Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ccc

Co za poroniona sytuacja sama ją stworzylam i teraz żałuję

Polecane posty

Gość Ccc

Kojarzycie temat "chyba jestem kochanką" ?

Przyszła do mnie siostra z flaszka wódki bo dom sprzedała czy samochód nawet nie pamiętam i tak pijemy drinki gadamy i opowiadam jej o tym temacie i pytam jak ona uważa kto jest winny. No i pech chciał że nasze zdania były bardzo odmienne.

Więc temat zmieniliśmy a ona zaczyna mojego męża podgadywac o taką jedną dziewczynę, przez którą mieliśmy poważny kryzys małżeński.

Nie wytrzymałam i powiedzialam, że w tym momencie zachowuje się jak su*ka. Wielce obrażona wyszła. Dzisiaj dzwoni jak gdyby nigdy nic z pytaniem co słychać.

Ona była kiedyś kochanką tylko o tym nie wiedziała, jak sie dowiedziała dalej z nim była. Uważa że winny jest facet bo to on zdradza i że przecież nic go nie łączy z zona a ona jest bez winy.

Nie wiem czy wogole powinnam z nią rozmawiać czuje do niej obrzydzenie.

Gość Pfe

Może su*ka ale jednak siostra

Gość Anaberia

Czyli o co poszło

Gość Bezsens

No to po co jej tak powiedziałaś mogłaś się przy okazji zorientować jaką będzie postawa męża a tak to nic nie wynikło

Gość gość

Przyszła do ciebie pogadać i nie pamiętasz co sprzedala 

Gość Ccc
33 minuty temu, Gość Pfe napisał:

Może su*ka ale jednak siostra

Dlatego mam takie nerwy

Gość Ccc
34 minuty temu, Gość Anaberia napisał:

Czyli o co poszło

Że ja nazwałam su*ka za jej światopogląd a ona część co u ciebie

Gość Ccc
32 minuty temu, Gość Bezsens napisał:

No to po co jej tak powiedziałaś mogłaś się przy okazji zorientować jaką będzie postawa męża a tak to nic nie wynikło

Też racja nie pomyślałam byłam pod wpływem

Gość Ccc
29 minut temu, Gość gość napisał:

Przyszła do ciebie pogadać i nie pamiętasz co sprzedala 

No nie pamiętam

Gość Ccc
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

No nie pamiętam

Ale pamiętam jak mi się śmiała prosto w twarz 

Gość ...

Kuźwisko jedne ale ty chyba.jakby zazdrAsna 

Gość Goście
45 minut temu, Gość Bezsens napisał:

Co racja to racja

Gość oona

Oczywiscie, ze siostra ma racje. I mimo, ze ja wyzwalas wyciaga do ciebie reke, nie kazdy bylby po takim wyzwisku do tego zdolny. W ukladzie, w ktorym zwiazany facet ma kochanke, zawsze ponosi wine on. To on ponosi odpowiedzialnosc za swoja rodzine, a nie kobieta, dla ktorej jego zona czy dzieci sa obce. Nikt go nie zmusza, niestety kobiety zawsze obwiniaja druga kobiete, zeby misia wytlumaczyc i zachowac dla siebie. On nie chcial, zumusila, omotala, zwabila, uwiodla, a on biedny jak mial sie bronic? Zenada.

Gość Ccc
7 minut temu, Gość oona napisał:

Oczywiscie, ze siostra ma racje. I mimo, ze ja wyzwalas wyciaga do ciebie reke, nie kazdy bylby po takim wyzwisku do tego zdolny. W ukladzie, w ktorym zwiazany facet ma kochanke, zawsze ponosi wine on. To on ponosi odpowiedzialnosc za swoja rodzine, a nie kobieta, dla ktorej jego zona czy dzieci sa obce. Nikt go nie zmusza, niestety kobiety zawsze obwiniaja druga kobiete, zeby misia wytlumaczyc i zachowac dla siebie. On nie chcial, zumusila, omotala, zwabila, uwiodla, a on biedny jak mial sie bronic? Zenada.

Nie wiesz w czym rzecz. 

