Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

glupie chlopy leca na najpiekniejsze

Polecane posty

Gość Ciekawy o co chodzi

A ty autorki jesteś brzydka że założyłaś takiego posta? Bo nie łapie, czy coś zobaczyłaś, doznałaś przykrego na własnej skórze że cię tak wkurzyło?

Gość ...
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

jakby faceci uzywali mozgu to wiazaliby sie z porzdnymi kobietami, ktore sa dobrymi zonami , a nie na sile 10 chce byc z jedna, bo najpiekniejsza, bo ma fajne cy.ce badz du.pe i 20 innych juz ja wydy.malo

Ja szukam tej porządnej, niekoniecznie pięknej, ale nie potrafię znaleźć.

Gość urst
4 godziny temu, Gość logika facetow napisał:

logika facetów wygląda tak:

np. dziesięciu facetów upatrzy sobie lalunie A (bo najładniejsza na dzielni, charakter ani przebieg nieistotny), mimo iż wokoło 20 innych wolnych kobiet, ale zaden z nich nie odpuści i nie zainteresuje się brzydszą niż lalunia A, a tymczasem lalunia A ciumcia sobie z kazdym i kazdy z nich dostaje kosza dla kolejnego i potem ci faceci zaczynają obrażać wszystkie inne kobiety :D, bo lalunia A nie zechciała być z żadnym z tych brzydali tylko korzysta sobie dalej, bo kolejna dziesiątka facetów na nią leci

Nieprawda. Ja bym się zainteresował którąś z tych 20. Tylko że żadna mnie nie chce, bo każda z nich chce tego najprzystojniejszego.

Gość urst

faceci nie chca sie wiazac z kobietami, ktorych nikt nie chce

oni wola wyrwac kobiete, ktora kazdy chce, to wynika z rywalizacji samcow miedzy soba

Nie każdy. Ja wolę te przeciętne z wyglądu, jeśli mają fajny charakter. Ale one też mnie nie chcą.

faceci ladne kobiety na sile idealizuja, a brzydkim przypisuja ze sa podle i wredne, a ladne cudowne i kochane

a potem z...o 😄

Nieprawda.

3 godziny temu, Gość gość napisał:

To tak samo jak kobiety idealizuja przystojniaków.

Otóż to.

2 godziny temu, Gość gosc napisał:

faceci zawsze sa piekne robiace duzoooo szumu wokolo siebie, zeby caly swiat zazdroscil im znanej laluni

przecietniara ktora bylaby dobra matka i zona sie nie zainteresuja, zainteresuja sie tylko modelka, znana i bogata, zeby sie mogli nia chwalic jak ja wyrwa

Nieprawda. Wolałbym tą przeciętną. Ale ona nie byłaby mną zainteresowana, bo czeka na przystojniaka.

Gość klamliwe chlopiska

same klamstwa

a jak porzadna jest wolna to zaden nie chce bo nie jest 10/10

a jak kobieta sie zakocha w facecie to nie da jej szansy bo nie jest 10/10

dla chlopiskow tylko wyglad ma znaczenie, moze byc prostytutka, zolza, wredna menda, dziffka i miec 3 dzieci, wystarczy ze jest 10/10 to kazdy na nia leci od razu i chce za zone

Gość chlopy to dno

dla klamliwych chlopow charakter kobiety nie ma zadnego znaczenia tylko sam wyglad sie liczy

laska moze ich zdradzac, wyzywac, oklamywac, obolocic z kasy a bedzie miala piekne cialo i twarz to i tak poleca na nia jak slepi

Gość gosc

na najpiekniejsze kobiety faceci wydaja cala swoja kase  i oddaja swoj majatek, a jak porzadna a brzydka to nagle wrzask, ze na kase leci, nawet na kawe w kawiarni nie zaplaca

Gość gość111
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

na najpiekniejsze kobiety faceci wydaja cala swoja kase  i oddaja swoj majatek, a jak porzadna a brzydka to nagle wrzask, ze na kase leci, nawet na kawe w kawiarni nie zaplaca

Oczywista oczywistość. Brzydkiej to nawet popatrzeć na chłopa nie wolno a co dopiero chcieć, żeby najtańszą kawę w macu postawił. 😄

Gość urst
8 minut temu, Gość klamliwe chlopiska napisał:

same klamstwa

a jak porzadna jest wolna to zaden nie chce bo nie jest 10/10

a jak kobieta sie zakocha w facecie to nie da jej szansy bo nie jest 10/10

dla chlopiskow tylko wyglad ma znaczenie, moze byc prostytutka, zolza, wredna menda, dziffka i miec 3 dzieci, wystarczy ze jest 10/10 to kazdy na nia leci od razu i chce za zone

Nieprawda. To kobiety nie dają szansy porządnym, bo nie są 10/10.

