Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

glupie chlopy leca na najpiekniejsze

Polecane posty

Gość gosc

a potem placz, ze zostawila dla innego xDDDDD

Gość Gosc

...ka.

Gość gosc

Lecę na najpiękniejsze bo sam jestem przystojny. I co z tego. 

Gość chlopy mozgu nie maja

leca na modelki, a potem wypisuja w necie swoje wypociny na inne kobiety

...e jak nic.

Gość Pomorzanin

Ja wziąłem sobie ładną-zgrabną i nie żałuję. Dobra dziewczyna. Za obcymi chłopami się nie ogląda. No i lubi rimming,a nie każda kobieta to lubi. 

Gość gosc

jakby faceci uzywali mozgu to wiazaliby sie z porzdnymi kobietami, ktore sa dobrymi zonami , a nie na sile 10 chce byc z jedna, bo najpiekniejsza, bo ma fajne cy.ce badz du.pe i 20 innych juz ja wydy.malo

Gość gosc

chłopy to tępe jeł/opy

lecą tylko na wygląd, a później pitolą, że niewierna

ha ha ha ha ha

kre/tyni !

Gość gosc

Są piękne i porzadne dziewczyny, kochające, które sa dobrym materialem na żonę. Ja taka poznalem. Wolalbym być sam nkz z brzydula

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Są piękne i porzadne dziewczyny, kochające, które sa dobrym materialem na żonę. Ja taka poznalem. Wolalbym być sam nkz z brzydula

na kafe każdy jest z modelem/ modelką i sam jest najpeikniejszy

Nie można generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka. Są też ładne dziewczyny, które kochają, są oddane, wierne, mądre itp. Jakoś tak utarło się, że jak dziewczyna ładna, to musi być głupia, a jak brzydka, to na pewno jest mądra i tak dalej, przecież nie ma reguły 

Gość logika facetow

logika facetów wygląda tak:

np. dziesięciu facetów upatrzy sobie lalunie A (bo najładniejsza na dzielni, charakter ani przebieg nieistotny), mimo iż wokoło 20 innych wolnych kobiet, ale zaden z nich nie odpuści i nie zainteresuje się brzydszą niż lalunia A, a tymczasem lalunia A ciumcia sobie z kazdym i kazdy z nich dostaje kosza dla kolejnego i potem ci faceci zaczynają obrażać wszystkie inne kobiety :D, bo lalunia A nie zechciała być z żadnym z tych brzydali tylko korzysta sobie dalej, bo kolejna dziesiątka facetów na nią leci

Gość nie utarlo sie
12 minut temu, zenuujka napisał:

Nie można generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka. Są też ładne dziewczyny, które kochają, są oddane, wierne, mądre itp. Jakoś tak utarło się, że jak dziewczyna ładna, to musi być głupia, a jak brzydka, to na pewno jest mądra i tak dalej, przecież nie ma reguły 

Oczywiscie, ze sa ladne i wierne i madre. Nikt tego nie neguje.

Jednakze jesli facet na taka trafi to nie dlatego, ze wybieral ja patrzac na jej charakter tylko wybieral po cy/ckach i akurat fuksnelo mu sie i ma tez fajny charakter. Trafilo sie slepej kurze ziarno.

Faceci przy wyborze nie mysla zupelnie, mozgu nie uzywaja wcale, oni tylko na wyglad leca, a potem po x czasie dopiero budza sie z palcem w nocniku.

Gość marawstala

Jesli jest ładna, fajna... nie ma pstro w głowie to nic dziwnego,ze na nia lecą : )

Gość Mario
3 minuty temu, Gość logika facetow napisał:

logika facetów wygląda tak:

np. dziesięciu facetów upatrzy sobie lalunie A (bo najładniejsza na dzielni, charakter ani przebieg nieistotny), mimo iż wokoło 20 innych wolnych kobiet, ale zaden z nich nie odpuści i nie zainteresuje się brzydszą niż lalunia A, a tymczasem lalunia A ciumcia sobie z kazdym i kazdy z nich dostaje kosza dla kolejnego i potem ci faceci zaczynają obrażać wszystkie inne kobiety :D, bo lalunia A nie zechciała być z żadnym z tych brzydali tylko korzysta sobie dalej, bo kolejna dziesiątka facetów na nią leci

Na mojej uczelni było dużo wolnych dziewczyn. Niestety nie grzeszyły urodą. Związałem się więc z bardzo ładną nie studentką z mojego miasta. Zdziwisz się, ale była dziewicą, a kilku chłopakom, którzy do niej startowali przede mną, dała kosza. 