Ty to już wogole nie wiem co masz w głowie,  ja nie pisze że zmusiła czy zwabiła,

a pewnie i takie się zdarzały chłop chce tylko poflirtować ale są takie przygłupy co wierzą że są jedne jedyne na milion i jak glonojad się przyssa

Gość Olive Oyl
38 minut temu, Gość oona napisał:

Bla bla bla...masakra nikt nie mówi biedny misio. To nawet nie podlega dyskusji że jest winny. Ale baba która wie że on ma kobietę i flirtuje i sypią lub na coś liczy nie jest moralnie obojętna. Fakt to nie ona rozbija ale robi po prostu źle. Ja bym nie mogła patrzeć w lustro i się bym czuła jak ścierka. Jak ty nie to spoko. Co komu.

Gość Olive Oyl
4 minuty temu, Gość Olive Oyl napisał:

Bla bla bla...masakra nikt nie mówi biedny misio. To nawet nie podlega dyskusji że jest winny. Ale baba która wie że on ma kobietę i flirtuje i sypią lub na coś liczy nie jest moralnie obojętna. Fakt to nie ona rozbija ale robi po prostu źle. Ja bym nie mogła patrzeć w lustro i się bym czuła jak ścierka. Jak ty nie to spoko. Co komu.

Nie powinien w żadnym wypadku facet dopuścić do takiej sytuacji ale ona co. Rozumu nie ma? Mogłabyś żyć z tym że robisz krzywdę żonie, rodzinie. Skoro on się nie zadeklarował dla ciebie niczym i dalej ma rodzinę. Czy to nie jest ci obojętne że będziesz być może przelotna. No ja w tym momencie po prostu siebie bym nie zniosła w tym wszysykim. Nie powinien się określić że nie chce z żoną być. No już nie udawajcie ameb totalnych, serio...

Gość Ccc
3 minuty temu, Gość Olive Oyl napisał:

Nie powinien w żadnym wypadku facet dopuścić do takiej sytuacji ale ona co. Rozumu nie ma? Mogłabyś żyć z tym że robisz krzywdę żonie, rodzinie. Skoro on się nie zadeklarował dla ciebie niczym i dalej ma rodzinę. Czy to nie jest ci obojętne że będziesz być może przelotna. No ja w tym momencie po prostu siebie bym nie zniosła w tym wszysykim. Nie powinien się określić że nie chce z żoną być. No już nie udawajcie ameb totalnych, serio...

A co mają zrobić zeszmacił y się to teraz udają ameby żeby ich żałować 

Gość Ccc

Nie mam na celu ich tu upokarzać same sobie i nie tylko to robią najlepiej.

Mnie głowie chodzi o to że chodzi o moją własną rodzoną siostrę dlatego odmawiam składania zeznań.

Gość Olive Oyl
8 minut temu, Gość Ccc napisał:

Nie mam na celu ich tu upokarzać same sobie i nie tylko to robią najlepiej.

Mnie głowie chodzi o to że chodzi o moją własną rodzoną siostrę dlatego odmawiam składania zeznań.

A mnie zaraz tak jak i wcześniej ktoś oskarży że jestem zdradzoną sfrustrowaną żoną. Otóż nie. Nie jestem żoną ani zdradzoną. A sytuację znam z drugiej strony. Jak to zonkos smalil cholewy. I jakoś nie przystałam na zaloty i zaproszenia. Ale dla mnie sytuacja ma być czysta albo wcale. Chyba tyle jestem warta. Żałosne jak dla mnie. Ludzie dorośli a nie umieją być w porządku. Zachowują się jak przedszkolaki. Poza tym po co komu facet bez charakteru. Taki fircyk żałosny. Mnie nie potrzebny.

Gość Ccc
14 godzin temu, Gość Olive Oyl napisał:

A mnie zaraz tak jak i wcześniej ktoś oskarży że jestem zdradzoną sfrustrowaną żoną. Otóż nie. Nie jestem żoną ani zdradzoną. A sytuację znam z drugiej strony. Jak to zonkos smalil cholewy. I jakoś nie przystałam na zaloty i zaproszenia. Ale dla mnie sytuacja ma być czysta albo wcale. Chyba tyle jestem warta. Żałosne jak dla mnie. Ludzie dorośli a nie umieją być w porządku. Zachowują się jak przedszkolaki. Poza tym po co komu facet bez charakteru. Taki fircyk żałosny. Mnie nie potrzebny.

Dokładnie.

Zarywali zarywają i zarywać będą. Ja nie tykne zajętego faceta koniec kropka.

Gość gość

Oczywiście że wina żony, gdyby go nie zaniedbywała to by tego nie szukał u innej!