Gość baby to dno
8 minut temu, Gość chlopy to dno napisał:

dla klamliwych chlopow charakter kobiety nie ma zadnego znaczenia tylko sam wyglad sie liczy

laska moze ich zdradzac, wyzywac, oklamywac, obolocic z kasy a bedzie miala piekne cialo i twarz to i tak poleca na nia jak slepi

dla kłamliwych bab charakter mężczyzny nie ma żadnego znaczenia, tylko sam wygląd się liczy.

Facet może ich zdradzać, wyzywać, okłamywać i wyciągać kasę, a będzie miał piękne ciało i twarz, to i tak polecą na niego jak ślepe

Gość Gosc

jakby brzy.dalowi 1/10 trafila sie 10/10 to oddalby jej dom, auto, dostep do konta i utrzymywal jej 5 dzieci i jeszcze byl mega szczesliwy, ze inni moga mu zazdroscic pieknej kobiety

a jakby trafila mu sie kobieta 1/10 wyzywalby ja i obrazal, ze jest materialistka, glu.pia, leniwa tak jak robia to pra,wiki na kafe

Gość urst
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

jakby brzy.dalowi 1/10 trafila sie 10/10 to oddalby jej dom, auto, dostep do konta i utrzymywal jej 5 dzieci i jeszcze byl mega szczesliwy, ze inni moga mu zazdroscic pieknej kobiety

a jakby trafila mu sie kobieta 1/10 wyzywalby ja i obrazal, ze jest materialistka, glu.pia, leniwa tak jak robia to pra,wiki na kafe

Nie każdy facet taki jest.

Gość Gosc

ale pra/wiki z kafe to chamy, tfuuu
nigdy zadnego prawilnego bydlaka nie tkne, samo chamstwo, wulgaryzmy, agresja, nic dziwnego, ze kobiety ich nie chca, d00pki najgorsze ze wszystkich

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość urst napisał:

Nie każdy facet taki jest.

facet moze nie , ale prawik tak !

Gość prawda
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

jakby brzy.duli 1/10 trafil sie 10/10 to oddalaby mu dom, auto, dostep do konta i utrzymywala jego 5 dzieci i jeszcze byla mega szczesliwa, ze inne moga jej zazdroscic przystojnego faceta

a jakby trafil jej sie mezczyzna 1/10 wyzywalaby go i obrazala, ze jest materialista, glu.pi, leniwy tak jak robia to idi,otki na kafe

Gość prawda
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

ale pra/wiki z kafe to chamy, tfuuu
nigdy zadnego prawilnego bydlaka nie tkne, samo chamstwo, wulgaryzmy, agresja, nic dziwnego, ze kobiety ich nie chca, d00pki najgorsze ze wszystkich

ale kob/itki z kafe to idi/otki, tfuuu
nigdy zadnej kafeterianki nie tkne, samo chamstwo, wulgaryzmy, agresja, nic dziwnego, ze mezczyzni ich nie chca, idi/otki i materialistki najgorsze ze wszystkich

Gość Annnx

Autorka ma racje, nie wiem po co to zaprzeczac.

Mnie jeden odrzucil dla wulgarnej imprezowej laski, bo polecial na jej wyglad, a ona go potem zdradzila z innym i zaszla w ciaze. Ja bym nie zdradzila, jestem porzadna kobieta z wartosciami ale tez nienajladniejsza. Faceci na to nie zwracaja uwagi w ogole, tylko wyglad dla nich ma znaczenie. Potem narzekaja.

Gość gość111

Ten temat to pewnie odpowiedź na topik o dziewczynach lecących na przystojniaków. Prawda jest taka, że generalnie dla ludzi wygląd ma przeogromne znaczenie, jest moim zdaniem zdecydowanie przeceniany, ale jakbym miała wybrac która płeć ma większego hopla na punkcie ładnego wyglądania kogoś z kim chcą się wiązać, to zdecydowanie są to faceci. Wielu z nich ma totalnego bzika na punkcie urody, figury, określonych wymiarów, fetysze typu wielkie cyce czy chude ciała itp.

Gość ech
1 godzinę temu, Gość gość111 napisał:

Ten temat to pewnie odpowiedź na topik o dziewczynach lecących na przystojniaków. Prawda jest taka, że generalnie dla ludzi wygląd ma przeogromne znaczenie, jest moim zdaniem zdecydowanie przeceniany, ale jakbym miała wybrac która płeć ma większego hopla na punkcie ładnego wyglądania kogoś z kim chcą się wiązać, to zdecydowanie są to faceci. Wielu z nich ma totalnego bzika na punkcie urody, figury, określonych wymiarów, fetysze typu wielkie cyce czy chude ciała itp.

Nie zgodzę się. Brzydkiej kobiecie łatwiej znaleźć partnera niż brzydkiemu mężczyźnie.