat. :P

Przechodząc do rzeczy: nie wiem, czy jako dzieci próbowaliście zjadać gile z nosa?

Podniecona cipka smakuje dość podobnie.

Żaden specjał to nie jest, ale też w sumie nie taka obrzydliwość, jakby wyglądało na pierwszy rzut oka.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Gość Gość

Nie pomogłeś :D :D

Gość gosc

cipka smakuje zależnie od fazy cyklu menstruacyjnego.

zdrowa cipka smakuje rozkoszą jaką się daje właścicielce. Zdrowa (na umyśle) właścicielka odwzajemnia pieszczoty panu, który jej liże cipkę liżąc i ssąc jego ...a. Kto nie chce mieć ...a w buzi kobiety niech nie liże jej cipki. Prosta zależność.

6 godzin temu, Gość Miszcz Patelni napisał:

Były tu ostatnio pytania o smak cipki ale w sumie żadnych konkretnych odpowiedzi, bo pisaliście zwykle nie na temat. 😛

Przechodząc do rzeczy: nie wiem, czy jako dzieci próbowaliście zjadać gile z nosa?

Żaden specjał to nie jest, ale też w sumie nie taka obrzydliwość, jakby wyglądało na pierwszy rzut oka.

Mam nadzieję, że pomogłem 😉

Dawno dawno temu narzeczony, który teraz jest moim mężem, powiedział że to smakuje mniej więcej tak, jakby ślimaki jadł 🤪

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Miszcz Patelni napisał:

Były tu ostatnio pytania o smak cipki ale w sumie żadnych konkretnych odpowiedzi, bo pisaliście zwykle nie na temat. :P

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Miszczu jak się ją odpowiednio popieprzy, to zupełnie zmienia smak ;))

Gość Alek

"lubię je tam lizać i każda cipka była smakowita ale gdy pierwszy raz zrobił to z Kaśką to oniemiał. Tak wspaniałego zapachu i smaku żadna inna cipka nie miała. Fakt - Kaśkę bardzo kochał, tym bardziej bał się, żeby się nie rozczarować zapachem i smakiem jej intymnych miejsc. Dlatego ucieszyło go to, że jest tak wspaniały.  Kiedyś dziwił się jak pies może wąchać pupę suce i wąchać jej mocz ... wyglądało to obrzydliwie. Teraz się nie dziwi bo sam to samo instynktownie robi Kaśce i sprawia mu to straszną przyjemność. Co więcej gdyby ktoś zapytał go, co przypomina mu ten zapach i smak - nie umiałby powiedzieć. Powie, że cudowny, podniecający, kobiecy ... po prostu zapach i smak  jej ukochanej Kaśki ... z niczym tego nie można porównać bo jest to smak jego najukochańszej istoty"