Gość gosc

faceci ladne kobiety na sile idealizuja, a brzydkim przypisuja ze sa podle i wredne, a ladne cudowne i kochane

a potem z...o :D

Gość gosc

faceci nie chca sie wiazac z kobietami, ktorych nikt nie chce

oni wola wyrwac kobiete, ktora kazdy chce, to wynika z rywalizacji samcow miedzy soba

Gość Gosc

Mario jesteś zalosny 

Gość Gosc gosc

Osoba ktora pisala o Laluni A - sedno :) popieram 

Gość Żałośni faceci

I ci wszyscy kochaja lalunie A az do smierci a inne kobiety cierpią bo musza wysłuchiwać jaka ta lalunia A byla cudowna i jakos to oczy miala cudowne ;)) dno ponizej dna 

Gość Abc87
12 minut temu, Gość nie utarlo sie napisał:

Oczywiscie, ze sa ladne i wierne i madre. Nikt tego nie neguje.

Jednakze jesli facet na taka trafi to nie dlatego, ze wybieral ja patrzac na jej charakter tylko wybieral po cy/ckach i akurat fuksnelo mu sie i ma tez fajny charakter. Trafilo sie slepej kurze ziarno.

Faceci przy wyborze nie mysla zupelnie, mozgu nie uzywaja wcale, oni tylko na wyglad leca, a potem po x czasie dopiero budza sie z palcem w nocniku.

Dużo w tym racji. Związałem się z atrakcyjną dziewczyną. Wcześniej miałem killa okazji, ale nie rozwijałem tamtych znajomości z tego powodu, że tamte dziewczyny mnie się nie podobały z wyglądu. Przyznaję, że gdy poznałem moją dziewczynę, moją uwagę zwróciła jej nieprzeciętna uroda. Ona była spokojna i małomówna. Gdyby nie miała atrakcyjnego wyglądu, nie kontynuowałbym tej znajomości gdyż nie miałbym motywacji do tego aby się o nią starać.

Gość gość

Każdy pisze że ma piękną, a w rzeczywistości pasztety jakich wiele.

Gość Faceci fantazjują

Zgadza sie albo salcesony.

mam kolezanke ktora o wszystkim opowiada z emocjami , ze wszystko co kupuje to takie cudowne i wszystko co robi to takie wspaniale , okazuje sie zawsze ze kwestia gustu tak jak u facetow , mowia ze maja piekne zony albo ze mieli piekne dzuewczyny a na zdjeciach dno

Gość ....
6 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy pisze że ma piękną, a w rzeczywistości pasztety jakich wiele.

Nie to piękne, co piękne, tylko co się komu podoba...

Gość Gosc

O 16 pijemy kawę 

Gość Gosc

Yhy Hmm...

Gość Gosc

Tomek się zmienił. Przynajmniej we vlogach widać, ze się stara, żeby Szusza nie pogonila to do normalnej roboty. Żeby chciała jechać na narty. Przecież ona nie cierpi tych nart, a mimo wszystko z nim jeździ.

Może dlatego aż dwa razy był z nią w kinie? Narty się zbliżają. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

faceci ladne kobiety na sile idealizuja, a brzydkim przypisuja ze sa podle i wredne, a ladne cudowne i kochane

a potem z...o 😄

To tak samo jak kobiety idealizuja przystojniaków.

Gość gosc

faceci zawsze sa piekne robiace duzoooo szumu wokolo siebie, zeby caly swiat zazdroscil im znanej laluni

przecietniara ktora bylaby dobra matka i zona sie nie zainteresuja, zainteresuja sie tylko modelka, znana i bogata, zeby sie mogli nia chwalic jak ja wyrwa

Gość pytanko
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

faceci zawsze sa piekne robiace duzoooo szumu wokolo siebie, zeby caly swiat zazdroscil im znanej laluni

przecietniara ktora bylaby dobra matka i zona sie nie zainteresuja, zainteresuja sie tylko modelka, znana i bogata, zeby sie mogli nia chwalic jak ja wyrwa

Kto ci płaci ze te same, wciąż powtarzane prowa? Inteligentna administracja Kafeterii?

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

A wy zwracacie uwagę na przecietniaków? Nie bo wy zawsze biegałyście za najprzystojniejszych mężczyzn w mieście. Tylko wygląd się dla was liczy i nic więcej.